Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זמן רב אני מחפש תחליב סיליקון נוזלי להגנת משטחי פלסטיק ועור לרכב. (אפשר גם למרוח את הצמיגים) כמ בתחנות השטיפה.

לא מעוניין בתרסיסים תוצרת סין אלא במוצר שמתנדף לאט.

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

עבור משטחי עור אני ממליץ לך להשתמש במשהו ייעודי לעור שנמכר בחנויות. עבור משטחי פלסטיק יש את stp son of a gun שעושה עבודה טובה. לצמיגים לא מומלץ לשים תחליבים כלשהם אבל אם לא אכפת לך אז לך על stp tire shine.

פורסם

DASH FLASH של קאר פלן לא לצמיגים לדש בורד ,אתה לוקח סמרטוט מורח על כל הדש בורד כמו חדש !

נשמר לארוך זמן לא שומני מומלץ ביותר הכי טוב בשוק היום לדעתי .

פורסם
DASH FLASH של קאר פלן לא לצמיגים לדש בורד ,אתה לוקח סמרטוט מורח על כל הדש בורד כמו חדש !

נשמר לארוך זמן לא שומני מומלץ ביותר הכי טוב בשוק היום לדעתי .

מחזק את האמור

+1

פורסם

החומרים של STP עושים עבודה מצוינת! מומלצים במיוחד לשימוש בדשבורד, גומיות החלונות והדלתות וכן על דפנות הצמיגים, עדיף בעזרת החומר הייעודי לצמיגים. גם לחלקי עור מומלץ להשתמש בחומרים ייעודיים (לא יודע אם ל-STP יש כאלו).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...