Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

 

יש לי שברולט שנת 00, שמשרתת אותי נאמנה כבר 10 שנים.

הצריכת דלק שלי היא 1:10 משולב..

טפו טפו טפו - הרבה זמן לא ראיתי מוסך, אבל ממש בא לי להשתדרג וראיתי את הפוסט של "נהג מתחיל" שמוכר את הC5 שלו בחלק "קניה ומכירה"->"מכירה"->"מכוניות ודו גלגלי" של הפורום.

 

השאלה היא איך הצריכת דלק של C5, והאם עדיף לי להישאר עם הקוואליר לנוכח המחירים הגבוהים יחסית של חלקי החילוף של פיז'ו-סיטרואן ?

הייתי שולח לנהג מתחיל הודעה ושואל אותו איך הצריכת דלק שלו, אבל בתור משתמש חדש אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות, ולא יכול לפרסם תגובות באזור "מכירת רכבים"..

 

תודה ליועצים..

פורסם

אני כמובן לא מעוניין לנהל כאן שיחת מכירה על הרכב שלי, אבל אני יכול לומר כמה דברים לתועלת העניין:

 

1. פורום מכירת רכבים אינו מיועד לדיונים אודות רכב כזה או אחר, אלא רק לפרסום מודעות. רק לפותח השרשור יש את ההרשאה להוסיף תגובה לשרשור בפורום המכירה.

 

2. לגופו של עניין, אני לא מוצא הגיון רב בלהחליף רכב אמין שאתה מרוצה ממנו ברכב חדש יותר, שבדר"כ עולה יותר כסף, רק כדי לחסוך בדלק. אם יש לך שיקולים אחרים אז אנא פרט אותם כדי לקבל דיעות ממוקדות יותר.

 

3. מי אמר לך שמחירי החלפים של סיטרואן הם ככלל "יקרים יותר"? בהשוואה למה? השווית סל חלפים? החלפים של ה C5 שלי זולים בהרבה מאלו של המאזדה 2 שאותה אני גם מתחזק.

 

4. צריכת הדלק שלי, ואני מאמין שהיא תקפה גם לרכבי C5 אחרות במצב שלי ובאופי הנסיעה שלי, היא בערך 1\7 בנסיעה עירונית כבדה ובערך 1\15 בנסיעה בין עירונית מנהלתית. אני מאמין שזה לא יותר טוב בהרבה ממה שאתה צורך היום, תעשה אתה את החישוב האם זה מתאים לך.

 

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

 

Winston S. Churchill -

פורסם

היי נהג,

 

1. מקווה שלא לקחת את זה לכיוון לא נכון: התכוונתי לשאול אותך ישירות, פשוט עקב המגבלות של הפורום - לא יכולתי..

 

2. האמת שכן. כפי שאמרתי - אני מרוצה מהרכב, אבל אני היות ואני מגיע לפגישות עם לקוחות פוטנציאליים וכידוע תמיד מסתכלים על: איך אתה מתלבש, איזה שעון יש לך, ובאיזה רכב אתה מסתובב... אני מרגיש צורך "לשדרג".

 

3. לא ידעתי, אבל מישהו זרק לי את הטענה ורציתי לבדוק אם יש משהו מאחורי זה..

נ.ב - לפי המשפט הזה אתה עוסק במכירות.. אני טועה? :)

 

נראה לי שצריכת הדלק היא פחות או יותר זהה..

כיוון שאני כרגע מזרים את כל הכסף הפנוי ישירות חזרה לעסק, אני צריך לעשות כמה בדיקות ואני בהחלט שוקל את העניין בחיוב רב ומקווה שתקבל ממני צלצול בימים הקרובים..

פורסם

יש משהו במה שאמרת לגבי מה אתה משדר-שעון רכב וכדומה

האם זה מה שאתה רוצה לשדר? C5?

קח הלואה ותקנה הונדה סיוויק 1.8 ,או מזדה 3 דור חדש נפח 2.0

(רצוי אפילו ששניהם יהיו בצבע שחור עם גאנטים מגנזיום.)

ולא דיברתי על ב.מ.וו או מרצדס -השאלה מה תקציבך.

כך תשדר יוקרה חכמה.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

2. האמת שכן. כפי שאמרתי - אני מרוצה מהרכב, אבל אני היות ואני מגיע לפגישות עם לקוחות פוטנציאליים וכידוע תמיד מסתכלים על: איך אתה מתלבש, איזה שעון יש לך, ובאיזה רכב אתה מסתובב... אני מרגיש צורך "לשדרג".

 

רכב "יוקרתי" ובזול? שברולט אימפלה. רכב זול, אמין, נוח בטירוף, גדול ומרשים, יפה (לדעתי), חזק, מרווח.

 

הרבה אוטו בכלום כסף, כמו רוב האמריקאיות אחרי 5-6 שנים על הכביש. דלק? לא נורא (צריכה בפועל בבנזין 1/7 בעיר ו 1/12 בחוץ) אבל אם אתה רוצה תוסיף 10K למחיר הרצפה ותעבור לגפ"מ ואז אתה מקבל צריכה של בערך פיאט פונטו, וזה עובד. המנועים האלה גדולים עם 12 שסתומים חזקים יותר משל מנועים קטנים יותר.

 

אחרי שנה וחצי על האוטו הזה אני לא מסוגל לעלות על שום רכב אחר. אפילו פוקוס או מאזדה 3 מהניילונים מרגישות כמו שרפרף... ענין של טעם כמובן. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

 

×
×
  • תוכן חדש...