Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע המרגיז הוא שאחרי כל פעם שהוא משאיר לי אבק הוא מסתלבט עלי ברמזור כשאנחנו נכנסים לראשון.

הנה כמה עצות איך לפתור את זה כשאתה עוצר לידו ברמזור:

(בקיץ) תפתח חלון ותגיד לו שהמזגן כבר הקפיא אותך.

(בחורף) תפתח חלון ותגיד לו שחם מדי ברכב.

באופן כללי תעצור חצי מטר לפניו ותפעיל את השפריצרים לניקוי השמשה....

תגביר את הווליום במערכת ותגיד לו שאתה מזה מת על השיר הזה...

תשאל אותו אם הוא צריך מגבון כדי לנקות את החרקים מהמשקף.

תגיד לו שאתה מת לאופנוע כמו שלו אבל אחותו אוהבת את הרכב שלך, בעיקר את התקרה....

עכשיו נראה מי מסתלבט על מי.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
VFR שוקל משהו כמו 240 ק"ג רטוב, עם מנוע בהספק של 110 כ"ס. תוסיף לזה רוכב עם ציוד שבטח שוקל עוד לפחות 80 ק"ג ואתה מקבל 320 ק"ג על 110 כ"ס. יחס של 1:3. הגולף שלך שוקלת בערך 1350 יבש, נניח 1500 כולל כל הנוזלים והנהג. זה אומר שאתה צריך 500 כ"ס.

הVFR עושה 11.2 בקווארטר מייל.

M5 מהדור האחרון (F10), עושה 12.0 בקווארטר מייל.

הבעיה של האופנוע היא במהירויות גבוהות, שם רק המשקל והאווירודינמיות משחקים. אמנם לאופנוע שטח פנים קטן (הוא צר מאוד), אבל מקדם הגרר שלו בשמיים (פעם שמעתי שזה משהו סביב ה0.6-0.7, זה של הגולף הוא סביב 0.3) ואבסולוטית אין לו הרבה כוח. עם 400 כ"ס+ אני מאמין שתתן לו פייט חזק מאוד בגבוהות (180+, ב140 הוא עדיין יגמור אותך). פעם הבאה, כשאתה בוחר מישהו לשחק איתו, תבחר בטימקס.

קשקוש.

במשוואת כוח הגרר מקדם הגרר מוכפל בשטח החזית הקטן משמעותית משל מכונית, יותר ממתקזז.

28560fb9ccae7b5f811de11f965d5478.png

is the force of drag,c0cad070e476f05112694a42dd7c8bee.png

is the density of the fluid,[12]

is the speed of the object relative to the fluid,

is the drag coefficient (a dimensionless parameter, e.g. 0.25 to 0.45 for a car)00c4775cc491e06c11e4a244f2a15752.png

is the reference area,69d98b57c22d16eb108f609b7e4ee026.png

פורסם

(בקיץ) תפתח חלון ותגיד לו שהמזגן כבר הקפיא אותך- זה בסדר הרוח במהלך הרכיבה מצננת.

(בחורף) תפתח חלון ותגיד לו שחם מדי ברכב - החום של המנוע מחמם.

באופן כללי תעצור חצי מטר לפניו ותפעיל את השפריצרים לניקוי השמשה.... אחלה של רענון ועוד בחינם.

תגביר את הווליום במערכת ותגיד לו שאתה מזה מת על השיר הזה... הסאונד של האופנוע תמיד יהיה יותר מהנה מהמוסיקה שלכם.

תשאל אותו אם הוא צריך מגבון כדי לנקות את החרקים מהמשקף - רמזור אחד ואני מוציא מגבון שתמיד בכיס וממשיך הלאה.

תגיד לו שאתה מת לאופנוע כמו שלו אבל אחותו אוהבת את הרכב שלך, בעיקר את התקרה.... - תדאג לשים יד על הראש שתגן עליך מהקסדה שתעוף לכיוון שלך, במקרה שאתה אומר את זה לרוכב טימקס, תדאג ללבוש ווסט קרמי :wink:

תשובותיי באדום :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

(בקיץ) תפתח חלון ותגיד לו שהמזגן כבר הקפיא אותך.

