Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי זה מהמם .

אחת הסיבות שבן אנוש קונה רכב כזה ומשקיע בו את כספו היא כדי שיוכל ליהנות ממנו באקסטרים . .

אחרת הוא יכול לקנות לעצמו סוזוקי סוויפט (ויסלחו לי חובבי הסוויפט) .

כמי שחובב אקסטרים מהסוג הזה ( ברשותי טרקטורון DVX400 ומיצובישי מאגנום 4*4 ) אני לא רואה בכך שום פסול.

בקיצור הייתי מוותר על המילה חוכמולוג בדיוק מהסיבה שכשאני משכיב את הR צמוד לאספלט אני לא חוכמולוג . .

ובדיוק מאותה סיבה שהתכנסנו בפורום זה שעוסק בהשקעות לא רציונליות ברכב חלוד / ישן / הרוס מהיסוד .

:wink:

קח הכל בחיוך - אנחנו מטורפים וזה כיף - מוי כיף !

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

אתם יודעים מה זה בבון? בבון זה קוף!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לדעתי זה מהמם .

אחת הסיבות שבן אנוש קונה רכב כזה ומשקיע בו את כספו היא כדי שיוכל ליהנות ממנו באקסטרים . .

אחרת הוא יכול לקנות לעצמו סוזוקי סוויפט (ויסלחו לי חובבי הסוויפט) .

כמי שחובב אקסטרים מהסוג הזה ( ברשותי טרקטורון DVX400 ומיצובישי מאגנום 4*4 ) אני לא רואה בכך שום פסול.

בקיצור הייתי מוותר על המילה חוכמולוג בדיוק מהסיבה שכשאני משכיב את הR צמוד לאספלט אני לא חוכמולוג . .

ובדיוק מאותה סיבה שהתכנסנו בפורום זה שעוסק בהשקעות לא רציונליות ברכב חלוד / ישן / הרוס מהיסוד .

:wink:

קח הכל בחיוך - אנחנו מטורפים וזה כיף - מוי כיף !

אני מסכים. יש "משוגעים" וזכותם לכך, כל זמן שאינם מזיקים לזולת.

למידע נוסף: מה זה "חוכמולוג" ?

אתם יודעים מה זה בבון? בבון זה קוף!

זה תלוי איך אתה מנקד את זה, הימצאות בבירת גרמניה המערבית, מה שהיה פעם, מתאים גם כן.

פורסם

חכמולוג זה אילן זלינגר שגם בשירשור זה כמנהגו בשאר השירשורים שהוא מגיב בהם מצטט את הודעות הגפרורים ורושם מתחתם תגובות המראות התנשאות וידע מעל כולם.

שבוע טוב מר זלינגר ואת כדור ה9 מ"מ אתה יכול לדחוף לך עמוק לתחת.

ולעינייננו : יופי של רכב ויופי של ביצוע. הבנאדם פשוט עושה את מה שהוא אוהב מבלי לחשבן לאף אחד ומבלי לסכן אף אחד חוץ מאת עצמו וזאת זכותו.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
שבוע טוב מר זלינגר ואת כדור ה9 מ"מ אתה יכול לדחוף לך עמוק לתחת.

.

משעמם לך? כולם צריכים להשתתף בצערך?

פורסם
משעמם לך? כולם צריכים להשתתף בצערך?

לא משעמם לי ואף אחד לא צריך להשתתף בצערי כי אני מאוד שמח.

בסה"כ הייתי צריך לענות ל"חברי" לפורום לגביי כדור ה9 מ"מ שהוא רוצה לשלוח לי ונעלו שם את השירשור.

YHS תתחדש על רכישת הסוסיתא , אין כמו לשמר רכב אספנות ובאותה הזדמנות היסטורייה מוטורית ישראלית.

שבוע טוב.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אחלה אוטו! אחלה ביצועים!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

סרטון חביב. אבל הנהג סיכן לא רק את עצמו...אם היה נסחף יחדת חילוץ הליקופטרים וכו... כולם היו מסתכנים. אם גישה

קצת יותר מקצועית ורכב נוסף... ניתן היה לחוות את הריגוש האתגרי תוך אבטחה מראש למניעת אסון אפשרי.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
סרטון חביב. אבל הנהג סיכן לא רק את עצמו...אם היה נסחף יחדת חילוץ הליקופטרים וכו... כולם היו מסתכנים. אם גישה

קצת יותר מקצועית ורכב נוסף... ניתן היה לחוות את הריגוש האתגרי תוך אבטחה מראש למניעת אסון אפשרי.

צודק ב100 אחוז!

הכי קל, בשם ה"חופש" לעשות כל מה שרוצים, מבלי "לעשות חשבון" למי שיצטרך להוציא אותו מהבוץ, אם וכאשר.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

היה רגע שלא האמנתי שהוא יצא מזה אבל יצא כמו גדול!!

סחטיין עליו!!!

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

קוראים תיגר על כוחו הרב של הטבע,

לעיתים זה מצליח ולעיתים לא,

הפעם הצליח...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שאלת תם: כשמנסים לצלוח נהר עם רכב, לא אמורים להתקין מין ארובה כזאת לאגזוז?

ובאותו עניין: זה שאמר 'אין שמחה כמו שמחה לאיד' צריך לחטוף סטירה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שאלת תם: כשמנסים לצלוח נהר עם רכב, לא אמורים להתקין מין ארובה כזאת לאגזוז?

לא לאגזוז אלא ליניקת האוויר (שנורקל בעברית), כל עוד לרכב יש אספקת אוויר הוא יכול לצלול גם עד מעל הגג

חיפוש קטן בyoutube יניב כמה וכמה אטרקציות מארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות (מוטורית)

• תוכן חדש...