Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טענת המשטרה היא שהם נסעו על השול השמאלי ולא הימני.

אני לא מבין על מה המהומה? למה להיטפל אליהם.

עידן

צד ימין הוא שול ומסומן עם קו צהוב רצוף.

צד שמאל איננו שול, הוא שטח הפרדה, קו לבן רצוף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים הקדימה אותי. אמת ויציב, היא צודקת. השול הימני בכביש מסומן בצהוב כאשר השול השמאלי בכביש מסומן בקו לבן רצוף. הוא בדיוק כמו כל קו הפרדה לבן רצוף. חצייתו תוביל לקבלת דו"ח. לגבי נסיעה על השול הימיני, זהו אכן מותר על ידי המשטרה כל עוד לא רוכבים שם בפראות. לא הייתי ממליץ לאף אחד לנוע שם במהירות עולה על 20 קמ"ש שמא מישהו לפתע יפתח דלת או יזוז הצידה. הנסיעה על השול מיועדת לדו גלגלי בלבד בשעות עומס. לידעתכם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני האמת לא רואה שום סיבה להיטפל לרוכבי אופנועים שמנצלים את כך שהאופנוע הוא כלי רכב דק ומאפשר להם לעקוף בצורה בטוחה(ואני מתכוון רק למקרים שבהם זה בצורה בטוחה) רכבים.

כל עוד זה לא לחתוך, לנסוע בין שני רכבים כאשר המרווח ביניהם צר, לעקוף בצורה ברוטלית - שיבושם להם. יש להם כלי רכב שמאפשר להם לחסוך זמן, למה לא?

לטעמי, אופנוע לא צריך לעמוד בפקק כמו כולם כאשר יש לו אפשרות בטוחה לעקוף. האישה שנקלעה לתאונה בכתבה, על פי מה שרואים, נסעה על שול צר מאוד. זה מסוכן. אבל אם השול רחב, לא רואה סיבה לא לאפשר זאת.

מה שכן, אני מתעב נהגי אופנועים וקטנועים, שנעמדים מלפניי,צמוד אליי, ברמזור. זה מעצבן.

פורסם

באיילון (דרום) יש את ה"שול" השמאלי הכי רחב בעולם, יכול להכנס שם נתיב, ולפי השלטים מעליו גם תוכנן שם נתיב.

כל הזמן אני רואה אנשים עוקפים שם עם מכוניות!

למה לא להפוך את זה לנתיב באמת ולהקל על העומס?!

פורסם

שוב פעם, השול השמאלי נתחם בקו לבן רצוף. לפי החוק חצייה של כזה קו דינה כחצייה של קו לבן הפרדה רצוף.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...