Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים!

אני נגד בצהל וברצוני לרכוש רכב לנסיעות לבסיס.

הרכב יעבור מידי שבוע לכל הפחות 400 קילומטר(!)

בדרך כלל נסיעות של שעתיים וחצי בימי ראשון וחמישי.

התקציב שלי הוא 15 אלף שקלים.

אני צריך רכב אמין ויחסית זול בטיפולים ואם אפשר שיהיה גם חסכוני בדלק.

( הכי חשוב זה האמינות).

בנתיים חשבתי על ניסאן אלמרה או סיטרואן קסארה.

על מה אתם ממליצים?

או שבכלל כדאי לי להמתין ולרכוש רכב יותר יקר ומשנתון גבוהה יחסית?

תודה.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

20K בשנה בבין עירוני,זה לא כל כך נורא כל רכב שמור ומתוחזק כמו שצריך יעשה את העבודה.

אם חשוב לך החיסכון תנסה למצוא דיזל ידני במצב טוב,משימה קשה אבל לא בלתי אפשרית...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אם אין לך בעיה עם רכבים קטנים(לא בטיחותיים, נוחים פחות ) היתי קונה שרייד 97 ומעלה הדגם הקצר 1.3...

אני בעלים של אחת כזאת וכשקניתי אותה הסיבות לקנייה היו מאוד דומות לשלך, עכשיו אחרי שנה איתה ו 20K ק"מ אני יכול להיות בטוח שזאת היתה הקניה הכי טובה לדעתי עם צריכת דלק של 1 ל 17 בבין עירוני ו 0 תקלות טפו טפו טפו.

נכון לעכשיו נסעתי איתה לכל מקום שרק חשבתי עליו (ירושליים כן היא סוחבת בעלייות ולא רע בכלל נהג +נוסע) הצפון, אין ספור נסיעות מאשדוד לב"ש.

הטיפולים לא יקרים , פחות או יותר 500 ש"ח במוסך ואם לבד אז 250 כולל שמן איכותי , רכב מאוד פשוט.

אם אתה דואג לגבי הכוח מנוע אז באמת שאין מה לדאוג , במקור למנוע היו 86 כ"ס ועם גיר ידני היא צוברת מהירות בצורה מרשימה.

פורסם

דרך אגב , להורים שלי היתה אלמרה '99 אומנם אוטומט אבל היא גם היתה חסכונית, זה היה הרכב הראשון שנהגתי עליו היתה עושה בין 12-13 לליטר אני בטוח שהידנית עוד יותר חסכונית.... גם, רכב אמין מאוד ב 160K שהוא היה אצלנו לא היה בחיים במוסך עקב תקלה רק טיפולים, יתרון בולט זה שאין לו רצועת טיימינג אלא שרשרת , מיוצר ביפן , מאוד אמין בתנאי ששמרו ועשו טיפולים בזמן, מה שכן אם תחליט לקנות אחת כזאת תעבור טוב טוב בדיפוני הדלתות ותבדוק שאין חלודה...

בהצלחה!

• תוכן חדש...