Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עשיתי ביטוח חובה, מקיף +צד ג' על רכב שרכשתי אותו מדוד שלי ועדיין לא עשינו העברת בעלות כבר 6 חודשים.

היום עשינו תאונה, האם אני יכול לתבוע את חברת הביטוח אע"ף שהרכב כביכול לא שלי בגלל שלא עשיתי עם דוד שלי העברת בעלות?!

אני משלם לחבר הביטוח כבר 6 חודשים את הכסף, האם יצאתי פראייר וחברת הביטוח לא תוכל לבטח אותי בגלל שעשיתי ביטוח על רכב שהוא כביכול לא שלי?

• ספונסר פורום
פורסם
שלום, עשיתי ביטוח חובה, מקיף +צד ג' על רכב שרכשתי אותו מדוד שלי ועדיין לא עשינו העברת בעלות כבר 6 חודשים.

היום עשינו תאונה, האם אני יכול לתבוע את חברת הביטוח אע"ף שהרכב כביכול לא שלי בגלל שלא עשיתי עם דוד שלי העברת בעלות?!

אני משלם לחבר הביטוח כבר 6 חודשים את הכסף, האם יצאתי פראייר וחברת הביטוח לא תוכל לבטח אותי בגלל שעשיתי ביטוח על רכב שהוא כביכול לא שלי?

חברת הביטוח תשלם, לא צריכה להיות שום בעיה.

עם מתעוררת בעיה דבר איתי אולי אוכל לעזור,

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
חברת הביטוח תשלם, לא צריכה להיות שום בעיה.

עם מתעוררת בעיה דבר איתי אולי אוכל לעזור,

אלי, תודה רבה לך.

אם תהיה בעיה אשמח לדבר איתך.

רשמתי את המספר טלפון שלך.

אתה לא יודע איך אתה הקלת עליי כרגע.

• תוכן חדש...