Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הכנסתי את הגאלאנט (2001) לטיימיג במוסך מורשה, הטיימינג ברכב הזה די מגעיל.

את כל שאר הטיפולים אני מבצע לבד ולכן ביקשתי שיעשו רק טיימיג מבלי לגעת בשום דבר אחר.

האוטו נכנס למוסך אוטורן ברעננה.

אגב מאוד נהנתי משרות המוסך והטיפול ברכב.

בסוף הטיפול המוסכניק ריסס קצת WD40 או משהו דומה על חלקי הפלסטיק, ניגב וניקה עם אוויר.

יום למחורת אישתי חזרה מהעבודה ואמרה לי שהיא ראתה קצת עשן (אדים) שיוצאים מהמכסה מנוע.

אני יוצא לבדוק ורואה סדק במכסה פלסטיק העליון של הרדיאטור שגם הוא רוסס בספריי, הסדק חדש ולא היה עד אז.

בבוקר פירקתי את הרדיאטור ושלחתי לתיקון, והרכבתי.

השאלה עם יכול להיות קשר בין הספריי שרוסס לבין הסדק שנוצר.

אין לי כל כוונה לבוא בטענות למוסך, הדבר יכול לקרות ללא קשר, בטח ברדיאטור מקורי בין 10 שנים ועם זה לא היה עכשיו אז זה היה עוד חודש חודשיים.

השאלה עם זה יכול היה לגרום לזירוז המקרה?

והאם יש סיבה הגיונית לריסוס השמנים האלו חוץ מלתת איזה רענון קוסמטי למנוע?

תודה

פלג_

שוב אני מדגיש אין לי שום טענה כלפי המוסך, להפך.

הטיפול נעשה כמו שצריך, לא פירקו דבר לפני שבדקו שכל החלקים במלאי, שהרכב לא ישאר יום נוסף סתם.

הצעת המחיר שקיבלתי היתה מדוייקת ללא כל מיני המצאות חדשות תוך כדי.

ויחס נהדר.

פורסם

אין שום קשר בין WD40 לנזק שנגרם לרדיאטור.

רצוי לא לרסס בתא המנוע ספריי סיליקון/WD40 או כול חומר אחר בזמן שהמנוע עובד בכדי לא לגרום נזק לחיישן MAF.

נקה את תא המנוע בעזרת סמרטוט לח וזהו.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמובן.

למחורת אישתי נסעה עם הרכב השני וטיפלתי בזה מייד.

זה לא עניין רציני.

חשבתי אולי יש איזה סיבה הגיונית לריסוס כל החומרים אלו, זאת פשוט לא פעם ראשונה שראיתי את זה.

פלג_

• תוכן חדש...