Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני חוזר עם ממצאים מהשטח...

הייתי במוסך מיצובישי, אני חייב לציין שקשה מאוד להוציא שם אינפורמציה אמינה כלשהי.

כאשר הצגתי את שם הנוזל המקורי, נאמר לי שהוא נמכר בבקבוקים של ליטר או 2 ליטר, לא זוכר בדיוק

גם זה לא נאמר בברור. מחיר בקבוק כ-100 ש"ח לפני מע"מ. שאלתי האם צריך לדלל אותו שצריך לשים אותו

כפי שהוא, נאמר לי שאפשר גם כך וגם כך (מעורפל מאוד הייתי אומר).

אחר כך התברר שיש להם עוד איזה נוזל קירור של מיצובישי כביכול, בתוך חבית. ביקשתי לראות את החבית, ראיתי

חבית מלוכלכת, בלי שם בלי כלום. לא רציתי לקנות ככה, אפשר לשים בחבית כזאת כל דבר, גם תרכיז פטל.

שורה תחתונה, החלטתי פשוט לקנות נוזל קירור איכותי מחברה טובה. קפצתי לראות מה יש באוטו דיפו בתור התחלה

ומצאתי שם סוגים שונים של נוזל קירור של חברת PEAK, מישהו מכיר?

אחר-כך קפצתי לחנות חלקי חילוף ושם יש את הפרסטון במיכל הצהוב - 45 ש"ח לגלון.

דעות, המלצות למשהו אחר?

Фото304.jpg

Фото306.jpg

Фото308.jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב, אני חוזר עם ממצאים מהשטח...

הייתי במוסך מיצובישי, אני חייב לציין שקשה מאוד להוציא שם אינפורמציה אמינה כלשהי.

כאשר הצגתי את שם הנוזל המקורי, נאמר לי שהוא נמכר בבקבוקים של ליטר או 2 ליטר, לא זוכר בדיוק

גם זה לא נאמר בברור. מחיר בקבוק כ-100 ש"ח לפני מע"מ. שאלתי האם צריך לדלל אותו שצריך לשים אותו

כפי שהוא, נאמר לי שאפשר גם כך וגם כך (מעורפל מאוד הייתי אומר).

אחר כך התברר שיש להם עוד איזה נוזל קירור של מיצובישי כביכול, בתוך חבית. ביקשתי לראות את החבית, ראיתי

חבית מלוכלכת, בלי שם בלי כלום. לא רציתי לקנות ככה, אפשר לשים בחבית כזאת כל דבר, גם תרכיז פטל.

שורה תחתונה, החלטתי פשוט לקנות נוזל קירור איכותי מחברה טובה. קפצתי לראות מה יש באוטו דיפו בתור התחלה

ומצאתי שם סוגים שונים של נוזל קירור של חברת PEAK, מישהו מכיר?

אחר-כך קפצתי לחנות חלקי חילוף ושם יש את הפרסטון במיכל הצהוב - 45 ש"ח לגלון.

דעות, המלצות למשהו אחר?

חשבתי שכבר משהו השתנה לאחר 20 שנים :? התשובה שקיבלת מזכירה לי את אותה תשובה שקיבלתי בערך לפני כ-20 שנים כאשר רכשתי לראשונה נוזל קירור מקורי של VAG אשר נקרא G10.

צריך לדלל ? לא מה פתאום...

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה טכנית, בשביל לקבל גישה לברז בתחתית הרדיאטור ועל-מנת להוריד את הצינור שמתחבר

לרדיאטור מלמטה - כדי לרוקן את הנוזל מהמנוע, יש צורך להוריד את מגן הפלסטיק שנמצא מתחת

לתא המנוע. האם אני יכול לעשות את זה מבלי להרים את הרכב על ליפט? זאת אומרת באמצעים בייתים.

פורסם

מהברז אני אוכל לרוקן רק את תוכלת הרדיאוטור ולא את מה שיש בצנרת שבמנוע.

חוץ מזה אני רוצה לשטוף את המערכת, למלא מים ואז לרוקן שוב ורק אז למלא את

הנוזל החדש.

פורסם

אלא אם תפרק את משאבת המים הטרמוסטט וצנרת הרדיאטור חימום, לא תוכל אף פעם לרוקן באופן מלא את כל המערכת קירור.

אם תעשה המון מילוי-הנעה-ריקון רק אז תשטוף באופן מלא את הנוזל קירור אבל אז ישתנה יחס הנוזל קירור שבמערכת כי ישארו מים במערכת.

לכן מעשית הכי טוב אם קיים נוזל קירור באותו הצבע פשוט לרוקן את תכולת הרדיאטור ולמלא חדש.

*בחלק מהרכבים ישנם ברגי ניקוז כך שאחרי ששטפת את המערכת באופן יסודי תוכל לשחרר את הברגים ולמלא נוזל קירור עד שיופיע צבע חזק של הנוזל מנקודות הניקוז ויחליף את מקומם של המים..

פורסם

הנזול שעכשיו נמצא במערכת הוא בצבע ירוק. אני קניתי נוזל שמצויין בשרשור למעלה והוא בצבע אדום.

לכן השאיפה לנקות ולהוציא את הקודם כמה שניתן.

פורסם

לכן מה שתצטרך לעשות הוא לרוקן את הרדיאטור למלא מי ברז להניע את הרכב עד לפתיחת מאוררים אח"כ לכבות את הרכב ולתת לו להתקרר ואז לחזור על התהליך כמה וכמה פעמים עד שהמים יצאו צלולים

• תוכן חדש...