Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות האודי A3 1.8 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי אודי 1.8 ללא טורבו מודל 2000 הרכב חודש אצלי וכבר הספקתי לזרוק עליו 3500 שח

כולל טיפול גדול (ללא רצועת תזמון) ממיר חיישן חמצן חיישן טמפרטורה מצבר וצינורות דלק

טוב טיפול היה צריך חיישן חמצן היה שבור מבפנים אז היה צריך צינורות דלק פתרו בעיה של ריח של דלק

חיישן טמפרטורה (בספק) והבעיה (השאלה ) מתחילה כאן..

בעיה מ'ס 1: כל בוקר שאני מניע את האוטו השעון חום נשאר ממש למטה כאילו האוטו כבוי הוא נשאר שם הרבה זמן ובשלב מסויים הוא במכה אחת עולה אחרי נסיעה דיי ארוכה חשוב לציין הוא לא עומד ב60 הוא עומד כמו שהאוטו מכובה ממש למטה

עכשיו שהוא עולה הוא קופץ ישר לטמפרטורה הנכונה

במקביל במזגן הרכב יש דיאגנוסטיקה שנכנסים לערוץ 49C זה נותן את טמפרטורת המים בשלב שהמחוג בחלק הכי תחתון הוא נותן מינוס 60 בשלב שהמחוג נכנס לפעולה זה נותן טמפרטורה נכונה

אמרו לי בהתחלה לוח שעונים נראה לי שאני שולל את זה כי הדיאגנוסטיקה של הבקרה מראה את אותם תוצאות כמו השעון בלוח

החליפו לי חיישן טמפרטורה לצערי הבעיה חוזרת.

חיברו את האוטו עשרות פעמים למחשב ולא מצאו תקלה כהשעון חוזר לפעילות התקלה נעלמת איך אני יודע את זה?!

אז ככה בבקרת האקלים יש דאיגנוסטיקה בערוץ 1C זה מסמן על תקלות מערכת בזמן שהשעון למטה הוא מראה על תקלה 49.1 בזמן שהשעון חוזר לעצמו הוא מראה 0 תקלות כל פעם שאני מגיע למוסך אין לי תקלה והם אפילו לא יודעים ומבינים את התקלה הזאת מה אני עושה?

תקלה מ'ס 2: כשקניתי את האוטו קניתי אותו עם מנורת ABS דלוקה בדקתי את זה במוסך הוא אמר לי מחשב ABS הלך

וגם הוסיף שזאת בעיה מאוד יקרה

לאחר מספר ימים החלפתי מצבר ברכב ופתאום המנורה נעלמה לא הבנתי איך זה קרה והחלטתי לבדוק שהABS אכן עובד נסעתי למגרש ריק וגדול ותוך שמירה על כללי הזהירות פשוט נסעתי ובלמתי בכל הכוח ולהפתעתי הABS עובד מצויין.

הלכתי למוסך ואופס הבעיה נעלמה מהמחשב

אחרי כשבוע פתאום נדלק לי שוב המנורה חזרתי למוסך ושוב התשובה המרה של המכונאי "הלך מחשב ABS" יש בזה הגיון שמחשב פעם עובד ופעם לא??

תקלה מ"ס 3: המנורה של הכריות אויר דולקת באופן קבוע הלכתי למוסך והוא אמר סליל כרית אויר של הנהג הלכה סיפור יקר מאוד מאוד

לגבי זה לא בדקתי יותר מדיי אבל אני ישמח לחוות דעת בנושא

תקלה אחרונה: לאחר טיפול ותוסף והמלצת המוסכנית להישתמש חד פעמי בדלק 98 עדיין האוטו שותה דלק על 120 ק"מ מחוץ לעיר ו 120 ק"מ בתוך העיר האוטו שותה משולב 1:9 ניראה לי מוגזם זה לא הרכב הראשון שלי היה לי לפניו גולף 2.0 ניראה לי מוגזם קצת לא?

תודה מראש לכל המגיבים אני אודה לכם לכל עזרה או עצה כל שהיא

*עריכת ההנהלה:

נא לכתוב עם סימני פיסוק.

פורסם

לגבי התקלות אני ממליץ לך לפנות לרון (מוסך רון) שיבדוק לך את הרכב ויתן לך חוות דעת הכי טובה לגבי התקלות אצלך.

הוא מומחה אמיתי וכמוני יש המון חברה שימליצו לך ללכת אליו ולקבל חוות דעת על הכל.

קובי

:-)

פורסם

שלום לכולם היום פתאום הabs התחיל לעבוד שוב בדקתי פיזית שהוא עובד ואכן הוא עובד השאלה שלי היא למה זה עובד לסירוגין ?? האם הגיוני שזה מחשב שפעם עובד פעם לא ??

פורסם

דרך אגב היום גיליתי שהאוטו היה מטופל במוסך ״רון״ בתל אביב אז אני ישמח לחוות דעת מנציג של מוסך רון.

פורסם

לניחושי, בעיית ה ABS נובעת מתקלה בצמה ו/או בחיישן. בכל מקרה, מהו מספר התקלה שהמכונאי קרא ממחשב הרכב? התשובה של המכונאי "הלך מחשב ABS" נשמעת לא ממש אמינה ללא הפירוט המינימלי של התקלה.

כמו שאמרו כבר, בקר אצל רון, בדוק שם את תיעוד הטיפולים ובצע בדיקה.

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי תקלת החיווי של שעון הטמפ ,הבעיה מגיע בדרך כלל בתקלה בלוח השעונים

ואת זה ניתן לבדוק ולטפל אצל מכונים שמטפלים בלוחות מכוונים .

לגבי התקלה במערכת ה ABS זו אכן נשמעת כמו תקלת מחשב ואם תוכל להעלות

כאן את קוד התקלה שמופיע בסריקת מחשב אני אוכל לומר לך בוודאות האם מדובר

בבעית מחשב או בעיית חיווט אחרת .

לגבי הבעיה בכרית האויר ,אם אכן מדובר בבעיה בסליל אז מחירו של חדש הוא כ 1000 שח

אבל תנסה אולי למצוא משומש במחיר יותר טוב וההתקנה היא יחסית פשוטה .

הרכב הזה בעל מנוע מדגם AGN אמור לצרוך כ 1:10 עם תיבה אוטומטית זאת אומרת

שהצריכה שאתה מדבר עליה היא סבירה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שלום רון בקשר לחיישן טמפרטורה איך אפשרי לקבוע שזה מהלוח שעונים כשהתקלה מופיעה גם במחשב זה מראה על טמפרטורה נמוכה בזמן שהמנוע חם (הכוונה היא למחשב דיאגנוסטיקה שיש בבקרת האקלים) הוא מראה לי מינוס 60 ומופיע תקלה מספר 49.1 לא מצאתי עדיין פירוש למספר תקלה הזה ( התקלה גם מופיעה בבקרת האקלים) ברגע שזה מיסתדר התקלה נעלמת ולא מופיעה וגם לא משאירה עקבות

• תוכן חדש...