Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חבר טוב רכש אודי אי 3 2003, מנוע 1600 אוטומטית עם 2 דלתות.

יש לי בבקשה מס' שאלות:

1. כשהאורות ברכב דולקים ויוצאים מהאוטו כאשר הוא עם מנוע דומם, אין ציפצוף התראה, ככה זה אמור להיות ברכב?

2.כל הפלסטיקה של מתג האורות והמזגן נהייתה לבנה מהלחיצות שנלחצו שם, האם יש דרך להחליף את כל הכפתורים?

3. מה הצריכה הממוצעת של הדלק?

4.הרכב כרגע על 92 אלף ק"מ, וראיתי שהוא טופל אצל רון ויש גם את המדבקה מאחורה, האם מומלץ לו לאחר הרכישה להכניס את הרכב לרון שיבצע דיאגנוסטיקה מקיפה? ושאלה אחרונה ראיתי שהשעון של המד חום המחוג סוטה בכרבע מילמטר אחריי ה 90 , האם ככה זה באודי? כי אצלי בגולף זה בידיוק על 90 ללא שום סטייה . תודה לכולם!

פורסם

1. תנסה להוציא את המפתח מהסוויץ כשהאורות דלוקים ואז תראה אם יש צפצוף.

2. לגבי הכפתורים תנסה ב EBAY יש שם מלא חלקים לרכב הזה

4. מד החום חייב להיות על 90 מעלות אז ככה שככל הנראה יש תקלה לכן כדאי לקפוץ למוסך.

לגבי הצריכת דלק, אני מאמין שהרכב צורך באזור 1-11

• ספונסר פורום
פורסם

1) למיטב זכרוני אין התראה, ניתן להוסיף זמזם אצל חשמלאי (עולה כ-100 ש"ח).

2) ממליץ לך ליצור קשר עם פירוקיית TG PARTS אשר מתמחים בחלקים לרכבי VAG.

להביא חלקים מחו"ל זה גם אופציה אבל תקח בחשבון שזה עלול להתקע במכס ואז תצטרך להביא הרבה אישורים בשביל החלקים.

3) זה תלוי מאוד בנהג אבל לחבר שלי הייתה כזו והצריכת דלק שלו בנסיעה שהיא רובה עירונית הייתה 1:8. הרכב ידוע כתור שתיין רציני.

4) החום תקין בהחלט. ממליץ בחום להמשיך לטפל אצל מוסך רון.

• תוכן חדש...