Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני מציין שאני בן.

היום חזרתי מבצפר הטלוויזיה פתוחה על תחנת רדיו כלשהי ואני שומע פרסומת של אור ירוק משהו בסגנון: אישה נוסעת ליד גן ילדים, תיסעי בזהירות במהירות של 20 קמ"ש. אמרתי סבבה אולי זאת פרסומת קבועה שחוזרת על עצמה אבל פתאום אני קולט שיש להם עוד ירידות: אישה הכביש רטוב ואת נוסעת, תורידי מהירות.

נכון יש את הסטיגמות של 'נשים לא יודעות לנהוג', אם נשים לא נוהגים', אבל לא הגזמנו ? לא הבינו שזאת בעיקר סתם סטיגמה שבאה מציניות מסויימת.

אני אומר מעכשיו סליחה על זה שאני לא מסכים בשום פנים ואופן לאלו שלא חושבים כמוני שזה מוגזם מצידם לפרסם דבר כזה ברדיו.

-הייתי אומר שעם יש ירידות גם על גברים זה "בסדר", אבל בכללי אין להם זכות לרדת על האזרח.

לתת פרסומות אזהרות,המנעות מסכנות והוראות בטיחות מצויין אבל לדעתי יש דרכים לעשות את זה.

מעניין מה היה קורה עם אנחנו היינו מפרסמים ברדיו משהו כמו: עובד באור ירוק ? תיסע כמו כולם ואל תייעץ לאחרים איך ליסוע כי אתה נוסע יותר גרוע ממרבית האזרחים אז אל תחשוב שאתה מציל חיים דגול.:twisted:

פורסם

לדעתי כשהמילה אישה מופיעה בפרסומות זה מאין ירידה,זלזול ברוב המקרים והמילה גבר בפרסומות זה יותר רציני,כבוד- עם תוכל להסכים איתי בעניין.

אז למה בעצם לא לעשות את הפרסומות ברבים ולמנוע את החיכוך הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשזה בגוף יחיד זה נשמע יותר אישי ויותר משפיע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשלא מזכירים נשים אז זו אפליה, נשים צריכות להיות שוות ערך לגברים. כשמזכירים נשים אז זה זלזול ורמז לכך שנשים לא יודעות לנהוג.

ועוד אומרים שאנחנו מדינה נאורה. כן, בטח. בקושי מדינת עולם שלישי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כשלא מזכירים נשים אז זו אפליה, נשים צריכות להיות שוות ערך לגברים. כשמזכירים נשים אז זה זלזול ורמז לכך שנשים לא יודעות לנהוג.

אבל כשאומרים בפרסומת אישה נוסעת ליד גן ילדים תאטי או דברים כאלה זה מרמז על כך שהיא יודעת או לא?:lol:

למרות שאני מבין למה אתה מתכוון ואפילו יכול להסכים איתך במידה מסויימת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בדיוק כמו עם הגזענות בסרטים:

אם יש סרט בלי שחקנים שחורים - למה כולם לבנים, זו גזענות.

אם הסרט רק על שחורים - למה תמיד כל הצרות קורות לשחורים? זו גזענות.

אם יש סרט שהשחקן השחור הוא הרע והלבן הוא הטוב- למה השחור רע, זו גזענות.

אם יש סרט שהגיבור השחור מת והלבן שורד - למה השחור מת והלבן לו זו אפלייה גזענית.

אם יש סרט שהשחור שורד והלבן מת - למה אתם עושים מהשחור פחות גיבור מהלבן, זו גזענות.

תמיד יהיה למישהו מה להגיד.

:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אותם פרסומות חוזרות פעם לנשים ופעם לגברים, לא צריך לעשות סערה בכוס תה

+1

שתהיה כמה שיהיו כמה שיותר פרסומות,

אולי זה יעזור במשהו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם גוף שמגדיר את עצמו כנלחם בתאונות הדרכים (אך בפועל מקבל אליו אנשים זקנים שנזרקו מהבית כי האישה כבר לא יכולה לראות אותם או שהם סתם משועממים שבשביל הכיף עוצרים רכבים מבלי לדעת על מה או לתת דוחות בכדי שאחר כך הם ישבו עם החברים למשחק הבריד'ג בספסל ויספרו כמה דוחות הם דפקו ) משקיע בפרסומות למען הבטיחות אז שלפחות יעשה פרסומות איכותיות = מהירות הנסיעה בתוך העיר,נסיעה קבועה בצד השמאלי ,איתות ...

ואז גם תהיה סיבה לפרגן ,עד אז אני לא מפרגן ,ובטח שלא לאידיוט שמוגדר כמנכ"ל (ומקבל משכורת על עבודה שלא תואמת את הדרישות ).

נ.ב

ידוע שישנם עוד דברים שמתנדבי ה"עמותה" עושים ושהם כן דברים חיוביים ועוזרים אך לגבי מתנדבי הכביש אז צר לי באם אני פגעתי בכמה אך זו לא עבודת קודש (העובדות מדברות בעד עצמן),

ואני בטוח שבאם עבודתם של מתנדבי התנועה הייתה מתבצעת בצורה היעילה או על הצד הטוב ביותר ולא על צד האגו אז רבים היו מצטרפים וגם אני ביניהם.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...