Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלקסי S2 לא מזהה את ה-SIM card

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גלקסי 2 שנרכש מחנות פרטית שמייבאת את הטלפון מחו"ל (שלי הגיע מצרפת). האמת שאני לא ממש מתעסק איתו וקניתי אותו יותר בגלל שהילדה שלי מאוד רצתה וביקשה. במעמד הרכישה, הם סידרו משהו בטלפון בכדי לפתור איזושהי בעיה שקשורה להצגת העברית ומאז בכל הדלקה, יש משולש אזהרה צהוב בהדלקה אבל המכשיר עובד בסדר.

נכון להיום, בשביל למצוא אחת מהאפליקציות הבודדות שאני משתמש בהן, אני צריך לגלול המון עמודים בכדי למצוא. העמודים מלאים במשחקים שונים שגם דואגים להזמין אותי לחזור לשחק בכל פעם שאני מתחבר לאינטרנט.

האם אני צריך לחשוש שגם בטלפון שלי זה יכול לקרות? האם אני צריך לגבות תיקיות? איך בדיוק לעשות את זה?

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לך מה לדעוג אבל עדיין מומלץ לגבות את תיקיית EFS אלא אם כן אין לך רוט, לגבי המשלוש הצהוב זה הפטרון בשבילך קישור

אודי A4

דימה.

פורסם

עשו לך רוט בחנות בשביל לעשות ישור לימין [תיקון עברית].

המשלוש הצהוב מופיע בגלל שהקרנל לא מקורי אלה בעל הרשאות רוט.

הוא לא מפריע לכלום,אבל אם בא לך להוריד אותו תשתמש בקישור שדימה הביא.

מכיון שאינך צריך רוט הייתי ממליץ לך לצרוב קרנל מקורי,ככה יעלם המשולש וכל הגישה לקיבצי מערכת תרד ולא תצטרך לגבות כלום.

אפלקצית גיבוי:

https://market.android.com/details?id=net.hellcat.droiddev.ktool&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5oZWxsY2F0LmRyb2lkZGV2Lmt0b29sIl0.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
עשו לך רוט בחנות בשביל לעשות ישור לימין [תיקון עברית].

המשלוש הצהוב מופיע בגלל שהקרנל לא מקורי אלה בעל הרשאות רוט.

הוא לא מפריע לכלום,אבל אם בא לך להוריד אותו תשתמש בקישור שדימה הביא.

מי זה דימה? איזה קישור הוא הביא?

מכיון שאינך צריך רוט הייתי ממליץ לך לצרוב קרנל מקורי,ככה יעלם המשולש וכל הגישה לקיבצי מערכת תרד ולא תצטרך לגבות כלום.

אמממ... אני לא ממש יודע מה זה הקרנל הזה ובטח שלא איך לצרוב אותו {צרבתי פעם שפה בנוקיה E52 אבל זה נראה לי קצת יותר מסובך}

צירפתי תמונה ממסך הטלפון עם מידע על המכשיר, אולי זה יעזור למי שמבין להגיד לי אם הגרסה טובה או לא ואם צריך להחליף אותה?

תודה. הורדתי, התקנתי ולחצתי על מה שהיה כתוב backup. אח"כ זה ביקש לעבור למצב בדיקה והראה את המסך שבתמונה.

זה אומר שגיביתי טוב?

SC20120306-091502.jpg

SC20120306-092303.jpg

פורסם
מי זה דימה? איזה קישור הוא הביא?

תסתכל בחתימה :)

בכול מקרה צרוב לך קרנל לא מקורי, אפשר לצרוב אחד אחר זה פעולה של 5 דקות כולל קריאת מדריך אני לא בקיא בקרנלים של I9100 לכן לא יכול להמליץ לך על משהו.

אודי A4

דימה.

פורסם

כן עשית גיבוי,רק אל תלחץ על RESTORE סתם ככה,אחרת תדפוק את התקיית EFS.

מהתמונה השניה רואים שהחנות צרבה לך רום וקרנל שונים מאוד מהמקור [2 הסעיפים האחרונים].יש המון לאן להתקדם.

השאלה האם אתה מרוצה ממה שיש עכשיו או מעוניין ללמוד ולשנות?

