Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתי לציין בהודעה הקודמת האם יש פה בפורום מישהו בעל רתכת co שמעוניין לרתך לי מספר ריתוכים קטנים בגג (בתשלום כמובן)?

אפשר גם בה"פ.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז נראה לי ראיתי את הרכב שלך במוצ"ש, ממש כמה רחובות מהטיילת. ובחושך ובמבט חטוף זה נראה בעייתי,

ממליץ לך להשתמש בממיר חלודה, וכמה שיותר מהר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לצערי זה לא אני כי הרכב שלי חונה בחנייה מקורה ולא קרוב לשם. :wink:

אני אקפוץ השבוע לקנות ממיר חלודה ולטופ קולור לקנות משחת פחחות.

פורסם

זה חומר פחחים, אתה צריך לקבל בקניה שלך 2 חומרים, קופסא אחת של שפכטל , תלוי בגודל שתבחר, ואת המיכל השני שזה המקשה.

אתה צריך לערבב את שניהם ביחס מסויים , כדי שתהיה לך עיסה שתוכל לעבוד איתה, שלא תתיבש לך מהר מידי, וגם שלא יהיה מצב שלא תתיבש בכלל, תקפיד על זה מאוד, תקנה גם ניר שיוף מתאים (תשאל בחנות איזה),

פרטים בה"פ .

פורסם

שמתי לא מזמן ממיר חלודה במקום אחד והוא התייבש ידוע לך איזה נייר שיוף מספיק חזק לשייף למצב חלק?

ראיתי באתר טופ קולור שיש דייסת פיבר זה עדיף על בונדו חומר פחחים?

תודה רבה.

פורסם

אני הייתי עושה את זה קצת אחרת.

משייף אם דיסק את האזור חזק!

עד שתראה כמה שיותר ברזל חשוף. אל תפחד מיחורים.

קונה 3 חומרים.

1. ממיר חלודה.

2. דיסה פיבר.

3. חומר פחחים עדין.

אחרי השיוף, סוגר אם מסקינגטייפ את האזור שבו לא צריך לעשות כלום,

מורח את הממיר ומחכה.

האזור הנגוע יהיה בצבע שחור.

אחרי שיתיבש מורח דיסה פיבר, אחרי שמייבש משפשף אם נייר 40 עד לקבלת משטח ישר, אחרי זה מורח חומר עדין. (אל תגזים אם הכמות). משייף אם נייר 120 ואחר כך 240.

צובע ביסוד, משייף אם נייר 400 וצובע בצבע הרכב.

חומרים שנידרשים.

1. 5 נייר ליטוש 40

2. 5נייר ליטוש 120

3. 2 מיר ליטוש 240

4. 2 נייר ליטוש 400

5. ממיר חלודה של טמבור.

6. דיסה פיבר.

7. חומר פחחים עדין.

8. סכינים למריחת החומר כך2.

9. בקבוק פילר(יסוד).

10. בקבוק בצבע הרכב.

11. מסקינגטייפ נייר(קנה מאיכות טובה) והרבה עיתונים.

בהצלחה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

שיוף עם דיסק חזק, זה מה שבדיוק לא הייתי עושה,

אתה לא יודע מה מצב הרקבונות, ויכול להיות שתשאר עם חור גדול בגג, ששום שפכטל פחחים לא יסתום, ותצטרך לרתך שם חתיכה.

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה רבה לך גיא בהחלט עזרת לי.

בנושא הדיסק אני נאלץ להסכים עם ESTK מפחד לגעת יותר מדי עם דיסק, שלא יווצר חור גדול מדי מה שגם אין לי אחד כזה בבית.:lol:

פורסם
שיוף עם דיסק חזק, זה מה שבדיוק לא הייתי עושה,

אתה לא יודע מה מצב הרקבונות, ויכול להיות שתשאר עם חור גדול בגג, ששום שפכטל פחחים לא יסתום, ותצטרך לרתך שם חתיכה.

חברה אם יהיה שם חור גדול, אז החלודה שם במצב כזה ששום מימר חלודה לא יפתור,

וצריך לעשות תלאי. ביגלל זה אתה חייב להשחיז אם דיסק כדי לראות מה מצב הפח. ואם אתה יכול לפתור את הבעיה לבד.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

יש לי בעיה מבחינת משחזת דיסק שאין לי מקור חשמל בחנייה וגישה לחשמל ואין לי משחזת דיסק בבית.:|

אין אפשרות לשייף טוב ולראות מה המצב?

פורסם

נראה לי שלא הבנתם את גיא, הוא מציע למלא את החור שיווצר (אם יווצר) בפיברגלס, ראיתי שיטה שמחליפים חלקי פח בפיברגלס.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
אין אפשרות לשייף טוב ולראות מה המצב?

אני מניח שיש לך כבר גוש חלודה גדול ובולט, אז אין טעם לשייף אותו עם דיסק כי פשוט אתה תיצור חור גדול, תשייף כדי ליישר את הבליטה מהחלודה, ופשוט תשים ממיר חלודה, זה לפחות להתחלה,

או שהכי עדיף במקום לדבר באוויר, לעלות כמה תמונות של הרקבונות,

פרטים בה"פ .

פורסם
נראה לי שלא הבנתם את גיא, הוא מציע למלא את החור שיווצר (אם יווצר) בפיברגלס, ראיתי שיטה שמחליפים חלקי פח בפיברגלס.

תקנו אותי אם אני טועה.

איציק! ישתבח שימך!!!

זה בדיוק המצב!

גם חור של אחד וחצי צול אפשר לסגור בדיסה פיבר!

• תוכן חדש...