Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מאוד טוב מוכר את המכונית שלו (הוא צריך אוטו גדול זו הסיבה)

סוג: סובארו ג'סטי

שנה: 91

קמ': 130אלף

מנוע:994

יד:3

מזגן:קור לא עובד

הערות: החליף קלטצ' ז"א הקלטצ' שלו גולש מעביר לראשון וזהו! ממש טוב מבלי לתת גז..! ובלמים!

עכשיו הוא אומר לי שלא כדי ללכת על מכוניות אחרות למה... כי חבל לי אני רק בן 19 ואני חייל וחבל להוציא כספים על מכוניות זולות שהחלקים שלהם יחסית יקרים. חשבתי על פולצפגן פולו...

הוא מוכר ב5000שקל ולי ב4500

תודה למגיבים 8)

פורסם

אמנם יפה שהרכב עשה רק 130K, אבל לדעתי במחיר הזה אתה יכול לחפש מגוון אופציות אחרות שיתכן ויתנו לך קצת יותר אוטו.

חפש ביד 2, יש המון המון רכבים בטווח המחירים הזה.

הייתי הולך על פונטו או פג'ו 205.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

עדיין ב-5 אלף ש"ח תוכל למצוא רכבים בשנתון מתקדם יותר כמו סקודה פייבוריט או 106 שנת 94-5 ואני בטוח שעוד רכבים שלא עולים לי כרגע בראש - חיפוש ביד 2 לפי התקציב שלך יתן לך עוד כמה אופציות.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

איזה 130K....

הספידומטר בג'אסטי מתאפס ב-99999. ככה שיכול להיות שהוא עשה רק 30. עשה 130 או עשה 930.

בכל מקרה, הייתה לי ג'אסטי. רק מילים טובות יש לי לומר עליה.

הג'אסטי שלי הייתה שנת 85. מהשכרה לשעבר ויד שביעית.

אחרי שקניתי אותה החלפתי מנוע. מודה. וזה כי לא בדקתי שמן ונסעתי בלי למרות שהמנורה התריעה.

בכל מקרה זה היה הרכב שלי בזמן הצבא ולא ריחמתי עליו בכלל, אין מקום שהוא לא היה בו, אין כביש, מדרכה, מקום חניה הזוי, גבעת כורכר שרציתי להגיע אליה וחסכתי את זה ממנו.

אתה יודע כמה בעיות היו לי איתה?

אפס.

פורסם

הקטע פה חבר'ה שיש פה פלוס מאוד נחמד

וזה שאני קונה תאוטו מחבר ככה שיש לי את מי לשאול "מה מי או מה" אם יקרה משו..

ובנוסף אני לא רוצה רכב שהחלקים שלו עולים כמו רכב.

בגלל זה בחרתי בג'סטי בתור אופציה למה לפי מה שאני יודע (ואני לא מבין כלום!)

החלקים שלו יחסית מאוד זולים..

פורסם
חבר מאוד טוב מוכר את המכונית שלו (הוא צריך אוטו גדול זו הסיבה)

סוג: סובארו ג'סטי

שנה: 91

קמ': 130אלף

מנוע:994

יד:3

מזגן:קור לא עובד

הערות: החליף קלטצ' ז"א הקלטצ' שלו גולש מעביר לראשון וזהו! ממש טוב מבלי לתת גז..! ובלמים!

עכשיו הוא אומר לי שלא כדי ללכת על מכוניות אחרות למה... כי חבל לי אני רק בן 19 ואני חייל וחבל להוציא כספים על מכוניות זולות שהחלקים שלהם יחסית יקרים. חשבתי על פולצפגן פולו...

הוא מוכר ב5000שקל ולי ב4500

תודה למגיבים 8)

אחי יותר מ 1500 שקל אין לך מה לתת לו.

מכרתי לפני חודש רנו קליאו 1998 במחיר הזה. לדעתי זה הרכב בשבילך.

פורסם

ב5K אפשר לקנות פונטו 97~99, אמנם היא לא תיסע על שמן שהוצאת מהצ'יפסטר ביום שישי כמו הג'אסטי (:lol:), אבל היא תהיה חדישה כמעט בעשור..

