Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חצי אטומה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כמה זמן בניתי תיבה עם חור אוויר אבל הסאב התחיל להשתגע אז הוצאתי את הגליל ושמתי ספוג בסוף של הגליל ועכשיו אני יכול להגביר פי עשר וגם יותר אכותי וגם יותר מדיוק בקיצר נראלי שעליתי פה על משהו

פורסם

תשרטט את התיבה שבנית או תצלם, מה לא מובן בבקשה שלו?

סתם דחפת צינור לתיבה וציפית שזה ישמע טוב? ידידי אתה לא עלית על שום דבר פה, יותר נכון נפלת כי לא עשית שיעורי בית.

פורסם

כן - אתמול בדיוק החלטתי להמציא כפפות לרגליים!

נראה לי שעליתי פה על משהו!

(אני מקווה שאתם עדיין בגיל של רחוב סומסום למי שיודע על מה אני מדבר :-P:-P:-P )

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעייה להעלות תמונה כי אני חדש או סרטטוס אבל הנה המידות

גובה : 42.5

רוחב:51.5

עומק : 31.5

ויש לו גליל של 6 סמ" שמודדים לרוחב שמתי אותו בקידמת התיבה בצד ימין ליד הסאב

לקחתי את המידות מתיבה באינטרנט ושומעים יפה לסאב 10 אינץ' עם 100 RMS

פורסם

ככה הסאב הזה היה בתיבה מקורית של 40 ליטר ואני פירקתי אותו ובניתי תיבה שישמע יותר יפה ועכשיו הוא נשמע מדהים זה ממש מוציא הכל מה שאני אומר שהגליל עכשיו מוציא חצי אוויר ממה שהוא צריך ואז התיבה מתנגדת לסאב ואז התוף לא משתגע אז שאלתי האם עליתי פה על משהו !!! זה שאנשים מתחילים לזלזל ולא לבדוק את העיניין אז זה רק מראה שפורום הזה לא ממש טוב כמו שחבר שלי סיפר

פורסם

לא עלית על שום דבר.

לסאב שלך יש נתונים מסויימים והוא אמור להיות מותאם לעבוד בתיבה מסוג מסויים ובנפח מסויים.

אם הוא מתאים לתיבה אטומה - אתה צריך לדעת מה הנפח שלה ולתכנן אותה בהתאם.

אם הוא מתאים לתיבה פורטד - אתה צריך לדעת מה הנפח הרצוי לתיבה, מה קוטר הפורט ומה אורך הפורט.

מה שקרה אצלך זה כנראה שקוטר הפורט ואולי גם האורך שלו היו מוגזמים וכאשר חסמת דרכם קצת את מעבר האוויר - התאמת את גודל הפורט הנראה לסאב וופר שלך כנראה בצורה טובה יותר לתיבה ולנתונים של הסאב עצמו.

זה לא חצי אטומה - אטומה זה נפח אטום, סגור, אין בריחת אוויר, אפס נאדה זיפ - זירו.

אתה פשוט הקטנת את הפורט.

אם מראש היית מתכנן את התיבה כמו שצריך - לא היית צריך להתחיל לאטום אותה עם ספוג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...