Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמות שופטים בקשר לשכרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצורף מאמר המתאר את מלחמות השופטים בקשר לשכרות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4186906,00.html

אני חושב שטננבאום צודק בכך שיש לעשות מדרג ענישה , ככל שרמת השכרות עולה רמת הענישה עולה.

דבר דומה יש לנו גם בעבירות מהירות למשל.

גם הכנסת הולכת בכיוון הזה.

האם יש דעות אחרות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עכשיו רק נשאר לגייס את טננבאום למשטרה ולשבס .

בשפת השיווק זה נקרא להשתלט על שרשרת האספקה.

בזמנו החופשי הוא יוכל להבחר לכנסת לחוקק חוקים ולעמוד בראש מחלקת התביעות לכל הפחות.

בעצם למה להבחר לכנסת ?!?! הוא הרי שופט כך שיוציא "צו עשה" וימנה עצמו לחבר כנסת כבר עכשיו.

פורסם

אני לא יודע לגביכם, אבל לדעתי זה גרוע. אתם באמת רוצים לפגוש נהגים ששתו "רק קצת" בכביש? או שבכלל לא?

אני לא רוצה לידי שיכורים. גם לא שתויים.

גם לא עיוורים, אגואיסטים, אוטיסטים, אבל מה לעשות ורוב הנהגים הם כאלה.

הקלה בענישה מהווה מעין אישור שמותר לשתות קצת לפני עלייה להגה.

אני לא שותה כלום חוץ מקולה\קפה לפני שאני נוהג.

לדעתי זה הנכון, ומקווה שכולם יישרו קו עם זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני לא יודע לגביכם, אבל לדעתי זה גרוע. אתם באמת רוצים לפגוש נהגים ששתו "רק קצת" בכביש? או שבכלל לא?

אתה אומר שנהג שתה חצי ליטר בירה או טיפה יותר לא יכול לעלות על הכביש?

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

אני לגמרי מסכים עם השופט - צריך מידתיות. אי אפשר להפוך כל מי שרק הריח אלכוהול לפושע, ואין דין מי ששתה חצי ליטר בירה כמי ששתה חצי ליטר וודקה.

אני מוצא את עצמי יוצא לא פעם ומגביל את עצמי לחצי ליטר בירה (ומחכה שעתיים לפני שאני נוהג), ואני ממש לא חושב שמגיעים לי שלילה ארוכה ותואר "רוצח בפוטנציה" אם חו"ח אחרוג באחוז וחצי מהסף הקבוע בחוק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אל תהיה מצחיק. מה הבעיה בשליש בירה?

מבחינתך, גם את הסוכריות שוקולד עם קצת ליקר בפנים אסור?

ונגיד שמישהו שתה שליש בירה, דינו כדין מי שהרגע פירק בקבוק וודקה לבד?

לי נשמע שלטננבוים יש שכל, בניגוש לחלק מחבריו (לא רק בגלל הכתבה הזאת, יש לו הרבה פסיקות "הגיוניות" אחרות).

פורסם

כולכם פה אומרים "מה הבעיה בשליש\חצי בירה?" הבעיה היא שליש בירה בשבילי ושליש בירה בשביל מישהוא אחר, זו השפעה שונה לחלוטין. זה תלוי לא רק במבנה הפיזי של הגוף אבל גם במה אכלת והאם אכלת לפני זה ואיזה בירה שתית (אחוזי אלכוהול).

אין לי בעיה נגד ענישה הדרגתית (שתית קצת, תקבל עונש קטן לעומת אחד ששתה ליטר וודקה). השאלה היא איך תיהיה אכיפה לדבר כזה? הרי שוב בשביל מישהוא שליש בירה זה כמו כוס מים, ובשביל מישהוא אחר לעלות להגה אחרי שליש בירה זה לסכן את עצמו, את אלה שנוסעים איתו ברכב ואלה שנוסעים ברכבים ליד.

כששותים לא נוהגים!

פורסם
כולכם פה אומרים "מה הבעיה בשליש\חצי בירה?" הבעיה היא שליש בירה בשבילי ושליש בירה בשביל מישהוא אחר, זו השפעה שונה לחלוטין. זה תלוי לא רק במבנה הפיזי של הגוף אבל גם במה אכלת והאם אכלת לפני זה ואיזה בירה שתית (אחוזי אלכוהול).

כששותים לא נוהגים!

