Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי אם המגבר הזה טוב רק מלהסתכל על המעגל שלו?

במחיר של 2000 שקל.

545417644105_0_ALB.jpg

663517644105_0_ALB.jpg

פורסם

b.r חח שאלה יפה, אהבתי

בזמנו צילמתי מגבר של אלפיין שעלה סכום כסף נכבד.. (בסביבות ה2500 3000 משהו כזה)

נתתי תמונה של המעגלים שלו לאיזה טכנאי שמחשיב את עצמו לאחד שמבין במעגלים של מגברים וכו.. ושאלתי אותו מה הוא חושב על המגבר הזה, הוא אמר שזה מגבר מהסוג הזול ביותר והוא לא מאמין שהוא צריך לעלות יותר מ500-700 שקל(חדש)

שאלתי אותו לגבי העוצמה של המגבר, הוא טען שלפי המעגלים רואים שיש לו עוצמה מאוד חלשה ולא חשב שהמגבר הזה נותן יותר מ30 וואט לערוץ

..

כמובן שהנתונים של המגבר אינם תואמים לטענות של ה"טכנאי" המלומד

אבל זה נחמד לעשות מבחן עיוור...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

mikmik אחי.. קלטת תראש שלי.. המחיר הוא באמת המחיר של המגבר כחדש.

אבל השאלה אם הוא שווה את המחיר.. :lol::ladysman:

איפה תמיר שצריך אותו??

פורסם

בינינו, אם היתי צריך לנחש .. (כמובן שזה לנחש בגלל שאין לי שום ידע או תואר באלקטרוניקה)

היתי אומר שהמגבר הזה סביר ואינו חלש כל כך, לגבי כמה עיוותים הוא מוציא אני לא יודע

אבל הוא נישמע כמו מגבר בשביל לתת לסאב לדוגמא, באיזה מותג זכינו להתעניין ? :)

משהו מהמזרח ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה מותג שכמעט אין בארץ את המחיר האמיתי אני לא אומר כי אז לא יהיה קשה לומר אם הוא טוב או לא. אבל מה שאני יכול להגיד זה שהוא מעל 50 דולר בחול.

בכוונה נתתי אחד כזה כדי שיהיה קשה לזהות. זה לא סיני בכלל .

באמת.

אני יודע שיש פה כמה שיכולים לומר כמה מילים על המגבר.

אני חולה על מבחנים עיוורים.

אבל אני כמעט בטוח שאף אחד לא יתן דעה.. מפחדים לטעות חס וחלילה.

מיק.. אולי תביא את הטכנאי הזה שלך? חח

פורסם

תמיר ??. אתה מדבר על הילד שעובד במעבדה ליד חדרה שמה ?

זה עם הסאבים באסטרו ?

כי איתו דיברתי לגבי המגבר ה"יוקרתי" של אלפיין, והוא חירטט שטויות ......

:)

"מקסימום 30 אר אמ אס ליציאה" , "מגבר מהזולים ביותר" , "חלש מאוד אינו יכול להזיז סאב"

וכו וכו..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כן זה הילד הזה..

בן כמה אתה אם אפשר??

ואיך הוא לא ראה שזה אלפיין? הוצאת את הלוח ונתת לו לראות או מה?

פורסם

אני 21, והוא לא ידע משום שנתתי לו תמונה באיסיקיו.

הכרתי הרבה חאפרים, אך הוא מסוג החאפרים שבאמת מאמין למה שהוא אומר

כששאלתי אותו מה תגיד אם אני אספר לך שאין זה מדובר במגבר עלום שם, אלה במגבר של אלפיין לדוגמא.. הוא

זרק שטויות בקצב שפשוט הפסקתי להקשיב.. :roll:

(אמרתי לו שמדובר במגבר בלי שם)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מבחנים עיוורים לרכיבי שמע עושים בשמיעה ולא ע"י תמונות. עוד לא יצא לי לרכוש מגבר לפי איך שהוא נראה מבפנים :)

אני לא אלקטרונאי ככה שאני לא אזרוק ניחושים לגבי המגבר, אני רק בטוח שהוא לא היי אנד :wink:

אם אתם רוצים לראות עוד תמונות עירום של מגברים, אפשר פה:

http://arawndark.netfirms.com/

פורסם

איל זאת לא השאלה איך צריכים לערוך את הבדיקה

השאלה פה מי החאפר שיענה לאתגר ויזרוק שטויות

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

נכון שעושים לפי שמע.. נו אבל הבנתם אותי...

אפשר להגיד מה העוצמה שלו בערך מהסתכלות על המגבר.

רואים את מספר הטרנזיסטורים ורואים בדיוק איך הספק בנוי. אפשר להגיד כמה יציאות הוא.

אפשר להגיד גם אם הוא לא זבל.

לא ציפיתי שמישהו יגיד זה מגבר אם THD כזה או כזה.. ומה SNR שלו או מה הDAMPING FACTOR פה או לחשב התנגדות מבוא או כל מיני כאלה..

פורסם

אי אפשר לדעת איזה חברה זאת בחיים.

אבל כנראה זה מגבר ישן 2 ערוצים או מונובלוק. אם הספק כולל של בערך 800-1000W

אני צודק?

• תוכן חדש...