(בחורף) תפתח חלון ותגיד לו שחם מדי ברכב.

באופן כללי תעצור חצי מטר לפניו ותפעיל את השפריצרים לניקוי השמשה....

תגביר את הווליום במערכת ותגיד לו שאתה מזה מת על השיר הזה...

תשאל אותו אם הוא צריך מגבון כדי לנקות את החרקים מהמשקף.

תגיד לו שאתה מת לאופנוע כמו שלו אבל אחותו אוהבת את הרכב שלך, בעיקר את התקרה...

אחלה, אבל עד שהוא יגיע הביתה הרוכב כבר יספיק להתקלח, לשמוע מוזיקה איזה שבא לו ולהראות לאחותו את התקרה בבית 8)

עכשיו נראה מי מסתלבט :twisted:

פורסם

אהבתי,

ועדיין, אופנוע זה כלי כייפי בהחלט, אבל יש לו לא מעט רגעים מעיקים.

אגב עומרי, אם הרוכב מראה לאחותו את התקרה אזי יש פה בעייה של גילוי עריות....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קשקוש.

לא הבנתי איפה הקשקוש. חוץ מלהביא משוואה טריוויאליות שאני בספק אם אתה יודע לקרוא או לפרש, תרמת מעט מאוד לדיון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה עם החרקים שנכנסים לפה? :)

מה עושים בגשם?

מה עושים אחרי תאונה שמפרקת את הרוכב?

למה לנסוע לבוש כמו רובוטריק ואיך נסחבים כל היום עם הציוד הזה?

יוני יש לי פתרון מצויין. לכאלה שרוצים איתי פתיחות אני מסמן "יאללה" וכשהוא פותח אני נשאר עומד במקום והוא יוצא כמו פסיכי ואחר כך מגלה שיצא טמבל :)

העמדה שלי לגבי אופנועים ידועה :

אופנוע ככלי יום יומי זה עבור כאלה שכדי להרוויח כמה דקות כל יום, מוכנים לסכן את החיים שלהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ומה עם זה שכל תאונה הכי קטנה אתה על גבול החיים ומוות בזמן שבאוטו הייתה אומר "וואי זה כמו מכוניות מתנגשות בלונה פארק"

פשוט כלי מסוכן , אני לא יודע מי המציא את האופנוע אבל אני יודע שהיה לו ערך לחיים באופן מינימלי אחרת אין מצב שמישהו יסכים לזוז על מהירויות קטלניות שהוא רכוב על משהו .

אם יש משהו שעושה לי את זה מחרמן לי את החייםםםם זה אופנוע כבד כל הR1 ונינג'ות , אבל זה כלי שאני בחיים לא יעלה עליו אם בכיתה ט כמעט מתתי מקטנוע 50 סמ"ק אז שאני יסע על אופנוע 500 סמ"ק או 1000 ? זה פשוט התאבדות

פורסם
מה עם החרקים שנכנסים לפה? :)

מה עושים בגשם?

מה עושים אחרי תאונה ?

למה לנסוע לבוש כמו רובוטריק ואיך נסחבים כל היום עם הציוד הזה?

אופנוע ככלי יום יומי זה עבור כאלה שכדי להרוויח כמה דקות כל יום, מוכנים לסכן את החיים שלהם.

מה עם זה שאתה לא חי בפחד שיגנבו לך כלי ב50-100 אלף שקל, כל לילה?

מה עם זה שאתה משלם 5K לשנה ביטוח חובה, ואם מישהו היה מוכן לבטח אותך במקיף - הדגש הוא על אם, כי זה נדיר - היית משלם איזה 12 אלף שקל?

