Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור ואוטומאניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כיוון שמדובר על יחידות בודדות בסה"כ, לא כל כך קשה להאמין לכל העניין.

הרי מבחינת אלבר מדובר על אירוע יח"צ מובהק. מתי ראיתם התלהבות כזו מטויוטה קורולה? :)

כשאתה מסכים למכור מוצר מסויים במחיר מסויים ומפרסם את זה ברבים אתה יוצר תקדים מסוכן כי כל מי שמתעניין במוצר הזה ישתמש בזה כדי להתמקח (גם אצלך וגם אצל המתחרים) וזה יכול להביא לירידה זמנית אבל מאוד חדה במכירות. כשמדובר במוצר עם מחיר שנשחק כל חודש המשמעות היא הרבה מאוד כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אצלך המחיר הכי טוב, איך הלקוח בדיוק יתמקח מולך?...

ברור, ינסו, אבל מה האלטרנטיבה? לקבל 5 ש"ח פחות אצל מתחרה אחרי שתטחן לו את המוח שעה בשיחה שעולה יותר מה-5 ש"ח?

הורדת מחירים היא מהלך צרכני נכון ובריא בכלכלה חופשית. פה בארץ משום מה הכל עובד אחרת, ועובד מוזר- המחירים דיי קבועים בכל המקומות, כאילו יד נעלמה קובעת את זה. כך במקום תחרות אמיתית אנחנו מקבלים לוקשים ומאמינים שעוד המוכר בא לקראתנו.

צעד מבריק לדעתי של אלבר, מכל הבחינות- יח"צ (חושבים אלבר בעיקר בקשר להשכרה, ולא ליסינג לדעתי. לכן לדעתי יש להם מעט מכירות רכבים), מכירת רכב טוב (יח"צ, אמינות, שקיפות, פרסום) במחיר טוב (יח"צ, שקיפות, גיוס לקוחות והגדלת מכירות) והכי יפה, אותו בחור שלקח רכב במחיר מצחיק, ילשין לכל החברים שלו שאלבר הכי טובים בעולם, קנו רק מהם. הרוויחו לוביסט חזק. מהלך נהדר זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, אם היית מוריד מחיר לכולם ולתקופה קצובה מראש אתה צודק אבל אם מכרת אחד או שניים גם כל האחרים ירצו לקנות ממך באותו המחיר כי הרי אתה יכול אז למה שתרויח עליהם (הישראלי הממוצע שעושה חשבון כמה המוכר מרויח ולא אם המחיר מתאים לו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עשית מבצע על כמות מוגבלת וידועה מראש. הלקוח יכול לרצות לרכוש עוד במחיר הזה, אבל התנאים של המבצע ברורים: כמות X, וכמות זו נמכרה.

זה לא מחייב שאתה יכול למכור בכמות הזו- לא חסר מהלכים של הפסד רגעי לעומת הגדלת מכירות משמעותית בהמשך. את מה שהם הפסידו (אם בכלל. לא משוכנע שמישהו בארץ רואה מעבר לחור שבגרוש), הם יחזירו בקלות בזכות התרגיל הזה במהלך השבוע-שבועיים הקרובים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...