Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי (בן 23) מחפש לרכוש רכב אוטו', בהשקעה של עד 110K.

חשובה לו מאוד האחריות, במיטו הוא מקבל רק עוד שנה~ ובאיביזה הוא מקבל שנה ו-10 חודשים.

במיטו הוא גם יחרוג מעט מהתקציב, לעומת זאת את הסיאט הוא יכול להוציא בפחות מ-110 (לכיוון ה-105).

ברור שהחבילה הכוללת של המיטו עדיפה, אבל הוא דואג למחיר הטיפולים, ביטוח ואחריות לאורך זמן (וכמובן שאמינות).

המיטו עברה 17K, האיביזה עוד לא סיימה הרצה (1500 ק"מ).

מה הוא צריך לבדוק בכל רכב? על מה הייתם הולכים? ומה דעתכם בכללי?

תודה רבה.

פורסם

1. על איזה מיטו מדובר? שנה? מנוע? גיר?

2. איביזה 1.2 TSI מהחברה אפשר לקבל במחיר הזה:shock:

109K לרמת אבזור "ספורט" 99K לרמת אבזור "סטייל" וזה עוד לפני שהתמקחת.

עכשיו תגיע האיביזה לאחר מתיחת פנים ברמת אבזור חדשה "FR" השאלה כמה היא תעלה.

תעשה חיפוש -סיאט איביזה 2012. תמצא את הפרטים על מתיחת הפנים.

פורסם
1. על איזה מיטו מדובר? שנה? מנוע? גיר?

2. איביזה 1.2 TSI מהחברה אפשר לקבל במחיר הזה:shock:

109K לרמת אבזור "ספורט" 99K לרמת אבזור "סטייל" וזה עוד לפני שהתמקחת.

עכשיו תגיע האיביזה לאחר מתיחת פנים ברמת אבזור חדשה "FR" השאלה כמה היא תעלה.

תעשה חיפוש -סיאט איביזה 2012. תמצא את הפרטים על מתיחת הפנים.

בנוגע למיטו - שנת 2011, 1.4, 135 כ"ס, רמת גימור דיסטינקטיב עם גימור ספורט, אוטו'.

בנוגע לאיביזה - דיברנו אתמול עם אחד הנציגים בראשל"צ, הם מדברים על 119,000 ועל זה שאין יותר את המחירים שהיו בימי מכירות (אני אישית קיבלתי שם הצעה של 110K לספורט כולל כל האבזור וצבע מטאלי), העניין שזה אחרי הרבה התמקחות והוא יכול להוציא אותה ב-100K לטענתו (מהבחור שרכש אותה, ד"א ב-119,000).

פורסם

110-120 אלף לסופר-מיני כמו איביזה זה המון כסף, ומעבר לזה שאפשר כרגע להשיג לאון 1.8 אוטומטית חדשה במחיר דומה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוא פחות מתחבר למראה של הלאון, שגם ככה בסוף חייה.

מה אתם אומרים על המיטו? והסיאט ב-100K היא לא עיסקה טובה?

פורסם
הוא פחות מתחבר למראה של הלאון, מה גם שמדובר על לאון ידנית במחיר הזה.

מה אתם אומרים על המיטו? והסיאט ב-100K היא לא עיסקה טובה?

לאון 1.8 ט' DSG מישהו פרסם כאן שעולה כרגע 120K.

רכב שעולה על האיביזה בכל פרמטר.

האיביזה לטעמי רכב דיי בינוני וגם במיטו אני לא מוצא משהו לאהוב חוץ מכך שמדובר באלפא אבל ממש לא כמו של פעם.

נהגתי במיטו 155 כ"ס ידנית, מבחינת איכות החומרים הרכב בכמה רמות מעל לאיביזה. את המנוע אני מוכרח לציין שממש לא אהבתי.

פורסם

בתור משפחה שמחזיקה איביזה שנת 2010 מרמת גימור ספורט, לא כלכך הייתי ממליץ ללכת על הרכב, הסיאט כחבילה כוללת פחות טובה מהמיטו, יהיה מאד קשה למכור אותה אחרכך בטח כאשר כל השוק מוצף וחברך יהיה יד שנייה, המיטו רכב חזק יותר, איכותי יותר מהנה יותר,וכחבילה כוללת הרבה יותר טוב מהאיביזה אין לו מה לפחד מענין האחריות לדעתי זה לא אמור להוות שיקול לרכישת אחד מהרכבים.

לא הייתי מקשיב לסוכן של צמפיון הרי ידועה שבקרוב תגיע מתיחת הפנים לאיביזה והם ימכרו שוב במחיריים נמוכים כמו מלפני שנה (מעריך סביבות 100 אלף לדגם האוטומט ברמת גימור ספורט)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מיטו בלי שום ספק רק הביטוח הרבה יותר זול למיטו מאשר לאיביזה.

שרות הרבה יותר טוב ומחירים של טיפולים בכללי של גרנדה פונטו כך שהם ממש לא יקרים יחסית לאלפא

נוסע מצויין וDNA דבר מאוד כיפי

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

אם הלאון גם אופציה, אז אין בכלל התלבטות כמו שציינו פה מעליי היא עולה על האיביזה והמיטו בכל הפרמטרים.

בלי הלאון הייתי הולך על המיטו, לפי דעתי יותר מהנה לנהיגה ומבחינת חיצונית נראית הרבה יותר טוב.

פורסם

שלום רב,

לדעתי האישית, כמובן, ומנסיוני הגדול ברכבי אלפא, לי היו מספר כאלה. אני ללא ספק הייתי לוקח אלפא, שהינו רכב הרבה יותר מפנק עם ביצועים טובים בהרבה.

כמובן שלפני רכישה מומלץ מאוד, במיוחד בסכומים המדוברים, לבצע בדיקת רכב לפני קנייה.

לכל שאלה אשמח לסייע:

טוני - 057-7372306

• תוכן חדש...