צריבת קרנל מקורי זה עניין של 5 דקות,אם תרצה מדריך תגיד לי.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

המציאות היא שהטלפון משמש בעיקר את הילדה (והחברה) למשחקים אז כדאי שאסיר את התוכנה לעת עתה ואשמור רק את הגיבוי כדי למנוע מצב שהילדה (בת 6.5) תבדוק "מה אבא התקין" ותלחץ על משהו שישבית את המכשיר בתום לב.

אם אני מרוצה ממה שיש לי עכשיו? שאלה קשה!

המכשיר בסדר, אני מרוצה מהGPS, מהקישוריות והנוחות של השימוש באינטרנט, הדוא"ל ומהעובדה שיש לי תוכנה שהופכת אותו לפנס :)

אבל האמת היא שאיכות השיחה לא משהו בטלפון הזה.

פעמים רבות אני לא שומע טוב/ברור. בעיקר בשימוש בספיקר.

פעמים רבות שומעים אותי גרוע (ללא קשר לספיקר)

אי אפשר לשוחח באמצעות אזניות עם המכשיר, לא שומעים כלום. ולא, הבעיה לא באזניות, בדקתי אותן עם הרדיו במכשיר והן יודעות לתת ווליום כמו שצריך

לפניו היה לי נוקיה E52 ואיכות השמיעה בו היתה מעולה בין אם בשיחה רגילה,ספיקר או אזניות.

אילולא שדרגתי לגלקסי 1 ברשת פלאפון בזמנו (כדי לפתור בעיות קליטה שהיו עם הנוקיה ברשת שלהם) והילדה לא היתה כ"כ נעצבת לאחר ביטול העסקה (בעיות הקליטה לא נפתרו). לא הייתי רוכש אותו מכלתחילה.

אם יש משהו שיכול לשפר, אני אשמח. השאלה מה קורה אם משהו משתבש חלילה? מזה אני חושש :(

תסתכל בחתימה :smile:

אופס, סליחה.. לא שמתי לב {אני עובד ותוך כדי מזפזפ בין הטאבים :) }

פורסם
נכון להיום, בשביל למצוא אחת מהאפליקציות הבודדות שאני משתמש בהן, אני צריך לגלול המון עמודים בכדי למצוא. העמודים מלאים במשחקים שונים שגם דואגים להזמין אותי לחזור לשחק בכל פעם שאני מתחבר לאינטרנט.

האם אני צריך לחשוש שגם בטלפון שלי זה יכול לקרות? האם אני צריך לגבות תיקיות? איך בדיוק לעשות את זה?

היופי במכשירים המודרניים הוא שהכל ניתן לשינוי. אין שום בעיה לסדר את האפליקציות איך שנוח לך, לשים אותן בתוך תיקיות ולהפוך את המכשיר לנעים יותר לשימוש. זה לא דבר שאפשר להסביר בקלות מעל גבי הרשת, אז אני ממליץ לך למצוא מישהו שמבין במכשירים האלה ולבקש ממנו לסדר לך את מה שמפריע.

אצלי למשל יש איזה 200 אפליקציות, ונכון שאני לא משתמש בכולן אבל סידרתי אותן בתיקיות לפי סוגים, למשל navigation, music, games וכולי. כך קל לי הרבה יותר להתמצא. בנוסף, את האפליקציות החשובות ביותר שמתי בדף הראשי, כמו גם כל מיני widgets שימושיים (ממליץ להוריד מהמרקט ולהתקין את go launcher שיעזור בנושא הזה).

אי אפשר לשוחח באמצעות אזניות עם המכשיר, לא שומעים כלום. ולא, הבעיה לא באזניות, בדקתי אותן עם הרדיו במכשיר והן יודעות לתת ווליום כמו שצריך

יש mods שיכולים לשפר חלק מהדברים, כמו את הnoise reduction, את הצלצול המתחזק, את איכות השיחה ועוד כל מיני. זה תלוי ברום, אז שוב עדיף שתמצא מישהו שמבין בדברים האלה שיעזור לך להפוך את המכשיר ליותר שימושי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מודים, רומים וקרנלים.. אני הלכתי לאיבוד. :shock:

אם מישהו ממומחי הפורום יודע לסדר את הבעיות הנ"ל ולכוון אותי. אשמח לעזרה (וללהיות מסוגל לדבר עם אזניות)

פורסם

rom - מערכת הפעלה, ארוזה בתוך קובץ, מוכנה לעידכון המכשיר. כאשר מעונינים לעדכן מערכת, בוחרים ב rom הרצוי (יש שפע של rom-ים שניתן לבחור.

