Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתעשע ברעיון להשתרג טיפה, זה לא יקרה בתקופה הקרובה עקב בעיות תקציב(סטודנט), אבל כדאי לדעת מה לחפש למקרה שתיפול הזדמנות, והדוד מארה"ב יבוא לבקר.

אז ככה מותקן אצלי ברכב סט מורל מילניום ישן חדש, ומגבר 2 ערוצים מתחת למושב.

את המגבר התקנתי בעצמי ותאמת שיצא לא רע בכלל להתקנה ראשונה.

הייתי רוצה לשדרג את המערכת ולשלב בה סאב, ולכן אצטרך להחליף את המגבר.

אני לא רוצה לשנות את מיקום ההתקנה של המגבר, היות ומדובר בהוצאה כספית נוספת, ובזמן עבודה שלא בא לי להשקיע, וחוץ מזה אני מוצא את מיקום המגבר כרגע כאידאלי.

רציתי לשאול האם קיימים מגברי 4 ערוצים קטנים(אפשר קלאס D), וזולים שיוכלו לספק כ60W-80W לערוץ עם אופציה לגישור, כך שיצליח להניע גם סאב 8-10 אינצ' קטן.

המגבר הקטן היחיד שאני מכיר הוא הPDX של האלפיין, אבל הוא כבר יקר מאוד, אני מחפש משהו בתקציב שפוי נגיד 600 שקלים, ישנה אופציה לקניה בחו"ל.

מה זה מגבר קטן בשבילי? 30X30 נגיד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כן הסתכלתי על המגבר הזה, עושה רושם שהוא מתאים קצת עבה אבל בסדר סך הכול.

נתקלתי גם במגבר הזה: Sony XM4S Slim Line 4/3 Channel Amplifier.

חלש יותר מהמגבר שהצעת, אבל ניתן למצוא אותו יד שניה ב100$, "used like new from Amazon".

השאלה היא האם 2X50+120 יעשו את העבודה על הקומפוננט שלי+סאב 8-10 אינצ' קטן של הרץ או ID?

אם לא כנראה שהפיוניר מתאים יותר.

כמו כן יד שניה מאיביי בה בחשבון, אני לא אומר מהארץ כי אני לא מתכנן לעשות את הקניה עכשיו ועד שכן לוח היד שניה בטח התשנה.

פורסם

למה לא לרכוש רק מונו ולהפעיל אותו במקביל למגבר הקיים?

תוכל להתקינו מתחת למושב השני, כך שעלויות ההתקנה לא יעלו משמעותית.

מתחדשת*

פורסם

רומק על הדרך חשבתי לשדרג את המגבר שלי למגבר חזק יותר, כרגע יש לי מגבר שני ערוצים של 30W לערוץ, ומחיר של מונו לא שונה בהרבה ממחיר של מגבר 4 ערוצים זול.

רזו נראה מעניין השאלה מאיפה מזמינים כזה דבר וכמה הוא עולה ב$ ארה"ב?

• תוכן חדש...