Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTI CABRIO - like :-)

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.netcar.co.il/news/newsca.asp?i=1823

בקישור, רוני אהרונוביץ' תוהה מדוע עכשיו דווקא, לקראת סוף חיי הדגם, אבל האמת היא שהם תמיד "משכו" את הקבריו על פני שני סייקלים של דגמים. בכל מקרה, חבל שצ'מפיון לא מביאים לפה קבריו. ועוד עם מנוע של GTI. :evil:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בקישור, רוני אהרונוביץ' תוהה מדוע עכשיו דווקא, לקראת סוף חיי הדגם, אבל האמת היא שהם תמיד "משכו" את הקבריו על פני שני סייקלים של דגמים. בכל מקרה, חבל שצ'מפיון לא מביאים לפה קבריו. ועוד עם מנוע של GTI. :evil:

זה בדיוק מה שעושים לקראת חיי סוף דגם, יוצרים גרסה סופר ייחודית, גם קבריולט וגם GTI, כזו שאנשים ירצו וידעו שכזו חדשה תהיה רק בעוד הרבה זמן ובכל מקרה הקבריולט הוצגה רק ב-2011. פורשה דרך אגב, היא מומחית להנפקת גרסאות לקראת סוף חיי הדגם כמו ב-911 דגם 997, שבשנה האחרונה לדגם הציגה פורשה את ה-GTS בארבע גרסאות, ספידסטר ו- GT RS4.

הקבריו תהיה כל כך יקרה כאן (250K?), שאני בספק אם תגיע. אם כבר מחיר, מישהו יודע אם נמכרה כאן שירוקו R או גולף R?

פורסם

לא יודע האוטו ממש ממש מגעיל ולא יפה בכלל.

ובכלל נראה נשי ורחוק מאוד מלהראות אח או קרוב של גולף GTI.

אבל כל אחד והטעם שלו.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

האוטו יראה מדהים בלבן פנינה לדעתי, רק שלא אהבתי את הג'נטים בכתבה, אבל הג'נטים פה בפוסט הראשון נראה מעולה !

אוטו-מאניה :-)

פורסם
זה בדיוק מה שעושים לקראת חיי סוף דגם, יוצרים גרסה סופר ייחודית, גם קבריולט וגם GTI, כזו שאנשים ירצו וידעו שכזו חדשה תהיה רק בעוד הרבה זמן ובכל מקרה הקבריולט הוצגה רק ב-2011. פורשה דרך אגב, היא מומחית להנפקת גרסאות לקראת סוף חיי הדגם כמו ב-911 דגם 997, שבשנה האחרונה לדגם הציגה פורשה את ה-GTS בארבע גרסאות, ספידסטר ו- GT RS4.

הקבריו תהיה כל כך יקרה כאן (250K?), שאני בספק אם תגיע. אם כבר מחיר, מישהו יודע אם נמכרה כאן שירוקו R או גולף R?

היא ממש ברת השוואה ל997, הספידסטר הינה מהדורה ממוספרת ונכון אין פסול במשהו מיוחד לקראת סיום חיי הדגם אבל גולף?? זה בדיוק כמו הקבריולט הקודמת שבמעבר מדור 3 ל4 פשוט שינו את הפרונט.

בלי שום קשר אני מאמין שהגולף הבאה תמשיך בכיוון של הנוכחית, משהו בסגנון של מתיחת פנים ככה שלא תהיה בעיה לשדרג את זאת.

haters will hate

פורסם

האמת, יפה לאללה בהתחשב בכך שבדרך כלל קומפקטיות פתוחות הן די מכוערות. מתחלפת או לא - נראה לי יופי של אוטו לטיול מהיר ביום אביבי נחמד.

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכנפונים השחורים אלה באמת מוסיפים המון למראה.

מה ההבדל בינה לבין הeos?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בכל מקרה, חבל שצ'מפיון לא מביאים לפה קבריו. ועוד עם מנוע של GTI. :evil:

יש EOS, יותר יפה, מנוע 2.0T, גג קשיח שזה ה-יתרון.

זאת לא GTI אבל לאוטו הזה יש שיק מיוחד ולא הייתי מתנגד לאחת :oops:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

האיוס היא קופה-קבריולט, בעוד הגולף היא קבריולט עם גג בד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרבה פחות יפה מהאיוס.

משהו בפרופרציות לא נכון לטעמי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...