Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כפי שניתן לראות מהודעות קודמות, הרכב SAXO VTR הלך לעולמו בעל כורחי בגלל נהג שלא ידע להבדיל בין גז לברקס.

לרכב שלי ספציפית יש הערכת שמאי פרטית ע"י שמאי של לוי יצחק ובנוסף לאחר התאונה נעשתה שמאות נוספת ע"י חברת הביטוח שלי, אשר נתנה מחירון יד 2 (פי 2 ממחירון לוי יצחק) לאחר שהכיר שהרכב יחודי, נדיר ומושקע (תוספות יחודיות לרכב).

חברת הביטוח של הנתבע שלחה שמאי מטעמה והחליטה לתת מחירון לוי יצחק+ 1000 ש"ח, אל אף כל הממצאים.

אני שוקל לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות על ההפרש, הרי אני חיפשתי את הרכב בנרות, שמרתי עליו ואף הייתי צריך לחפש אחרת אשר אוכל להשתיל בה את שלל התוספות. מה גם שהרכב ה"חדש" תאם לנתוני רכבי הנדירים (!) והתשלום היה בתאם כפי שניתן לתאר.

יש קייס?

תודה מראש.

פורסם

כיוון שלא נטרח לחפש במחירונים אז נתחיל בשאלות

מה הערכת הנזק שלך ?מה מחירון יצחק לוי ? מה הייתה הערכת יצחק לוי בהשוואה למחירון יצחק לוי אז.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מחירון לוי יצחק 6000

הערכת שמאי לפני 4 שנים 18,000 מחירון + 18,000 תוספות= 36,000

הערכת הנזק שלי תלויה, אם אני משקלל את כ-ל הפרמטרים שנלווים לתאונה..

1. עצם העובדה שחיפשתי חודשיים אקזמפלר במצב דומה לשלי.

2. עלות העברת התוספות לרכב + יישור קו

3. מחיר ריאלי לרכב מסוג זה ובמצבו.

4. תשלום להערכת שמאי מתאם הביטוח שלי.

פורסם
...ובנוסף לאחר התאונה נעשתה שמאות נוספת ע"י חברת הביטוח שלי, אשר נתנה מחירון יד 2 (פי 2 ממחירון לוי יצחק) לאחר שהכיר שהרכב יחודי, נדיר ומושקע (תוספות יחודיות לרכב).

חברת הביטוח של הנתבע שלחה שמאי מטעמה והחליטה לתת מחירון לוי יצחק+ 1000 ש"ח, אל אף כל הממצאים.

תתבע את חברת הביטוח שלך, מאחר ויש לך הערכת שמאי מטעמה. לאחר שתקבל את הכסף, תבדוק אפשרות לתבוע את חברת הביטוח של הנהג הפוגע, על ההשתתפות העצמית ששלמת ועל הפרמיה העתידית שאתה תאלץ לשלם.

ארז רונן

פורסם

האם שילמת פרמיה לפי ההערכה של 36K

האם יש לך מקיף היום? אם כן תבקש את הכסף מחברת הביטוח שלך ותבע רק על ההשתתפות העצמית + עליית פרמיה לשנים הבאות

שכחת להוסיף לרשימת הנזק עוגמת נפש השכרת רכב חליפי בזבוז ימי עבודה טלפונים .

וכיוון שאת התוספות העברת לרכב החדש קצת קשה לבקש פיצוי עליהם .

בקיצור אתה חי קצת בסרט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא היה ביטוח מקיף.

אל תשכח שהייתי צריך למצוא רכב ספציפי כדי שהשיפורים יתאימו, שעליו שילמתי יותר.

פורסם

גם אם היה מקיף לא היה מקבל מעבר למחירון לוי יצחק

תתבע את צד ג' ותביא את כל האישורים והערכות שיש

ועם המון מזל אולי תצליח לקבל משהו מעבר למחירון

פורסם

לדעתי

תקבל עלות הערכת השמאי , סכום שינוע בין הערכת השמאי שלך לבין הערכת השמאי של חברת הביטוח ועוד 1000 ש"ח ככה עוגמת נפש וכו'.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תגגל בית משפט לתביעות קטנות תמצא הסבר מלא ומקיף.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

א. על תוספות שלא נפגעו בתאונה לא תקבל כסף, אתה גם צריך להביא הוכחה לבית המשפט שאת התוספות הוספת לביטוח שלך, במידה וחברת הביטוח לא ידעה על התוספות האלו בית משפט לא יתן לך כסף בייחוד כשאתה עדיין משתמש בהם ברכב החדש שלך

ב. יש לך הערכת שמאי של הרכב מיום התאונה ?

ג. עדיין חברות הביטוח הולכות לפי מחירון לוי יצחק ולא מחירון יד 2

פורסם
מחירון לוי יצחק 6000

הערכת שמאי לפני 4 שנים 18,000 מחירון + 18,000 תוספות= 36,000

מה קשורה הערכת שמאי מלפני 4 שנים?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• ספונסר פורום
פורסם
איך בעצם מגישים תביעה בבית משפט לתביעות קטנות??

אני צריך להגיש את כל ההכחות באותו מעמד?

שם לב מאוד פשוט,אני מבין שיש בידך הערכת שווי הערוכה עי לוי יצחק, ברגע שיש לך הערכת שווי כזו מחיר הרכב הצפציפי נקבע לפי הערכת שווי זו כמובן שיש להפחית אחוז מסוים לפי זמן השימוש מתאריך הערכת השווי ועד לאובדן המלא. אין פיצוי על העברת מכללים מקבלים 100% ערך רכב, במקרה והרכב נשאר אצלך מנקים בערך 8% מערכו,יש בהחלט מקום לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות אם לא קיבלת את המגיע לך.

צור איתי קשר טלפוני במקרה הצורך אנסה לעזור לך יותר.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• ספונסר פורום
פורסם
שם לב מאוד פשוט,אני מבין שיש בידך הערכת שווי הערוכה עי לוי יצחק, ברגע שיש לך הערכת שווי כזו מחיר הרכב הצפציפי נקבע לפי הערכת שווי זו כמובן שיש להפחית אחוז מסוים לפי זמן השימוש מתאריך הערכת השווי ועד לאובדן המלא. אין פיצוי על העברת מכללים מקבלים 100% ערך רכב, במקרה והרכב נשאר אצלך מנקים בערך 8% מערכו,יש בהחלט מקום לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות אם לא קיבלת את המגיע לך.

צור איתי קשר טלפוני במקרה הצורך אנסה לעזור לך יותר.

נ.ב

אגב לא משנה אם שמאי רכב קבע מחיר לרכב מסוים ופרט תוספות בפגיעת צד ג יש להתיחס למחיר הרכב שקבע שמאי הרכב אין קשר אם בוטח לפי הערכת השמאי או לא. צד ג ישלם לפי מחיר הרכב שקבע השמאי.

בתביעה לפוליסה חברת הביטוח תשלם לפי מב שרשום במחירון לוי יצחק, אלה אם בוטח הרכב לפי הערכת שמאי רכב.

לא חייב להיות הערכת שווי של לוי יצחק.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...