Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

סוף שבוע רגוע ושבת שלום.

הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לבצע התקנת אפס על הקיר של TV דקה.

ומה הכוונה?

מוכרים אביזרי תלייה של זרועות ברקן לדוגמא שאותם מקבעים לקיר ועליהם שמים את הפלאזמה.

אבל מה שאני מאוד שונא וזה מאוד חורה לי בעין, זה שיש רווח אדיר מבחינתי בין הקיר לבין הפלאזמה. אני רוצה התקנה שנראה כאילו תליתי תמונה על הקיר, שלא יהיה מרווח של ס"מ אחד אפילו {ידוע שיש חיבורים מאחורי הTV אבל במידה וכל החיבורים שלי הם בצידי המסך אני מסודר}

חשבתי לגשת לאחת מחנויות המתמחים בפרזול {בירושלים יש את אום ובורג \ תומא ברזל \ מקור הידית והבורג-מקורי!} ולבקש מהם מעיין זווית בצורת L שאותה אקדח לקיר עם דיבל 8 ועליה אניח את הפלאזמה.

עשיתי תרשים קטן.

הX זה המקום לברגים

ויש צופציק בקצה הL במטרה לאחוז את הTV קרוב יותר שלא תיפול}

יהיו 2 למטה ו2 למעלה

להצעותיכם אודה.

{לא ניתן לחצוב בקיר ולהכין נישה לTV- זה קיר טרומי צריך קונגו יהלום}

פלאזמה.JPG

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כרגיל, שואלים על תפוזים, אני עונה על מלפפונים:

יש סיבה למרחק מסוים מהקיר, והיא פתחי האיוורור של המסך.

מסכים מתחממים לא מעט, והחלק האחורי שלהם זה המקום היחיד פחות או יותר

שנמצאים בו פתחי איוורור. אם תצמיד את המסך לקיר באופן מוחלט,

אתה "תבשל" את המכשיר למוות.

אני ממליץ שתשמור לפחות על איזה 2 ס"מ מהקיר, גם אם תנקוט בפיתרון שהצעת.

ה"פיתרון" שנוקטים בד"כ בשביל ליצור נישה היא קיר גבס מעל,

שגוזל לך 10 ס"מ מהדירה לכל אורך הקיר הזה.

אני לא זוכר שאי פעם נתקלתי בחציבה "אמיתית".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם

עובי של LCD/פלאזמה הוא 7-8 ס"מ נטו, עוד 5-4 ס"מ כ"כ מפריעים לך?

מה גם שחיבור כבל החשמל תופס לבד 2 ס"מ.

כמו hans גם אני בעד בנייה סולידית בגבס.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תיאורטית נראה לי שכן,

אבל עוד לא ראיתי טלוויזיה כזאת, שיש בה פתחי איוורור רק למעלה ולמטה.

בד"כ החלק האחורי הוא מעין מסננת מוסווה היטב על ידי העיצוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הפתרון שלך הוא קיר גבס במקביל לקיר הקיים, שיגרום לטלויזיה להראות כאילו היא בתוך הקיר. לא חוצבים בקירות ובטח שלא בבטון (קיר טרומי) בשביל להכניס את הטלויזיה בפנים.

המרווח שיש מאחור (אגב, רוב המיתקנים מרחיקים את הטלויזיה בלא יותר מ 2-3 ס"מ) נועד גם לקירור ובחלק לא מבוטל מהמכשירים הקיימים בשוק - גם ליציאות הכבלים שמתחברים מאחור (בין אם זה RCA או HDMI, צריך מרחק מינימום בין המכשיר לקיר בשביל לעגל את הכבל).

פתרון נוסף ולא רע הוא "סינר" לטלויזיה. מצ"ב תמונות.

(את הגימור לסינר ניתן לעשות בצבע או בכל אפקט אחר, בתמונה המצ"ב מדובר באפקט "ספארי" של טמבור).

מטרת הסינר היא להסתיר את הכבלים בין הטלויזיה למזנון, ע"י חציבה בקיר והכנסת צינור של לפחות 50 מ"מ עבור כבלים.

איציק

2012-03-22_09-57-57_680 (Medium).jpg

557128_339732516074675_288666351181292_961088_1186180204_n.jpg

547800_339732702741323_288666351181292_961091_1616212364_n.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש באלמ (הרצליה) מתקן לתליה שהוא 0 עם הקיר

אין עם זה בעיה עם רוב המסכים (סמסונג למשל) שלהם החיבוים אחוריים אבל מופנים כלפי הצד

משהוא אחר שאתה יכול לעשות זה בניה ם חיפוי זכוכית/גבס/אבן על כל הקיר של המסך ובוא תוכל להשקיע את המסך

הכי יפה שראיתי זה חיפוי זכוכית שחורה מט זה גם כן גורם להדגשת התמונה במסך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הדרך היחידה לתלות טלויזיה על הקיר במרחק 0 הוא לתלות אותה עם דוחים

יצא להתקין לא מעט טלויזיות וזה הדרך היחידה רק מחייב לחדור לקיר בצד השני בשביל הסגירה של הדוחים

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

דוכים אם כבר, מלשון דוך ביידיש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...