Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתבלט בין Call of Duty MW3 ל- Battlefield 3 (פלייסטיישן 3)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב , כל מה שאני אומר לא קשור לאונליין אז לקחת את זה בחשבון.

בתור אחד ששיחק בשני המשחקים להלן רשמים קצרים בנושא :

MW3 - גראפיקה טובה , אקשיין בלי הפסקה ולא נותנים לך הרבה זמן לנשום כמו שאומרים - מסצנה לסצנה ולרוץ מהר מהר ככל האפשר, וזמן משחק סביר.

BF3 - גראפיקה ברמה יותר גבוהה ואיכותית , המשחק יותר איטי ונמרח יותר על פני מעברים כאלו ואחרים לדוג' (כניסה לתוך המטוס בדיקה של מערכות המטוס וכו' וכו' ואז יציאה לקרב) , וזמן משחק ארוך יותר מ MW3 בלפחות שעתיים במינימום.

מה גם ב MW3 - יש קטע מאוד אבל מאוד מעניין של קרב יריות במטוס הנשיא - משהו שהוא חידוש מעניין לקרב יריות באפס כבידה למשך מספר שניות (5-10 שניות ארוכות ) , ואז חזרה למצב כבידה רגיל וחוזר חלילה , קטע מאוד מדליק שעשו במשחק הזה והוא הפך לסנסציה.

בכללי , שני המשחקים מצויינים ב SINGLE PLAYER , ואני מדבר מניסיון של PS3 וגם של המחשב.

אבל אישית הכל תלוי בך - מה ההעדפה שלך , SHOOTER מהיר אשר רץ לכל אורך הדרך ללא עיכובים מיותר וסצנות מעבר , או SHOOTER שמנסה לתת לך את החוויה הריאליסטית עד כמה שניתן עם כל הקשור בכך.

לגבי ה ONLINE , את זה אני לא יכול לפתור לך , כי אני לא אחד שמשחק או שיש לו זמן לשחק במשחקי רשת כיום ולכן לא ניצלתי את האופציה הזו כלל.

פורסם

BF3 יותר מעניין בגלל הריאליות הגראפית (כשטנק יורה על בית נפער בו חור), בגלל האפשרות להשתמש בעוד כלי נשק פרט לרובה (משימות עם טנקים, מטוסים וכו׳) ובגלל שבאופן כללי COD מתחיל לאבד את זה..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה כמו שתשאל מה ההבדל בין קוקה קולה לפפסי - זה בדיוק אותו חרא, אבל מאיזושהי סיבה יש עדיין אנשים שבטוחים שיש הבדל עצום בינהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתור מישהו ששיחק קרוב ל100 שעות בMW2, אני לא יכול להבין אין מישהו יעדיף את MW3 על פני BF3.

לא הבנתי בכלל את התגובה,

הבנתי את שגיאת הכתיב (אין=איך) כך זה נראה בכל אופן, אבל התגובה נרשמת כפליאה , שהכיצד הדבר ייתכן שיעדיפו את MW3 על פני BF3...

אבל בתחילת התגובה רשמת ששיחקת 100 שעות משחק ב MW2 - מה שהופך את זה שבעצם כנראה אהבת את המשחק.

מאידך התגובה שלך בעצם מביאה פליאה עצומה לאלו שמעדיפים את MW3 על פני BF3 - שהרי משמעות העניין הוא ש BF3 טוב יותר.

מה לעזאזל הולך כאן? אז מה בעצם עדיף לדעתך ?

פורסם

זה כמו שתשאל מה ההבדל בין קוקה קולה לפפסי - זה בדיוק אותו חרא, אבל מאיזושהי סיבה יש עדיין אנשים שבטוחים שיש הבדל עצום בינהם.

אכן כן, זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת - מי מהם הוא הקוקה קולה (מול פפסי) או האייפון (מול גלקסי) של המשחקים!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מה לעזאזל הולך כאן? אז מה בעצם עדיף לדעתך ?

המאמר של 100 שעות המשחק בא בעיקר בשביל להגיד שאני מכיר את סדרת MW לעומק (במולטי, כמובן).

ומאד נהניתי מMW2 תקופה מסויימת. אבל אז יצא לי לקנות את BFBC2, וזכרתי אותו לטובה מהבטא החינמית.

אחרי חבלי הלידה שכולם חווים כשהם עוברים לBF, התחלתי להנות מהמשחק יותר ויותר ולאט לאט לא רציתי כבר לחזור לMW2, למרות שמכאניקת החייל הייתה קצת יותר טובה שם.

ואז BF3 יצא.

המשחק הזה פשוט מדהים. הכל מרגיש פשוט נכון.

כשאתה דוקר מישהו הוא לא פשוט הופך למת. תסתכל על הוידאו הזה כדי לראות כמה מחשבה הושקעה במשהו אלמנטרי כמו דקירה של מישהו או הצורה שבה הוא מת, אני הייתי בהלם. (אחרי 120 שעות BF3)

המפות ענקיות וכל קרב מרגיש אפי לחלוטין.

יש לך טנקים, יש לך נגמ"שים ויש לך ג'יפים וכולם מתנהגים כמו שהם צריכים להתנהג ויכולים להיות קטלניים לחלוטין בידיים הנכונות.

בMW, אתה מזמין air strike או מסוק שיעשה את המוות לקבוצה השניה. בBF, אתה קופץ לתוך מסוק, מטיס אותו איך שבא לך וחבר שלך, או שניים, יושבים בתור gunners ומורידים גשם על עופרת. או שאתה עולה למסוק קרב, עושה את המוות לכל המשוריינים ומבצע קרבות אוויר.

והחלק הכי טוב - זה משחק שמתגמל מאד חזק משחק קבוצתי. הטבלה ובחירת הMVP מתבצעת לפי ניקוד. זה אומר שמי שהרג הכי הרבה יכול להיות הכי למטה.

אתה תראה סיבובים שבהם בראש הרשימה יש מישהו שדאג שהנגמש שאפשר לעשות ממנו spawn ישרוד, למרות שהוא תחת אש RPG כבדה.

אתה תראה סיבובים שבהם בראש הרשימה יש מישהו שהטיס מזל"ט כדי לזהות מטרות ולתת לקבוצה שלו יתרון.

אתה תראה סיבובים שבהם בראש הרשימה יש מישהו שריפא והחיה יותר משהוא ירה.

אתה תראה סיבובים שבהם בראש הרשימה יש מישהו שלא הרג אף אחד, אבל תמיד היה זה שכבש את המטרות.

שוב, תקנה לי את MW3, ואני לא אטרח לגעת בו, כי הוא לא מציע שום דבר שאיכשהו מתעלה על BF3.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי הסופ"ש החינמי של MW3, אני יכול רק לחזק את התגובה הקודמת שלי.

אפילו כשמתעלמים מההבדלים במשחקיות - בכל סיבוב יש צ'יטר אחד לפחות ואנשים כ"כ אדישים לזה שאני יכול רק להניח שהם לא מכירים שום דבר אחר. פשוט משחקים מסביבו, כי אין מה לעשות.. :shock:

בכל מקרה, לא מהסיבה הזו אני מעלה באוב את הת'רד. אני מעלה אותו באוב כדי להראות כמה אדירה הקהילה של BF3, ובמיוחד מנהל הקהילה שלה. קיבלתי את זה היום:

hfPNZ.jpg

DehcY.jpg

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...