Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לו ממכון וינגייט אישור שהוא מדריך לנהיגה בטיחותית, ונהיגת ספורט.

האם זה מביע משהו?

יותר ממה שמעניין אותי שהוא מלמד על שירוקו,יכול להיות שהייתי מעדיף ללמוד אצל מורה כזה בגלל האישור שיש לו להדרכת נהיגה בטיחותית ונהיגת ספורט, זה יכול לתת ערך מוסף לתלמיד.

יכול להיות שמורה שיש לו הכשרה בנהיגה ספורטיבית באמת ינסה ללמד אותך לנהוג ולא ילמד אותך רק איך לעבור טסט.

זה שיש לו שירוקו (שעל פי ההתלהבות זו הגרסה הגרמנית של מזראטי...) זה נחמד, קדמו לו מורים עם ב.מ.וו סדרה 3, אימפרזה GT, אודי TT, פז'ו RCZ ועוד כל מיני מכוניות שגורמות לך להרגיש אימפוטנט (רכב מדליק אבל אסור לך ללחוץ יותר מדי על הגז ורוב הזמן אתה על 30 קמ"ש, כמו שיביאו לך חשפנית שתרקוד עלייך אבל היא לא תגע בך ולך אסור לגעת בה...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא מאמין שמורה לא מצליח היה מממן שירוקו. ואין איך להעיד אם הוא מוצלח או לא לפי ההשקעה שהוא עשה ברכב או שאר דברים. לי היה מורה מצוין ++ והאמת שלא היו לו הרבה תחמידים והייתה לו מכונית איומה (שברולט אבאו מהדור הישן של שנות האלפיים) אבל מה שקבע הוא האדם שישב לצד ההגה. והאדם הזה היה משכמו ומעלה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יש תלמידים שישמחו ללמוד על רכב מסוג כזה, ולהוסיף כסף עבור התענוג.

ולכן זו אטרקציה שבחר המורה כדי למשוך תלמידים נוספים.

אל נשכח שהרכב משמש את מורה הנהיגה כאשר אינו מלמד נהיגה,

וזהו רכבו הפרטי ביום יום כאשר הוא מפרק את הדוושות הנוספות בצד הנוסע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבעיה היא שאתה מתלהב משירוקו...:roll:

אוטו נחמד שבהחלט יכול למשוך תלמידים,

אבל זה ממש, ממש לא האוטו הכי יוקרתי

שראיתי אצל מורי נהיגה.

כמו שכתב רועי - מאותה סיבה שנהגי מכוניות לא זקוקים למרצדס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן אבל זה היה נראה קצת כאילו הוא יודע מה הרמה שלו ולכן הוא מביא אוטו כזה.

טוב לא חשוב צדקתם ואגב המחיר קצת יותר זול מהמורים הוותיקים הוא לוקח 100 שקל.

ולHANS

זה ממש לא נכון הם לוקחים כדי שאתה תראה סקודה או מרצדס, מה אתה יודע שיותר נוח?

הרי במונית אתה מושך לקוחות גם בגלל הנוחות של הרכב.

ורוב הפעמים זה תחנה בכלל שולחת.

אבל שאתה לומד נהיגה הכי חשוב זה המורה שמלמד אותך!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

שירוקו בסיסית עולה 150,000 שקלים (1.4 TSI122)

אותו מורה יכל לרכוש גם סובארו B4 ידנית שאפילו עולה יותר וגם צורכת יותר דלק, אבל אז לא היה לו את אפקט הפוזה של השירוקו.

בקריית גת יש מורה לנהיגה עם קיה מג'נטיס ידנית, אתה חושב שמישהו מתלהב מזה שהוא לומד אצלו על הרכב...אפילו שהוא רכב מנהלים.

בעבור היו הרבה רכבי מנהלים ללימוד נהיגה, עכשיו שכבר כמעט לא מוכרים רכבי מנהליים ידניים, אז הם מעדיים לעבור לרכבים ספורטיביים.

גם חלק מהרכבים האוטומטיים שלהם משמשים שרכביהם הפרטי, אצלנו בקריית גת יש מורה שמלמד על אוטומטי עם BMW 320D שהרכב הזה הוא גם משמש אותו כרכב פרטי, וגם הוא מציין שהוא מלמד על BMW אוטומטית, הקטע שמי שלומד אצלו על ידני לומד על פאביה ישנה (לפחות שאני למדתי אצלו לפני כמה שנים על ידני היתה לו פאסאט).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מאמין שראיתי את המורה הזה היום ברחובות ראשון-לציון.

היה ממש מבדר לראות את השירוקו השחורה והעצבנית הזאת, עם כובע ל' על הראש, מגמגת לה ביציאה מהרמזור :lol:

פורסם
כן אבל זה היה נראה קצת כאילו הוא יודע מה הרמה שלו ולכן הוא מביא אוטו כזה.

טוב לא חשוב צדקתם ואגב המחיר קצת יותר זול מהמורים הוותיקים הוא לוקח 100 שקל.

ולHANS

זה ממש לא נכון הם לוקחים כדי שאתה תראה סקודה או מרצדס, מה אתה יודע שיותר נוח?

הרי במונית אתה מושך לקוחות גם בגלל הנוחות של הרכב.

ורוב הפעמים זה תחנה בכלל שולחת.

אבל שאתה לומד נהיגה הכי חשוב זה המורה שמלמד אותך!

וויתרת פעם על מונית בגלל שהיא הייתה סקודה , ואמרת לעצמך , בוא נחכה למרצדס? נהגי מוניות לוקחים גם כדי שתראה מרצדס ותרצה לעלות אבל בעיקר בשביל עצמם

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

זה מה שאני אומר אבל הם אומרים שכאילו למה הם לוקחים מרצדס זה כאילו אותו דבר.

אני התכוונתי שזה לא הכי נכון כי רוב הפעמים גם ככה אתה עולה על מה שבא וחוץ מזה מה אתה

תעדיף לסוע במונית סקודה לא הכי נוחה או מרצדס במקרה ששתיהם עומדות לידך?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אתה צריך לזכור שבדרך כלל הרכב גם משמש את המורה בפרטי ואם הוא אוהב לנהוג אז למה שלא יקנה שירוקו?! בדיוק כמו שמורה אחר ממד על גיפ' 4X4 כי הוא אוהב לטייל בשבתות. ברור שיש כאן גם את השיקול של משיכת לקוחות וגם זה לגיטימי. לא צריך מיד חשוד בכל אחד.

לעצם העניין - ממש ממש לא חשוב על איזה רכב אתה לומד אלא אצל מי. אין קשר בין הרכב שאתה לומד עליו עכשיו למה שיהיה לך וזה לא צריך להוות שיקול בבחירת המורה. בארץ לא מלמדים נהיגה אלא מלמדים לעבור את הטסט. חשוב שקודם תעבור את הטסט ואחרי זה תתחיל להתמקצע ולצבור ניסיון גם אצל בתי ספר יעודיים של הדרכת נהיגה מקדמ כי רק מהם באמת תלמד לנהוג טוב ונכון. אחרי זה תוכל ליישם את מה שלמדת במכונית שלך.

• תוכן חדש...