Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מניח שיש לך כבר גוש חלודה גדול ובולט, אז אין טעם לשייף אותו עם דיסק כי פשוט אתה תיצור חור גדול, תשייף כדי ליישר את הבליטה מהחלודה, ופשוט תשים ממיר חלודה, זה לפחות להתחלה,

או שהכי עדיף במקום לדבר באוויר, לעלות כמה תמונות של הרקבונות,

תחשוב לפני שאתה אומר משהו?!

אם יש שם כמות גדולה של חלודה רק בנגיע של מברג יהיה שם חור.

כך שבכל מצב הדיסק יעשה שם חור!

אני נתתי לך את הדעה שלי.

אתה תעשה מה שאתה רוצה!!!

רק תעדכן בתמונות.

נ.ב

בכל מיקרה אני ממליץ לעשות תלאי!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמונות אני אנסה לצלם היום או מחר בבוקר.

הלוואי שהייתי יכול לעשות טלאי עם רתכת, אבל כנראה שאצטרך להסתפק בדייסת פיבר ראיתי פרויקטים כאלו שנעשים בחו"ל בyoutube.

אנסה להסיר כמה שיותר חלודה ללא משחזת דיסק.

עדיין במידה ומישהו פה בפורום יש לו רתכת CO ויודע לרתך אשמח אם יצור איתי קשר.

תודה

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

חברים.

הייתי היום בטופ קולור אנשים נחמדים מאוד אבל לא היה להם דייסת פיברגלס בכמות יותר קטנה מקילו וחצי.

האם מכירים עוד מקומות בת"א והמרכז שמוכרים דייסת פייברגלס בכמויות יותר קטנות וגם לגבי חומר פחחים?

תודה רבה.

פורסם
תחשוב לפני שאתה אומר משהו?!

אם יש שם כמות גדולה של חלודה רק בנגיע של מברג יהיה שם חור.

כך שבכל מצב הדיסק יעשה שם חור!

אני נתתי לך את הדעה שלי.

אתה תעשה מה שאתה רוצה!!!

רק תעדכן בתמונות.

נ.ב

בכל מיקרה אני ממליץ לעשות תלאי!

גיא תרגע חביבי, אל תקח ללב, לשייף עם דיסק זה מאוד קשה, וצריך מיומנות, לא מומלץ לעבוד עם דיסק כחובבן, וגם המלצתי לו בהודעות קודמות לא להשתמש עם דיסק, אני בטוח שהוא יגרום הרבה יותר נזק, ואני לא מתכוון להעליב.

רצוי לשייף קצת עם נייר זכוכית גס, כדי להוריד את החלודה הרופפת, לא יותר מזה

בעל הפונטיאק, תעלה תמונות של הגג, ועדיף שתקנה ממיר חלודה ותשים אותו כי בסופ"ש הזה אמורים להיות גשמים חזקים,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ניתן ליצור דייסת פיבר לבד, קנה פוליאסטר+מקשה וסיבי פיברגלס, גזור את הסיבים לחתיכות קטנות בגודל של חצי שקל משהו כזה, ערבב הכל עם הפוליאסטר והמקשה, אתה תקבל מרקם של עיסה, זו הדייסה, עבוד עם זה מהר ומרח באיזור הדרוש, ואז אחרי שזה יתייבש ויתקשה, שייף את זה עד שזה יתיישר עם הפח ויהיה חלק, תנוח טוב, לשייף זה מעייף!

בקיצור כמו שגיא הסביר.

פורסם

מה עם להפוך את האוטו לקבריולט ????:lol::lol:

לפי איך שהשרשור מתקדם נראה לי שזה מה שיקרה עם האוטו .......

לך לפחח תשלם לו ותגמור עניין כי השלג בדרך !!!

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
חברים.

הייתי היום בטופ קולור אנשים נחמדים מאוד אבל לא היה להם דייסת פיברגלס בכמות יותר קטנה מקילו וחצי.

האם מכירים עוד מקומות בת"א והמרכז שמוכרים דייסת פייברגלס בכמויות יותר קטנות וגם לגבי חומר פחחים?

תודה רבה.

יש אצל טכנוקאר . עדיף לשייף עם מלטשת אם אתה לא מיומן עם דיסק.

בלי קשר - לך לפחח אם הרכב חשוב לך. כפי שעולה מהשרשור - עם הידע שיש לך כרגע זאת תהיה טעות להתחיל ללמוד על רכב שאתה אוהב, איזה עבודה שהוא לא יעשה זה יהיה טוב יותר ממה שתעשה עד שתלמד..

פורסם

הבעיה אצל רוב הפחחים שאני הולך אליהם שאין התחיבות לחלודה אם תחזור וגם עבודה טובה ומקצועית היא די יקרה.

אני אשתדל להעלות מחר תמונה, אחרי העבודה אל דאגה לגבי הגשמים הרכב חונה בחנייה מקורה בנתיים.:-)

מצאתי מקום שמוכר דייסת פיבר קוראים להם אלגד אקפוץ אליהם שבוע הבא.

להפוך אותו לקבריולט? חלום חיי חבל שאין אפשרות בארצנו הקטנטונת.

• תוכן חדש...