Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו אני קונה בקרוב רכב ואני משלם עליו לכן לא יהיה לי כסף לשלם גם לצביעה שלו יקר מידי לכיס שלי (בן 17)

אני קונה פיאט פונטו כנראה 99 במצב די טוב ורק הצבע לא הכי משהו

עכשיו אני ראיתי שיש חומר מסוים שנקרא 3M שזה מין מדבקה עבה כזאת שמדביקים במקום לצבוא וזה מחזיק טוב ויש גם מקומות שעושים את זה

הנה סרטון של מה שאני מתכוון : youtube.com/watch?v=IEQiQhm6n4g

עכשיו רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה ויודע איפה עושים את זה ואם אני יעשה רכב מלא כמה כסף יצא לי ??

ואם אני יזמין את זה באינטרנט מישהו יכול לתת לי קישור טוב להזמין את החומר אני יוכל להסתדר איתו כי זה לא נראה כל כך קשה לשים אותו

ואיפה אני יכול להשיג את כל הכלים שיש לו אפשר לראות ב00:20 את הכלים שהוא משתמש

וזה חוקי לשים את זה??

אם כן אני צריך לקבל בשביל זה אישור במשרד הרישוי??

ויש אפשרות נגיד לעשות רק מכסה מנוע וזה יהיה חוקי כי שמעתי שיש חוק שאומר שכל הרכב צריך להיות צבע אחיד

מצאתי באיבי אחד ששולח לארץ אבל המחיר לא הגיוני יותר מידי זול

ebay.co.uk/itm/CARBON-FIBRE-VINYL-WRAP-CAR-STICKER-3D-Black-1270MM-x-300MM-SIZE-/200713865205?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2ebb7a87f5#ht_6022wt_1163

פורסם

שמעו מצאתי את האתר שלהם

עכשיו אני לא הכי הבנתי את הגדלים

זה האתר:

carbonfiberfilm.com

כמה אתם חושבים שרכב כמו פיאט פונטו 99 יצטרך בערך??

וזה סרטון שמסביר על הכלים שצריך מישו יכול להגיד לי מה הכלים בדיוק ואיפה אני יכול להשיג את כולם??

youtube.com/watch?v=zwhQUOeWR4M&feature=related

חברים אני מצטער בקשר לאיך שאני מביא את האתרים זה פשוט לא נותן לי לשים קישורים

פורסם

נתחיל בזה שזה לא צביעה. זה לשים לרכב ציפוי קרבון (השחור הזה שאתה רואה).

דיברו על זה פה בעבר, יהיה לך יותר פשוט לעשות חיפוש באתר עם המילים "ציפוי קרבון" ותראה את כל התשובות.

בהצלחה.

פורסם

אני יודע שזה לא צביעה אחי רשמתי שזה יחסוך לי הרבה כסף במקום צביעה וזה גם ממש יפה!

אז רציתי לקבל עליו קצת פרטים

כמו כמה מטרים צריך לרכב פיאט פונטו

כמה עולה

מאיפה אפשר להזמין

מה הכלים שצריך

ואם מישהו מכיר מקום שעושה את זה בארץ אני מבאר שבע כמה הוא עושה את כל הרכב

פורסם

אם אני עושה את זה בצבע שחור והרכב כחול נגיד אני צריך לעדכן במשרד הרישוי לשינוי צבע??

ומישהו מכיר בארץ גם מקום שמוכרים את זה במחיר זול.?

פורסם

למיטב הבנתי העבודה הזאת דיי קשה ולא קלה, חבל על הכסף ועל הזמן שלך.

עדיף שתעבוד קצת בזמן הזה, ותעשה צבע ל גג \ מכסה מנוע אם באמת חשוב לך להשקיע באוטו.

אני אישית לא הייתי משקיע ברכב שעולה לך גג(10)? במיוחד שאתה נהג חדש, תקנה את הרכב הזה להתלמד ולנהוג טוב יותר.

אחרי השחרור שלך תתחיל לחסוך קצת כסף ותקנה רכב ששווה להשקיע עבורו את המדבקות \ צבע

לגבי שאר השאלות שלך תחפש בפורום, יש מידע לגבי הצבע, ואם אתה רוצה מחירים תקשר למקומות שעושים את זה, אתה גם יכול למצוא המלצות על גבי הפורום

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
אם אני עושה את זה בצבע שחור והרכב כחול נגיד אני צריך לעדכן במשרד הרישוי לשינוי צבע??

ומישהו מכיר בארץ גם מקום שמוכרים את זה במחיר זול.?

לגבי העבודה אני לא הייתי עושה אותה לבד, החומר לא זול ובמקרה של מישהו לא מקצועי אתה תבזבז הרבה חומר ובסוף יצא לך יותר יקר מלתת לאיש מקצוע לעשות את העבודה.

לגבי מי אני הייתי עושה אצל קרבון סטודיו, בחור בשם ערן מאוד מקצועי ולא יקר.

לדעתי הוא גם עושה ביקורי בית בשביל עבודות גדולות.

פורסם
באיזה מחיר הוא יעשה לי פיאט פונטו אחי כל האוטו?? יש לך מושג??

אני בטוח שממנו תקבל תפרטים המדויקים ביותר.

יש לך לינק לאתר, שלו פשוט תן צלצול.

ותחזור לעדכן, בהצלחה.

• אחראי פורום
פורסם

אני שמעתי מחירים של כמה אלפים לרכב שלם, תלוי בגודל.

החומר מאוד יקר והעבודה לא פשוטה בכלל. ממש לא מומלץ למי שאין ניסיון, יש פה הרבה טכניקה.

מה גם שנדרשת לפחות פחחות לפני ההדבקה, אם אתה לא רוצה שזה ייראה זוועה אחרי כל ההשקעה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...