Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - Audi A3 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספורטבאק נראית ממש, אבל ממש יותר טוב מה3 דלתות. לדעתי היא הכי יפה בקטגוריה. הפסים על הגג קצת מוזרים, אבל אולי בשילוב צבעים אחר הם יראו טוב יותר. מעניין שאודי לא מציעים יחידת בנזין 2 ליטר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, תמונה של ה-S3 פחות מעניינת, מה שיותר מעניין זה שהיא תקבל מנוע עם 300 כ"ס וממש תתקרב ל-5 שניות למאה.

אגב דגם הספורטבק נראה פחות סטיישן בדגם החדש, שזה שיפור רציני! :lol:

פורסם
משעממת משהו...

גם אני חושב ככה.

כדגם שאמור להוות את ה- Top Of The Line, הוא איננו מרשים במיוחד- לא חיצונית, ואפילו לא מבחינת פנים הרכב.

מצד שני, אולי מוקדם לשפוט, עוד לא הייתה לי הזדמנות לחוות אותה ממקור ראשון.

מה יהיה המחיר שלה בארץ?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
כי זה החוק. בזמן הקרוב תכנס תקנה המחייבת אורות לד דולקים כל הזמן. אודי פשוט הקדימו עם הישום.

לדעתי היא מאוד יפה. נכון, מאוד דומה לקודמת אבל בלי הגמלוניות שהיתה בה.

אורות לד?? יש לך ביסוס לזה? וגם אם כן, אז מה עכשיו כל הרכבים שבמקור אין להם לדים מהפס ייצור יחויבו להתקין כאלה אפטרמארקט??

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

לא, כמו שרכבים בלי חגורה לא חוייבו להתקין כזו כשנכנס החוק

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו ;)

במקרה של אודי, לא הייתי ממהר לקבוע שהתוכן של הקנקן פחות משעמם מהצורה. אני מקווה שהם יתעלו עם עצמם בדור הזה ויעשו קאמבק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תגידו, הבחור שתמחר את ה-S3 ... נפל על הראש?!

ואני מצטט: " ה-S3 תגיע לסוכנויות ברחבי גרמניה, כבר בתחילת 2013, עם מחיר בסיס של 38,900 אירו, וזה מעל ל-50,000 דולר " (!!!)

אני אתן לכם

:

http://www.youtube.com/watch?v=2w9P5x6z12E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

וכמה עולה m135i בגרמניה? 39850 אירו בדיוק לידנית. אוטומט 8 הילוכים? 42170. רוצה אותה עם xdrive? אין בעיה, 44000 אירו.

וכמה תעלה מרצדס a45 amg? אני מנחש שגם כן באיזור ה40 אלף אירו.

V5

פורסם
גם אני חושב ככה.

כדגם שאמור להוות את ה- Top Of The Line, הוא איננו מרשים במיוחד- לא חיצונית, ואפילו לא מבחינת פנים הרכב.

ה- Top of the line של ה-A3 הינו ה- RS3 ולא ה-S3 'הרגילה'.

That being said,

היא אכן טיפה משמימה והייתי מצפה לטיפה יותר בחוץ...

מתחת למכסה המנוע לעומת זאת, על הנייר - 300 כוחות ואפס למאה ב-5 שניות וקצת, מרשים.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...