Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3 2004 האם נשמע כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הלכתי עם חבר ביום שישי לראות אודי A3 2004 מאיזה אישה מבוגרת הרכב יד ראשונה עם 150 אלף ק"מ מבפנים הרחב שמור כמו חדש ,שפותחים את דלת הנהג היא ממש חורקת האם יש לזה סיבה?? יש מצב לתאונה? או סתם דלת יכולה לחרוק? זה נשמע הגיוני שדלת חורקת סתם ככה?

פורסם

אך תדאג לדלת באוטו הזה, למכוניות האלה יש בעיות יותר חמורות.

דבר ראשון תבדוק אם הוחלף או שופץ גיר, ברכבים האלה הגירים מאוד בעיתיים, כמעט ואף אחד לא משפץ אותם בארץ וגם מי שמשפץ בדרך כלל הבעיה חוזרת על עצמה.

במידה ולא שיפצו או החליפו את הגיר אז תתכונן כי זה יקרה מהר מאוד ללא יוצא מן הכלל.

השיפוץ נע סביב ה 8000-10000 ש"ח.

אני חוזר עוד פעם, משיחות עם בעלי מקצוע הבעיה לא נפתרת לאורך זמן.

בהצלחה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

קודם כל אני מבקש סליחה מכל הבעלים של אודי A3 מהסוג הזה,אך אני בתור אחד שהחזיק ברכב הזה,אני רואה את עצמי חייב לייעץ למבקש חוות דעת.

אל תתקרב,(תתקרב במידה ולא חסר לך כמה עשרות אלפי שקלים לזרוק על טיפולים ותקלות).

לצערי זה מה שעשה לי הרכב הזה,מדובר בדגם A3 2004 צורה החדשה מנוע 2.0 FSI הספק 150 כ"ס בעל תיבה אוטומטית 6 הילוכים,ושלי הייתה גם מיד ראשונה מאשה,הלך הגיר אחרי כ45000 ק"מ,רכב נראה טוב גם מבפנים אך תתפלא שהוא ממש לא נוח בנסיעות

חוץ מזה שהרכב די יקר להחזקה הוא גם יקר מאוד מבחינת צריכת דלק, טיפולים וביטוח,אם אפשר הייתי נותן לרכב הזה אפילו מינוס,חוץ מנזק הגיר,יש עוד כמה בעיות חשמל מעצבנות שגם יקרות לתיקון.

לחבר שלי יש אחת 5 דלתות עם מנוע 1800 טורבו שנת 2008,הוא יד ראשונה,לפני כחצי שנה הוא תקן את הגיר,עלה לו כ 20000 שקל,וזה אחרי שהאוטו נסע 60000 ק"מ,הוא הרגיש את הדפיקות בגיר עוד לפני,הוא פשוט החליט להשבית את הרכב ברגע שזה נעשה ממש בלתי נסבל,והוא נהג די רגוע.

בקיצור אני לא מוכן לקנות רכב כזה אפילו בחצי מהמחירון,פשוט פשיטת רגל.

מה שכן הזהרתה :),בהצלחה.

פורסם
אך תדאג לדלת באוטו הזה, למכוניות האלה יש בעיות יותר חמורות.

דבר ראשון תבדוק אם הוחלף או שופץ גיר, ברכבים האלה הגירים מאוד בעיתיים, כמעט ואף אחד לא משפץ אותם בארץ וגם מי שמשפץ בדרך כלל הבעיה חוזרת על עצמה.

במידה ולא שיפצו או החליפו את הגיר אז תתכונן כי זה יקרה מהר מאוד ללא יוצא מן הכלל.

השיפוץ נע סביב ה 8000-10000 ש"ח.

אני חוזר עוד פעם, משיחות עם בעלי מקצוע הבעיה לא נפתרת לאורך זמן.

בהצלחה.

קודם כל סליחה, לא קראתי טוב וחשבתי שמדובר על A4.

כל מה שאמרתי על הגיר לא קשור לרכב הזה, ברכב הזה לא קיים הגיר הרציף.

יום טוב

פורסם

בתור בעלים של A3 1.8 T אדום

חייב לא להסכים מלבד הגיר אכן הגירים שלהם ידועים באי תקינותם אבל שבעל מקצוע עושה שיפוץ כמו גירומטיק שעשה שיפוץ לרכב שלי ונהנתי מכל רגע רכב מפנק חזק ועם פוטנציאל להספקים מטורפים

במשך כל 3 השנים שהרכב היה אצלי נהנתי מכל רגע חוץ מהשיפוץ גיר אבל ככה קניתי את הרכב וחתכתי את זה בקנייה

רכב אמין חזק טיפולים זולים חוץ מטימינג הכל סנדרטי

ואם לא הייתי רוצה להתקדם לא הייתי מוכר את הרכב

אז נכון קשה למצוא אחת שמורה ומי שיש לא לא רוצה למכור אבל אסור למהר המציאה תגיע הכל עניין של סבלנות

יום טוב

• תוכן חדש...