Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי בערך שעה הגעתי הביתה ואחרי 3 שעות היה טיפות של שמן בחניה.

הלכתי היום ל4 מוסכים שההצעה הכי זולה לתיקון הייתה 2500 .. לפי המוסכניק יש לי נזילה מהרוצעת טיימינג, מהראש מנוע צריך להחליף שסתומים ותושבת אחת הלכה.

המוסכניק הוא חבר של אבא שלי ככה שהוא אמר לי שההצעה זולה בהרבה ממה שצריך.. רציתי לדעת אם יכול להיות או שעובדים עליי?

תודה.

נ.ב

האוטו סוזוקי בלנו 96

פורסם

.מחיר התיקון כמעט מגיעה לחצי ממחיר הרכב .

.הלכתה ל4 מוסכים? וכולם ענו אותו דבר אז לא עובדים עלייך

.השאלה האם כדי לסדר את זה ולא היו בעיות נוספות

פורסם

אין לי ברירה אלה לסדר את זה.. אף אחד לא יקנה את האוטו עם בעיות כאלה..

האוטו עלה לי 7000.

אבל 2500 יש כולה נזילת שמן זה פשוט לא נתפס ..

פורסם

כנראה שהוא ממש מגיד עתידות אם בלי לפתוח את הראש מנוע הוא יודע שצריך להחליף שסתומים :wink:

שאתה מסתכל בעין מאיפה אתה רואה את הנזילה ? זאת נזילה רצינית או הזעה ? האם נדלקה לך מנורת לחץ שמן ?

פורסם

אין לי מושג אני לא מבין כלום אני רק בן 17 שקיבל את האוט והראשון שלו... אני מבת ים , הנזילה אכן רצינית לפי מה שראיתי בפנים ולא נדלק המד.

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך להחליף את המוסכניק.

גש אל מוסך חיבה ברחוב ישראל בק 22 בת"א כדי לקבל חוות דעת שניה כי המחיר שקבלת נראה לי קצת מוגזם.

פורסם

תיקנתי כבר.. הנזילה הייתה גם מהראש מנוע ולפי מה שהבנתי המחיר כולל שיפוץ ראש המנוע, החלפת טיימינג, וטיפול 10 אלף ועוד כמה שטויות. (עשה לי הנחה לפי מה שאומר) זה מחיר טוב ?

פורסם
אתמול נסעתי בערך שעה הגעתי הביתה ואחרי 3 שעות היה טיפות של שמן בחניה.

הלכתי היום ל4 מוסכים שההצעה הכי זולה לתיקון הייתה 2500 .. לפי המוסכניק יש לי נזילה מהרוצעת טיימינג, מהראש מנוע צריך להחליף שסתומים ותושבת אחת הלכה.

המוסכניק הוא חבר של אבא שלי ככה שהוא אמר לי שההצעה זולה בהרבה ממה שצריך.. רציתי לדעת אם יכול להיות או שעובדים עליי?

תודה.

נ.ב

האוטו סוזוקי בלנו 96

אם הוא חבר שלך אבא שלך אז למה שהוא יעבוד עלייך ?

בקיצור תלמד כלל בחיים לעולם לא הולכים למוסך של חבר של אבא/אמא.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא חושב ש-forum770 צודק, הדליפה הייתה ככל הנראה ממחזיר השמן של הטיימינג וגם מן הראש.

השאלה היא רק אם הדליפה הייתה גדולה באופן המצדיק החלפת אטם ראש. לא צריך להתרגש מכמה טיפות שמן הדולפות מרכב בן 18 שנה.

לגבי המחיר:

לא ברור מה עשו בשסתומים.

האם הוחלפה משאבת מים בעת ביצוע טיימינג?

החליפו גם את התושבת של המנוע?

מכיוון שכבר בוצע ושולם - שאלת המחיר היא אקדמית.

זה לא משנה מה מחיר הרכב ומה גילו - עלות העבודה והחלפים אינה תלויה בכך.

• תוכן חדש...