Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חבר'ה. היום לפני כשעתים יצאתי לנסיעה קצרה של רבע שעה בערך אחרי כ10 דקות שמתי לב שהנורה של הטמפ' של הטמפ דולקת עד הסוף ישר קיבלתי שוק ועצרתי מהר את הרכב בצד כיבתי מנוע ודבר ראשון נגעתי בראש מנוע היה היה יחסית קריר וישר בדקתי מים ראיתי שהמיכל ריק לגמרי באוטו לא היה לי מים אז הלכתי לחפש אצל הנהגים שהיו בצומת. הצלחתי להשיג בקבוק מים מיליתי עד הסוף וראיתי שהמיכל עדיין ריק קפצתי לקפה קפה שהיה במקום ומיליתי עוד בקבוק, אחרי שמיליתי את הבקבוק שמתי לב שמתחת לאוטו נוזלים מים ירוקים ישר הבנתי שהנזילה משמעותית. כבר לא היה לי מה לעשות אז השארתי את האוטו במקום עד מחר. עכשיו השאלה הכי חשובה יש מצב הלך הראש מנוע בגלל זה? ואיך אני מסדר את הנזילה עכשיו כי את האוטו איי אפשר להזיז מהמקום איך אני יכול לסדר אותו ככה? תודה רבה לעוזרים

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

יש לי גרר אבל אני לא רוצה לנצל אותו סתם ככה כי רק חידשתי ביטוח ולך תדע מה יקרה בשנה הקרובה. שלא נדע. (סליחה על השגיאות כתיב פשוט אני רושם דבר הפלאפון אז זה צפוף קצת.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

אתה עושה טעות, יש לך ביטוח גרירה, תשתמש בו כשאתה צריך,

זה לא חכם במיוחד להשאיר את הרכב באיזה איזור מבודד וחשוך בצד הדרך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא האוטו נמצא במקום מואר והמוסך נמצא 500 מטר משם אז חבל לדעתי

פורסם

אם הנזילה ממש גדולה אתה אמור לראות אותה בזמן המילוי, שכב מתחת לרכב וחפש סימנים לנזילה. ניסית למלא מים ישירות לרדיאטור? ייתכן שהצינור המקשר בין מיכל העיבוי לרדיאטור דולף. ייתכן גם שהרדיאטור סדוק ודולף ויש להחליפו\לשפצו.

ייתכן שמשאבת מים הלכה, ייתכן שזה בעיה של צינור מים דולף. האפשרויות רבות ומרובות ויש לגשת למוסך לאבחון הבעיה.

אם המוסך 500 מטר משם תמלא מים וסע לשם זריז. אם לא, גרור

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לפי מה שראיתי הנזילה ממש גדולה כי ישר כשאני ממלא תוך שניה כל המים נשפכים, וזה לא הצינור שמגשר בין המיכל לרדיאטור כי הייתי ישר שם לב, לפי דעתי זה אחד מבין השתים או משאבה או אחד הצינורות נקרע. דיברתי על הבוקר עם הסוכן ביטוח ואמרתי לו על הסיפור עכשיו השאלה לאיזה מוסך לגרור את האוטו באזור חיפה והקריות. יש כמה מוסכים טובים שאני מכיר אבל הם טיפה יקרים, ועם כבר על הדרך אני רוצה לעשות טיפול גדול לאוטו לפני הטסט וגם אולי להחליף רצועת טיימינג. תודה.

פורסם

הייתי מפנה אותך למוסך שלי, שמתמחה ברכבי פיז'ו, מוסך השלושה בחדרה אמין ביותר, אלכס בעל הבית הוא בחור חברותי, תמיד מסביר הכל ותמיד אדיב ללקוחותיו. מה גם שטיפולו ברכב קוצר פירות תמיד..

זה במרחק חצי שעה נסיעה ממך, אם תבחר.

אזור התעשייה חדרה

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

תודה רבה על ההצעה אבל אני מעדיף לשים את האוטו באזור חיפה כמה שיותר קרוב לבית שגם כאן יש מוסכים טובים. רק רציתי לשאול מה בערך העלות של תיקון נזילה/החלפת משאבה. שמעתי גם כאן בפורום חבר'ה שאומרים עם אתה מחליף כבר משאבה אז עדיף גם להחליף רצועת טימינג. זה באמת ככה עם כן מה בערך העלות

פורסם

יש לך את מוסך "אמינות" בצ'ק פוסט, מוסך GTA מול שזר בפנים, אלה 2 שאני יודע להמליץ עליהם מנסיון. יש גם את מוסך רימון בק. חיים שממליצים עליו, לי אין נסיון איתו.

אם תיגש לאחד מהם וזה יותר זמן נסיעה אז תזמין את הגרר של הביטוח לשעה מסוימת ותגיע איתו למוסך. לי זה לא פגע בפוליסה, אפילו שהשתמשתי פעמיים.

לגבי טיימינג - אם לא החלפת בזמן האחרון, אז כדאי להחליף על הדרך.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מוסך "מרכז אמריקה" שנמצא בצ'ק פוסט רחוב ההסתדרות 12.

אני את ה205 שהיתה לי טיפלתי שם, מוסך מקצועי מאוד ומומלץ.

המנהל של שמו יוסי תפנה אליו ותסביר לו מה הבעיה.

http://www.america-center.co.il/

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אחלה חבר'ה תודה, בסוף החלטתי לקחת אותו למוסך בטירת הכרמל קיבלתי הרבה המלצות עליו שם. מחר על הבוקר אני גורר אותו לשם אבל אני מפחד שהגרר או המוסכניק שם יניע את האוטו כשהאוטו בלי מים זה יכול לדפוק לי את הראש מנוע לא???

• תוכן חדש...