Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר בדרכי ללימודים ביציאה מהחניה פגעתי ברכב,הרכב שלי נפגע אבל כן היה במצב נסיעה,היתי חיב לעוף לשיעור אז עזבתי את המקום,אבל השארתי פתק עם הפרטים שלי על האוטו שפגעתי בו,הבעלים התקשר לפני כמה דק' ואמר שאין לו בעיה שנלך לאיזה מקום שאני בוחר כדי לתקן את רכבו,בלי לערב ביטוחים. (יש לי צד שלישי)

אצלי הנזק הרבה יותר גדול,זו תאונה ראשונה שלי,היתי בסטרס נוראי,ונורא מפוחד,אני מבקש את עזרתכם מה לעשות כעת? האם יש מה לעשות או האוטו יצתרך לרדת מהכביש(למרות שהוא עובד) אני סטודנט תפרן,לכן בבקשה תמליצו לי על מקום שיוכל לתקן לי את האוטו,בצורה טובה ובמחיר סביר.

אגב זה ניראה לכם שילדה?

החלקים הפגועים יצתרכו תיקון או שאין ברירה ויהיה חייב להחליף מפירוק? זה אוטו בן 19 האם ניתן עדיין למצוא רכבים כאלה בפירוקיות?

בבקשה תעזרו לי וותמליצו לי על מקום שאוכל לתקן את רכבי.אגב אני מראשל"צ

5mnmeduykodj.jpg

fcmzioytnzjz.jpg

bjgtyimzvwzn.jpg

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

יש כאלה בפירוקיות בערימות.

אתה יכול להמשיך לנסוע גם כך , ואפילו לעבור טסט למה פירקת את פנס הכיוון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא שילדה, אבל בהתחשב בערך הרכב כדאיות התיקון היא גבולית. הפחחות הנדרשת (אפילו בלי חלקים) היא לפחות שליש מערך הרכב, וחלקים יעלו בוודאי עוד כמה מאות שקלים.

במקומך הייתי מדביק מה שאפשר, ומושך עם הרכב עד לגריטה

פורסם

לראות כך את האוטו נורא כואב לי,אפשר ליישר,למשוך,להדביק,אבל אני מעדיף לתקן ע'יי החלפת החלקים(טמבון,כנף)

אשמח לשמוע עוד דעות והמלצות

פורסם

אם אני רואה נכון כנף שמאל נפגעה והטמבון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אתה לא רוצה להשקיע תמשוך את הכנף טיפה החוצה. תבריג שני ברגים מטמבון לכנף ותחזיר את הפנס למקום. הוא יושב שם עם קפיץ. צריך להחזיר את הפנס למקומו ולמתוח את הקפיץ למקומו.

בהצלחה.

פורסם

הפח בקושי התכופף איך חשבת לעצמך שהשילדה מכופפת?

לפי מה שרואים בתמונות השילדה נשארה שלמה 100%.

אני הייתי מדביק את הטמבון למקום, וסע לשלום.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תשמע, מוסך עם שם ועם תעודות ומורשה, יקחו לך הרבה מאוד כסף (יכול להגיע ליותר מ1K, בתנאי שאין חלקים פנימיים שנפגעו ).

גם לי ערבי לקח רוורס ברמזור וגרס לי את הקוואליר בחתימה, מוסך מורשה (לא מורשה יבואן) רצה קרוב ל4K.

הערבי אמר לי בוא לרהט.

הלכתי איתו, תיקנו את הרכב, יישרו וצבעו את המכסה מנוע (יצא יפה מאוד!).

יצא שם 1200 שקל, וזה במוסך "חאפר" (בלי תעודות בלי כלום), אבל עובד בסדר.

קיצור, תשאל את החברים, תשאל אנשים שאתה מכיר על פחח זול.

הרכב נראה נקי ולא מוזנח מבחינה אסטטית.

ההתנהגות הייתה טובה, יש הרבה שהיו בורחים.

פורסם

לא ניראה לי שעשיתי משהו יוצא דופן,השארת פתק זה משהו שמובן מאליו,בידיוק כמו שהיתי רוצה שישאירו לי אם המצב היה הפוך.לגבי האוטו שלי,הרבה אנשים שהתייעצתי איתם מייעצים לי למשוך,לקשור,להדביק,להבריג,אני מאוד קשור לאוטו,זה הבייבי שלי,וכואב לי לראות אותו במצב הזה,לכן תיקון "קומבינה לא בא בחשבון" אז מה עם הערך שלו לא רב! זה סנטימנט.. שבטח יש פה הרבה אנשים שיבינו אותי,אני אמצא דרך לתקן אותו

פורסם

נראה שיש אפשרות לישר את הכנף, תבדוק עם פחח כמה הוא רוצה על יישור של הכנף, ותחפש במקביל בפירוק, ותחפש רכב כזה עם אותו צבע, אם תמצא כנף זהה תשווה מחירים,

אבל אם הפחח לא יצליח לישר את הכנף , אז עדיף לך להביא חלק כזה מפירוק, ולתת לו לצבוע, ולהרכיב , יצא לך יותר זול.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אמרו לי שביפו יש הרבה מוסכי פחחות,אולי כדאי לנסות שם? מישהו מכיר פחח טוב משם? והאם אתם מכירים פירוקיה שאולי יש פה לנסרים כאלה?

פורסם

אוקי עדכון: היתי מהבוקר בהרבה מקומות על מנת לקבל הערכת מחיר ותיקון לתאונה שעשיתי:

מוסך מיצובישי בת"א דרך בן צבי 84 יכול לסדר רק את הכנף,בלי צבע,500 ש"ח

ערבי אחד ביפו שיש לו מגרש פחחות בבית שלו,מבטיח שיסדר לי את הכנף והטמבון +צבע לכנף ב800 שקל,הוא טוען שאני לא ישים לב בכלל שהיתה תאונה אחרי שהוא יעבוד עליו.(מוסך חאפר כזה בבית,בלי תנור),היתי אצל מוסך הצוות בחולון,בעל הבית חובש כיפה,דברתי איתו הוא אמר שיישר את הכנף(שד"א מסתבר שאינה מקורית אלא חליפית,כניראה הוחלפה בעבר) ויצבע אותה,ויישר את הטמבון,הוא רוצה 1100 ש"ח,הוא רצה גם לשים לי וינקר חדש כי התושבות של הישן נשברו,הוא דיבר עם חנות חלפים הם רצו על הוינקר 130 ש"ח?!?! וויתרתי. זה לא מחיר הגיוני לפנס איתות,זה כולה לאנסר 93 לא מאזדה3 , מישהו מכיר המוסך הצוות בחולון ויכול לתת לי חוות דעת על טיב העבודה שלהם? מה דעתכם על המחיר?

• תוכן חדש...