הרומים המקורים של סמסונג לדוגמה הם בסיומת לקובץ TAR אותם מעדכנים דרך המחשב עם תוכנת ODIN כשהטלפון במצב DOWNLOAD.

רומים מקוסטמים,כלומר מפתח או אחד שמתיימר להיות מפתח לוקח את הרום של סמסונג,משנה,מוסיף,מוריד וקורא לו בשם שהוא רוצה.

אותם תמצא בסיומת ZIP אותם מתקינים ישירות מהמכשיר בRECOVERY MODE.

kernel/initramfs - הקרנל (kernel) הוא הליבה של המערכת - הבסיס של המערכת שמפעיל את הכל. הקרנל של Android מופץ כקובץ בשם zImage ומאוגד יחדיו עם קובץ נוסף (וההתיחסות לקרנל היא בעצם לשניהם) בשם initramfs, שהוא קובץ דחוס המכיל את תוכניות הטעינה הראשוניות של המכשיר ונטען אוטומאטית עם טעינת הקרנל. הקרנל מופץ בשלושה דרכים: (א) כקובץ tar שאותו ניתן להתקין ב ODIN (ב) כקובץ update.zip (ג) כחלק מעידכון מערכת מלא - rom.

mod - (קיצור של modification) זהו האח הקטן והפחות מוכר של ה rom. ה mod הינו עידכון ל rom ספציפי ומכיל שינויים קלים במערכת. ה mod מופץ בשתי דרכים: (א) כקובץ עידכון מלא (rom) או (ב) כקובץ update.zip ל rom הספיציפי שעליו הוא אמור להיות מותקן.

מה הבעיה באוזניות?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

תודה על ההסבר,

לגבי הבעיה בטלפון (ושאר הבעיות):

....אם אני מרוצה ממה שיש לי עכשיו? שאלה קשה!

המכשיר בסדר, אני מרוצה מהGPS, מהקישוריות והנוחות של השימוש באינטרנט, הדוא"ל ומהעובדה שיש לי תוכנה שהופכת אותו לפנס :)

.....

פורסם

מה שאתה מתאר פה חוזר אצל לא מעט משתמשים במכשיר.

איכות שיחה ניתן לשפר בעזרת קובץ עידכון למודם,תרשום לי באיזה רשת אתה אני יעלה לך מודם מקורי של אותה חברה.

שומעים אותך גרוע בעיקר בגלל פונקצית "סינון רעשים" שסמסונג דחפו כברירת מחדל. ניתן לבטל אותה ידנית ע"י לחיצה על מקש האפשרויות השמאלי בזמן שיחה ולבחור ביטול סינון רעשים. ניתן לבטל אותה כברירת מחדל אבל זה כבר מוד שאני לא חושב שאמצא לרום שלך,אם תחליף לאחד אחר אפשר יהיה להוריד כזה מוד.

בקשר לאוזניות אין לי מושג את האמת,אולי זה קשור לרום.

Renault Clio TCe 120 EDC

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

מעלה את השרשור מהאוב לאחר שאותה תקלה בדיוק הופיעה אצלי ב I9000T, גם ביחד עם בעיית טעינה שנפתרה מעצמה אבל השאירה אותי בלי קליטה. לא היה לי גיבוי לתקייה EFS , הורדתי ES FILE EXPLORER וגיביתי את הספרייה הפגומה. הרצתי גם את תוכנת GSII REPAIR שלא תיקנה כלום.

יש קישור למדריך לתיקון ידני? או הסבר איך אפשר לשחזר את הקבצים ? (הקישור שבשירשור לא עובד)

תודה,

דוד

• תוכן חדש...