לג'אסטי מאידך יש נקודה לטובתה - אם היא תימאס עליך תוכל לגרוט אותה תמורת 3000שח מהממשלה. (וזה בדיוק מה שהייתי משלם עליה. לא שקל יותר.)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אכן. 3000 ש"ח. לא יותר.

אם החבר שלך חי בסרט שהוא ימכור את הגרוטאה שלו, עם המזגן הלא תקין, ב-4500 ש"ח, אז שימשיך לחיות בסרט.

אני מניח שבמחיר כזה אפשר לקנות סיטרואן ZX שנת 96 עם הגה כוח, חלונות חשמל ומזגן תקין.

אני מקווה שאתה מבין שהיתרון היחיד של הרכב שאתה מתעתד לקנות על פני האחרים, הוא לא החבר שלך, שאפשר לשאול אותו שאלות, אלא העובדה שאפשר לגרוט אותו בכל רגע נתון ולקבל את הכסף בחזרה.

פורסם
ב5K אפשר לקנות פונטו 97~99, אמנם היא לא תיסע על שמן שהוצאת מהצ'יפסטר ביום שישי כמו הג'אסטי (:lol:), אבל היא תהיה חדישה כמעט בעשור..

לג'אסטי מאידך יש נקודה לטובתה - אם היא תימאס עליך תוכל לגרוט אותה תמורת 3000שח מהממשלה. (וזה בדיוק מה שהייתי משלם עליה. לא שקל יותר.)

לא יודע בקשר לפונטו,לפי מה שאני שומע מחברים וגדולים ממני

כולם אומרים לי לא להתקרבבב לפונטו!

ונכון הקטע של ה3000 אלף למדינה זה פלוס לא רע..

בקשר לכל אלה שאמרו שהוא חי בסרט שהוא מוכר ב5000K

אז אתם טועים,אנשים מתקשרים איתו יום יום..

וחוץ מזה הוא אמר לי שהוא קנה תרכב ב3500 והשקיע בו בסביבות ה2000+ שקל שיפורים

מצבר,בלמים,קלאטצ' ועוד כמה שטויות.וכל השיפורים האלה ממש טריים! ז"א ממש לפני כחודש

ככה שלקנות תאוטו ב4000-5000 זה לא ניראלי בעיה...!

פורסם

לך על זה.

ככה לומדים.

האוטו ניראה לך, האחזקה שלו באמת זולה.

תמיד תוכל לשלחו לגריטה.

מה יכול להיות, שווה פחות שווה יותר.

אף אחד פה לא ראה את האוטו שהוא יכול לתת לך אינדיקציה של 1000-2000 שקל יותר או פחות.

המושגים של אני היתי נותן 1500 או אני היתי נותן 3000 מבלי לראות את האוטו הם לא רלוונטים.

4 צמיגים, רדיאטור ושיפוץ קרבורטור, זה מחיר האוטו.

אין לך מה לחפש יותר מידי, האוטו ניראה לך תיקנה.

מה גם שבמחירים האולו אני לא היתי מחפש רכב אחר, עוד שנתיים שלוש קדימה לא מקדם אותך לשום מקום, במקרה זה.

בכל מקרה

המון בהצלחה עם הרכב

פלג_

פורסם

שים לב לפרט חשוב,

לא כזה נחמד לעשות לרכב טסט פעמיים בשנה(במיוחד שזה רכב ישן)

ב5-6 אלף חפש ג'סטי 94 ככה תימנע מטסט כל חצי שנה

אף אחד לא ישלם על ג'סטי 91 מחיר כזה

יש כמה אופציות ב5-6 אלף:

פונטו

פיג'ו 205

קאיה פרייד

כל המכוניות שאמרתי לך הם אמינות יחסית,חלפים וטיפולים זולים והדבר הכי חשוב זה שאפשר להביא בשנתון יחסית גבוהה שזה 98 ומעלה

פורסם

טוב חבר'ה תודה על כל המידע עזרתם לי מאוד

זה פעם ראשונה שאני בכלל מתעייץ על רכב..!

אם לא אקח את הג'סטי בסוף (תכלס בגלל ה2 טסטים בשנה)

אני כניראה אלך על

פורד פיאסטה

קיה פרייד

מיצובישי לנסר

מאזדה 323

או ג'סטי יותר חדיש חח

תודה

• תוכן חדש...