Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלינו בחברה בדיוק החליפו חברת ליסינג, כל הרכבים שהם מעל גיל שנתיים מתחלפים לחדשים, מתוך כ20 רכבים שזכאי לכך כ15 פוקוסים, 95% טורר וזה לא רק בחברה שלי, עם ישראל מתחיל להבין את יתרונות הסטיישן,הגיעו ימות המשיח

פורסם
אל תדאג , אין בלבול. מדברים על הטורר שיש לה ביקוש ער מאד, לא על ההאצבק.

אני לקחתי את הטורר גם מהחברה בה אני עובד לפני כחודשיים ואני יכול להגיד כמעט רק דברים טובים על הרכב (גיר בפו ושם מציק אבל ניתן להתעלם מזה בקלות)

בנוסף לזה אני יכול מאוד לחזק את האנשים כאן בנוגע לכמות ההזמנות, האנשים אצלנו מאוד הבינו את היתרונות של הטורר (וגם זה שהרכב נראה מעולה לא הזיק לנושא)

דרך אגב אצלנו בליסינג אהתחיל טרנד חדש, הציעו גם את הגירסא הידנית של הפוקוס במחיר מופחת ואפילו רק מהמחלקה שלי שני אנשים הזמינו אותה..אנשים ממש מוכנים לנהוג בידני בליסניג כדי לחסוך בכסף

אם יש לך איזה שאלה על האוטו שאני יכול לעזור בה רק תגיד

אצלינו בחברה בדיוק החליפו חברת ליסינג, כל הרכבים שהם מעל גיל שנתיים מתחלפים לחדשים, מתוך כ20 רכבים שזכאי לכך כ15 פוקוסים, 95% טורר וזה לא רק בחברה שלי, עם ישראל מתחיל להבין את יתרונות הסטיישן,הגיעו ימות המשיח

אכן ימות המשיח! לכן כל כך התפלאתי לקבל תגובות כה חיוביות על הטורר.. מדהים! צעד חכם נקט היבואן של פורד שתימחר את

שלושת סוגי המרכבים במחיר זהה! אולי באמת תיפתח כאן דלת לעולם מוטורי קצת יותר אינטיליגנטי..

צור, אשמח לדעת נתונים טכניים כמו צריכת דלק, והאם מנוע 2.0L אכן מספק את העבודה?

דבר נוסף, הטורר לא מעט מסורבלת מהסדאן? לפחות ככה זה נראה בעין.. האם יש השפעה על מרכז כובד והתנהגות כביש וכו'

עקב תוספת המשקל והמרכב?

פורסם

מנוע ה2.0 בהחלט מספק את הסחורה.

יצא לי לסוע על טורר 2.0 טרנד, וזה בהחלט עובד יפה.

אני קניתי האצ׳ 1.6 (שגם הוא מספק את הסחורה, רק בצורה צנועה יותר :lol: )

לחלק מהאנשים יש טענות על הגיר הרובוטי, לדעתי הוא דווקא עובד בסדר גמור.

V5

פורסם

בנוסף לכל היתרונות, הטורר פשוט נראת הרבה יותר טוב מהסדאן שהיא כמו כל דגמי הסדאן של הפוקוס, משעממת למראה. אז אפשר לומר שתסביך תדמית השיפוצניק הישראלי של הסטיישן כנראה שהגיע לסופו?:)

פורסם

מחמם את הלב לראות שחברי הפורום אינם נגועים בווירוס ה 1.6-אוטומט-סדאן-יפנית אך לצערנו אנו אחוז בודד מבעלי כלי הרכב על הכביש..

חיזקתם אותי בדעתי לבחור בטורר! אני מקווה שהטיפטוף הזה יהפוך במהרה לגשם שוטף ואנשים יתחילו לצאת מהקיבעון..

תודה חבר׳ס!

פורסם

משהו יכול להעיר את עיני בבקשה מה ההבדל במחירים של הליסינג לדגמי הפוקוס השונים [1.6 1.8 טורבו ו- 2 ליטר ידני ואוטומטי ] ?

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא יודע לגבי מחירי ליסינג, אבל מנוע 1.8t אין בפוקוס.

בסדאן ובטורר יש מנועי 1.6 ו 2.0 , בהאצ׳ בנוסף למנועים האלה יש גם מנוע 1.6 ecoboost שנמכר עם גיר ידני בלבד.

V5

פורסם

משום מה רוב הפוקוסים מהדגם החדש שאני רואה הם בגרסת הסטיישן.

ככה זה שמוכרים סטיישן במחיר של סדאן.

חבל שיש ייבואנים שעדין מתמחרים את הסטיישן במחיר הרבה יותר גבוה מהסדאן ולא זוכים למכירות גבוהות (כמו צ'מפיון עם האוקטביה/סופרב, שלמה עם האסטרה/אינסיגנייה, לובינסקי עם ה-308sw...)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...