Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח להמלצה מבעלי ניסיון על מדפסת עד כמה שיותר איכותית עד תקציב של 500 שקל (עדייפות לפחות).

המאפיינים הנדרשים: מדפסת, פקס, סורק, אלחוטית (חיבור לרשת אלחוטית) ושתהיה חסכונית עד כמה שאפשר.

מקווה שאני לא מבקש יותר מדי (כדי להקל על הדרישות את מכונת הקפה קניתי בנפרד:-) )

תודה

פורסם

תוסיף 299 שקל ותשכח מהאלחוט ויש לך את זה:

http://laserline.co.il/pl_product~4623FN~4~6.htm

מכשיר נהדר, קרוב משפחה קנה בהמלצתי ומרוצה (והוא מסוג האנשים שבד"כ יש להם תלונות על כל דבר, אז אם הוא מרוצה...)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עצה ידידותית,

רכשתי עבור החברה בה אני עובד מדפסת מלייזר ליין, שלחו לי הצעת מחיר אטרקטיבית והבטיחו הרים וגבעות.

המכשיר הגיע (ביום שלא הייתי במשרד) ובדיעבד הסתבר שהם מתנים את האחריות המורחבת ברכישת טונרים מקוריים עבור המכשיר אצלם.

תבדוק טוב את תנאי הרכישה אצל כל מי שאתה רוכש אם אתה בוחר באחריות מורחבת

פורסם

לא פירטת נתונים חשובים לגבי צרכיך:

דרושה מדפסת ביתית\משרדית\heavy duty?

דרוש צבע או שלייזר מונוכרום יתאים?

כמה חיוני כרטיס הרשת?

מכל מקום, אם אתה זקוק למדפסת שהיא יותר מבסיסית ביותר, וכןללת פונקציות פקס ורשת עליך להגדיל את התקציב.

לכבי דיו חלופי - בעבר ניסיתי כמה סוגים (על מדפסת HP) - התרשמתי כי שכרי יצא בהפסדי שכן איכות ההדפסה היתה ירודה והמיכלים נגמרו מהר מאוד. אני חזרתי לדיו מקורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני קניתי אתמול של hp, הדגם הוא OfficeJet 6500a.

קניתי בהמלצת חבר, הדגם האלחוטי עולה 199 ש"ח יותר (לעומת 499 לדגם הרגיל) אבל זה לא נגמר בחיים, כי אם כבר מוסיפים 200 ש"ח אפשר להוסיף עוד 300 ולקחת את ה8500A שהיא אמורה להיות מתאימה יותר לעבודה מאומצת (שעולה בסה"כ 999, היא אלחוטית ובעלת טיונרים גדולים יותר או משהו כזה.)

אני קניתי את הדגם הזה מאחר ועד היום אני לא הייתי קונה טיונרים של דיו אלא באמת מחליף מדפסות, HP נותנים שנה אחריות בבית הלקוח, טיונר של דיו עולה 180-150 ש"ח בערך ומספיק למשהו כמו 1300 דפים באיכות טובה. (לפחות לפי היצרן..) מה שטוב בHP זה שתמיד יש להם דילים על הטיונרים, קנה אחד קבל את השני ב50 אחוז, או קנה 2 והשלישי במתנה וכו. (מכמה אנשים שאמרו לי את זה, ולאף אחד מהם אין מניות באופיס דיפו)

הפעם לשנה שינוי אני מקווה כן להשאר עם המדפסת לכן בדקתי את עלויות הטיונרים + עניין האחריות.

פורסם

טיונר?

הלו, זו מדפסת, לא טלויזיה.

הדיו במדפסת נקרא טונר (toner). טיונר (tuner) הוא מעגל בחירת התדר ברדיו או טלויזיה.

מזכיר לי את הדודה שלי מארה"ב שלפני הרבה שנים הביאה לי מקלט רדיו נייד ורצתה לקנות לו "טרנזיסטורים", בסוף התברר שהיא התכוונה לסוללות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

HP לא היתי ממליץ לך בכלל, היתה לי, יותר נכון יש לי HP משולבת אחרי פחות משנה הפסיקה להדפיס שחור, ניקתי את המגעים

פרקתי את הראשים החלפתי ראשי דיו (והכל רק מקורי), בסופו של דבר כלום לא עזר, נשלחה לHP פה בשוויץ ותוקנה במסגרת האחריות, שבוע שעבר עוד הפעם הפסיקה להדפיס עם דיו שחור :S

אצל ההורים שלי גם אותה בעיה, לבסוף לקחתי את הCANON MG5350 הרבה יותר שקטה והרבה יותר מהירה והראשי דיו יותר זולים.

פורסם

יש לנו בבית כבר שנה מדפסת משולבת של HP דגם 4580,

התחילה בזמן האחרון לעשות בעיות,

בהדלקה יש רעש כמו שחלק כלשהו של הסורק נתפס, משהו כמו דקה ומשתחרר.

בינתיים היא עוד עובדת אבל עושה רושם של חוסר אמינות,

כהשימוש כל כך מועט לא ציפתי לכאלה תקלות, קצת מאכזב.

so far so good so what

פורסם
טיונר?

הלו, זו מדפסת, לא טלויזיה.

הדיו במדפסת נקרא טונר (toner). טיונר (tuner) הוא מעגל בחירת התדר ברדיו או טלויזיה.

מזכיר לי את הדודה שלי מארה"ב שלפני הרבה שנים הביאה לי מקלט רדיו נייד ורצתה לקנות לו "טרנזיסטורים", בסוף התברר שהיא התכוונה לסוללות.

צודק, איתכם הסליחה. :)

אגב, לכותב ההודעה הראשית, יש מבצע על איזה דגם של אפסון באופיס דיפו, גם כן מכשיר משולב שעלותו אאל"ט 299 ש"ח.. (עד שלשום זה היה ב249 ש"ח)

פורסם

לי דווקא נסיון טוב עם HP - מדפסת 959C עתיקה שפועלת מצויין, משולבת 6510 כ-5 שנים ללא בעיות. בעבודה מדפסת לייזר שהדפיסה למעלה מ-30,000 דפים בשנה של הדפסות צפופות עם jam אחד.

כמוכן יש לי בבית מדפסת לייזר Bother 7030 למעלה מ-3 שנים ואמינה מאוד ובעבודה אני משתמש באי אילו מדפסות מאתה תוצרת שעובדות קשה עם מעט מאוד בעיות די הרבה שנים.

• תוכן חדש...