אני לא מכיר בנאדם ששליש בירה באמת יכול לגרום לו לרמת שכרות שהוא לא יכול לנהוג (פיזית). אל תשכח שלנהג חדש אסור לשתות בכלל זאת אומרת שגם אם הוצאת רישיון בגיל 17 רק בגיל 19 תוכל לנהוג ולשתות את השליש בירה הזה, ואני לא מאמין שבחור נורמטיבי מגיל 19 ומעלה מסוגל להשתכר משליש בירה, יש גבול.

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

בדיקת שכרות מבוצעת בד"כ בשלושה שלבים

נשיפון - נותן אינדיקציה על מציאות אלכוהול בגופך

בדיקת מאפיינים - הליכה על קו ישר, אצבע לאף בעיניים עצומות ,ריח אלכוהול מהפה ,דיבור לא רהוט ,נמנום , עיניים אדומות . הבדיקה הזאת ומסקנות הבודק נרשמות בטופס , לפני הבדיקה בינשוף, כדי שלא להיות מושפע מתוצאות הבדיקה בינשוף

בדיקת הינשוף - שמראה את כמות האלכוהול בגופך באמצעות נשיפה.

בדיקת המאפיינים , לבדה , יכולה להביא להרשעת הנהג. היא גם מרמזת על ההשפעה האמיתית שיש למשקה על כל נהג , לפי יכולות השתיה שלו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ואני אף פעם לא ראיתי בחיים דוב קוטב therefore הוא לא קיים.

תתפלא אבל על עצמי אני יכול להעיד שהתגובה שלי לכמות קבוע (X) של אלכוהול משתנה כל פעם, ושוב זה תלוי בסוג האלכוהול וכמה ומה אכלתי לפני זה, לפעמים אני שותה ליטר משתין ומרגיש מעולה ולפעמים יש לי סחרחורות מהליטר הזה (שים לב שהדגש הוא על כמות ולא איכות, כמות נטו).

אל תשכח שלנהג חדש אסור לשתות בכלל זאת אומרת שגם אם הוצאת רישיון בגיל 17 רק בגיל 19 תוכל לנהוג ולשתות את השליש בירה הזה

זה חדש. הייתי בטוח שהחוק הוא אפס לכולם. יש מישהוא שיכול לחזק את הנאמר?

ואני לא מאמין שבחור נורמטיבי מגיל 19 ומעלה מסוגל להשתכר משליש בירה, יש גבול.

בחור נורמטיבי כשהוא נהג תורן לא ישתה בכלל כי הוא אחראי לא רק על החיים שלו אלה גם של הנוסעים איתו. ויש כל מיני בחורים בימינו. לאלכוהול אין העדפה לשכר יותר בחורים בני 17 מאשר מבוגרים בני 30.

פורסם
אני לא מכיר בנאדם ששליש בירה באמת יכול לגרום לו לרמת שכרות שהוא לא יכול לנהוג (פיזית). אל תשכח שלנהג חדש אסור לשתות בכלל זאת אומרת שגם אם הוצאת רישיון בגיל 17 רק בגיל 19 תוכל לנהוג ולשתות את השליש בירה הזה, ואני לא מאמין שבחור נורמטיבי מגיל 19 ומעלה מסוגל להשתכר משליש בירה, יש גבול.

אתה טועה !!

אחד המנויים להלן שלפי דגימת נשיפה, בגופו מצוי אלכוהול בריכוז העולה על 50 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אוויר נשוף, או לפי דגימת דם - בריכוז העולה על 10 מיליגרם אלכוהול ב–100 מיליליטר דם:

נוהג חדש;

נהג שטרם מלאו לו 24 שנים;

נהג בעת נהיגה ברכב מסחרי או ברכב עבודה שמשקלם הכולל המותר לפי רישיון הרכב עולה על 3,500 קילוגרם

נהג בעת נהיגה ברכב ציבורי;

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לכן יש חוק שמגדיר רמת "שכרות" מקסימלית - לרוב האנשים זה בערך שליש בירה או חצי עם זמן המתנה כולשהו.

חוץ מזה, יש בדיקת דם שהיא יחסית מדוייקת ומודדת אחוז אלכוהול בדם - בלי קשר לכמה שתית.

אם אתה בגובה 2 מטר, שוקל 150 קילו והרגע טרפת 3 המבורגרים, הבדיקה כנראה תעביר אותך גם אחרי 750 מ"ל בירה.

הבעיה שהחוק לא מבדיל בין מישהו ששתה חצי בירה אבל לא עומד בסף שנקבע (גם אם בסטייה של מיקרוגרם בודד בינשוף) לבין מישהו ששתה 5 ליטר ובקושי מסוגל לעמוד.

• תוכן חדש...