אופנוענים זה ציבור נכחד ונרדף. הם פשוט הbottom feeder של שרשרת המזון בכביש, עוד מתחת לרוכבי אופניים. כולם, פשוט כולם נגדך. הנהגים שמנסים להרוג אותך, המדינה ששודדת אותך בביטוח ובמיסוי, הגנבים, הילדים המשועממים שמשחיתים לך את האופנוע, בעלי העסק בתחום שחציים נוכלים וכמעט כל החצי האחר סתם גנבים, המשטרה שמתנכלת לך (לרבות לעצור אותך סתם ללא סיבה בשביל להציק), הרשויות המקומיות שצובעות מעברי חציה כך שברגע שיש טיפת גשם לא ישאר לך סיכוי לחזור בשלום הביתה, החתול שעושה לך קרעים במושב, הכלב שמשתין לך על הצמיג.

העולם פשוט מחרבן עליך.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

נכון, אבל התחושה שיש לך על האופנוע זה משהו מיוחד, ובלתי ניתן להסבר.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
מה עם החרקים שנכנסים לפה? :)אין לי מושג על איזה חרקים אתה מדבר

מה עושים בגשם? נרטבים simple as that

מה עושים אחרי תאונה שמפרקת את הרוכב? או שמתים או שמתגברים וממשיכים הלאה

למה לנסוע לבוש כמו רובוטריק ואיך נסחבים כל היום עם הציוד הזה? - די בקלות האמת, תיק של הלימודים, אליו נכנסים הכפפות, קסדה ביד השנייה והמעיל הולך אל הכסא שאני יושב עליו או שהוא נשאר עליי בזמן עמידה/הליכה.

רועי בתשובה לכל מה שאמרת the things you do for love :-P

אגב זה ציבור ממש לא נכחד, לא נתנו עכשיו איזשהי הנחה בחובה על חשבון הנהגים או משהו כזה :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
רועי בתשובה לכל מה שאמרת the things you do for love :-P

אגב זה ציבור ממש לא נכחד, לא נתנו עכשיו איזשהי הנחה בחובה על חשבון הנהגים או משהו כזה :)

וגם על ההנחה הזו עשו אח"כ כתבות דמוניזציה בתקשורת על זה שהם שדדו את הנהגים באמצעות הפעלת לחץ פוליטי.

פורסם
לא הבנתי איפה הקשקוש. חוץ מלהביא משוואה טריוויאליות שאני בספק אם אתה יודע לקרוא או לפרש, תרמת מעט מאוד לדיון.

הדגשתי קודם בציטוט שלך :"אמנם לאופנוע שטח פנים קטן (הוא צר מאוד), אבל מקדם הגרר שלו בשמיים "

מכאן משתמע שמקדם הגרר הגבוה של אופנוע משפיע על כח הגרר משמעותית יותר משל רכב.

מה שרחוק מלהיות נכון.

תהיה רגוע אני יכול לפרש משוואות גם יותר מסובכות מטריויאליות.

תעשה את החישוב המוערך לפי כללי האצבע פה, ותראה אפילו מבלי להקיש עד כמה אתה רחוק.

http://www.bgsoflex.com/airdragchart.html

פורסם

אמנם לאופנוע שטח פנים קטן (הוא צר מאוד), אבל מקדם הגרר שלו בשמיים

יש לך עובדות שסותרות את הקביעה הזו, אדון פרוקסימה? שנינו מסכימים ששטח הפנים של אופנוע קטן משל אוטו, ושנינו מסכימים שמקדם הגרר של אופנוע + רוכב גדול משל אוטו. אז מה אתה רוצה בעצם?

פורסם

הבעיה הראשונה בGTI העברת הכוח לכביש,האוטו מפרפר ומאבד זמנים

גם אם יהיו לך 350-400כ"ס עדיין אתה צריך להעביר את הכוח לכביש

קוילאוברים צמיגים וכו ישפרו את המצב

אתה מכיר את רד

רד מזה ההונדה תמשיך לקחת

אולי תציע לו פתיחות מ100 עד 200 יהיה לך יותר סיכוי לדעתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...