Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלו, בירשותי פיגו 206 שנת 2001 מנוע 1400

שאלה שלי היא כזאת: כשיש אדים ברכב בחלונות בחורף כמו עכשיו אז אני מפעיל את המזגן על חום ומפעיל גם a/c ורק אז האדים מפשירים מהחלונות אם אני לא מפעיל ac אז האדים לא מפשירים , ליד הכפתור a/c יש לי את הכפתור של ההפשרה חלום כזה עם קווים , עכשיו למה כשאני לוחץ עליו האדים לא מפשירים? זה לא אמור להיות המפשיר אדים? רק כשאני לוחץ על a/c זה מפשיר 

פורסם

בתמונה המצורפת, הכפתור מימין לכפתור הAC זה מפשיר האדים לחלון האחורי.

כדי להפשיר אדים לחלון הקדמי יש לסובב את בורר המצבים, הבורר השמאלי בציור לשעה 12 או לשעה 9 ולהנות גם מבריזה ברגליים. איפה שיש ציור של חלון מעוקל עם חצים. אתה אמור לשים אותו עליהם וזה יפשיר לך את האדים, מהשמשה הקדמית.

peugeot-206-heater-control-with-air-conditioning-73-p.jpg

פורסם
שלו, בירשותי פיגו 206 שנת 2001 מנוע 1400

שאלה שלי היא כזאת: כשיש אדים ברכב בחלונות בחורף כמו עכשיו אז אני מפעיל את המזגן על חום ומפעיל גם a/c ורק אז האדים מפשירים מהחלונות אם אני לא מפעיל ac אז האדים לא מפשירים , ליד הכפתור a/c יש לי את הכפתור של ההפשרה חלום כזה עם קווים , עכשיו למה כשאני לוחץ עליו האדים לא מפשירים? זה לא אמור להיות המפשיר אדים? רק כשאני לוחץ על a/c זה מפשיר

הכפתור מפשיר אדים הוא רק מכוון את האויר אל השימשה הקידמית, אין לו שליטה על מידת החום של האויר.

אדים על השימשה נוצרים בגלל שבתוך המכונית חם ובחוץ קר, כשאנו מפנים אויר חם זה מגביר עוד יותר את הצטברות האדים.

לעומת זה האויר המגיע מהמזגן הוא קר ויבש ולכן הוא מיבש את האדים מהשימשה.

פורסם

*כל עוד אתה לא רוצה להפעיל חימום ברכב, אתה לא צריך להפעיל את המדחס, חבל על הדלק.

סובב למצב הפשרת אדים, תדליק את האוורור, שים את בורר הטמפרטורה על "קר", ושים לב שהוא פועל על אוויר חיצוני.

כשאתה רוצה להפשיר אדים בזמן חימום הרכב, אתה חייב להפעיל גם את המדחס, כדי לפחות לייבש את האוויר.

Aprilia Shiver 750

• תוכן חדש...