Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דשבורד דהוי ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב שלי סובל מכוויות שמש קשות והדש בורד שלו דהוי בצורה די כואבת.

הבעלים הקודים לא היה מרבה בנסיעות והשמש היה באופן די קבוע עומד וכנראה השמש החמה בארץ עשתה את שלה..

אני לא יכול לצרף תמונות בגלל כמות הודעות די מגוחכת..אבל הדש בורד בצבע אפור בהיר כזה ויש עליו כתמים חזקים וגדולים בצבע לבן

אפשר להעלים את זה? או אולי לטשטש את זה זה ממש מכער את הרכב ..

תודה!

פורסם

אני כיסיתי את הדשבורד בשא סינטטי.

זה חבל על הזמן.

רק תראה שאתה לא מכסה את היציאות של ההפשרת אדים.

פורסם

הייתי מנסה לשים חומר כדוגמת SUN OF A GUN של STP. כמות נדיבה של החומר ומריחתו אחת לכמה שבועות (רצוי בצל וכהדשבורד קר) יכולה לעזור מאוד. מלבד ההגנה שהתכשיר מספק הוא מסוגל להחיות דשבורדים יבשים. שווה להשקיע בו 30 שקלים לפני כל פעולה אחרת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הייתי מנסה לשים חומר כדוגמת SUN OF A GUN של STP. כמות נדיבה של החומר ומריחתו אחת לכמה שבועות (רצוי בצל וכהדשבורד קר) יכולה לעזור מאוד. מלבד ההגנה שהתכשיר מספק הוא מסוגל להחיות דשבורדים יבשים. שווה להשקיע בו 30 שקלים לפני כל פעולה אחרת.

איתמר.

אני מצטער שאני מנפץ לך כרגע את הבועה אבל כמו שפוליש לא מחזיר את הצבע לרכב לאחר שכבר הצבע שפג נזק מהשמש אותו דבר הדשבורד ושימוש בתכשיר SUN OF GUN, מה שקרה זה שהצבע של הדשבורד "נשרף" או יותר נכון התחמצן והתוצאות הן הופעת כתמי דהייה.

פותח האשכול, מומלץ שתעביר תכשיר על הדשבורד על מנת שלא יסדק או ישבר(תשמר את המצב הקיים), יש לך שני אפשרויות, לקנות בדים בשוק (יעלה לך 100 שקל אני מעריך) ועוד דבק מיוחד (שזה עוד 50 שקל אם אני זוכר נכון) ופשוט תעביר על הדשבורד הדבקה של בד, או לחילופין(האופצייה היקרה יותר) תקנה בד שתפור מיוחד לפי הדשבורד שלך ופשוט תניח.

בשיטה הראשונה אין לך אפשרות לשמור על מצב הפלסטיק ממתחת להדבקה מה שיגרור סדקים ושברים במשך השנים אך היא זולה יותר, בשיטה השנייה תוכל לשמר את מצב הפלסטיקה ע"י שימוש בתכשיר כלשהו(כמו SKY או SUN OF GUN) אבל זה יעלה יותר יקר, (נע בין 300 ל400 שקל אם אני זוכר נכון)

אם אתה גר באיזור המרכז ותרצה עזרה בהדבקה של הבד(במידה ותבחר באופצייה הראשונה שהצעתי) אני יכול לעזור לך( עשיתי את זה רק פעם אחת בחיים שלי ככה שאין לי הרבה נסיון אבל התוצאות יצאו דיי טובות).

פורסם

אתה לא מנפץ לי שום בועה וכדאי שתבחר מילים קצת פחות מתנשאות לפעם הבאה.

מנסיוני התכשיר הזה דווקא כן מסוגל לשפר את המצב, וזה בדיוק מה שחברנו מנסה להשיג. הצעתי לו להשקיע 30 ש"ח בתכשיר שיכול לפתור את הבעייה במקום להשקיע בדברים יקרים יותר כמו כיסוי בד לדשבורד או החלפת הדשבורד שעולים מאות שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחזק את דעתו של איתמר, ספריי ייעודי אכן יכול לשפר את המצב.

מניסיוני, אפילו בצורה די ניכרת.

חשוב להקפיד למרוח את החומר על דש בורד קר, עדיף בערב ולהשאיר שכבה עבה של חומר ללילה.

חג שמח.

פורסם
אתה לא מנפץ לי שום בועה וכדאי שתבחר מילים קצת פחות מתנשאות לפעם הבאה.

מנסיוני התכשיר הזה דווקא כן מסוגל לשפר את המצב, וזה בדיוק מה שחברנו מנסה להשיג. הצעתי לו להשקיע 30 ש"ח בתכשיר שיכול לפתור את הבעייה במקום להשקיע בדברים יקרים יותר כמו כיסוי בד לדשבורד או החלפת הדשבורד שעולים מאות שקלים.

איתמר.

מחזק את דעתו של איתמר, ספריי ייעודי אכן יכול לשפר את המצב.

מניסיוני, אפילו בצורה די ניכרת.

חשוב להקפיד למרוח את החומר על דש בורד קר, עדיף בערב ולהשאיר שכבה עבה של חומר ללילה.

חג שמח.

איתמר לא התכוונתי להתנאשות מעליך מצטער אם עלה כך מדבריי, לא נורא למדתי משהו חדש:)

פורסם

איתמר.

+1 אצלי, רכב שטח פתוח בן 24. הדשבורד היה דהוי ונראה אבוד. אחרי תקופה של טיפול (ולא בהכרח בחומר של stp, בפעמים האחרונות הספריי של אמריקן איגל גם עשה עבודה מצויינת). לא נראה חדש אבל נראה לא רע בכלל.

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם

מחזק את דברי איתמר כאן מעליי, הספריי יכול לעזור, מניסיון (אני משתמש בספריי הזה ברכב שלי כל כמה זמן).

שוב, אל תצפה לקסמים, הנזק כבר נעשה ע"י השמש החביבה שלנו פה בארץ אך זה יכול לשפר את המצב + ריח נעים ברכב אף פעם לא מזיק :)

פורסם

אני מעלה פה רעיון,האים אי אפשר לצבוע את הדש בצבע ויניל עם צמר גפן,פשוט ראיתי בטלויזיה שעושים את זה לכיסאות עור ואמרו שם שמשתמשים הצבע ויניל,אולי למישהו יש ניסיון בתחום.

• תוכן חדש...