Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין לבצע תיקוני פחחות בזול בסוייפט 3 דלתות GA , מדובר על 2 כנפיים ודלתות קדמיות תיקונים קלים + צבע.

אשמח לקבל המלצות לבעל מקצוע שיעשה את העבודה בזול. (איזור השרון )

800px-1989-1991_Suzuki_Swift_GA_3-door_hatchback_01.jpg

פורסם

אני מכיר במוסך באיזור התעשיה הישן של רמת השרון

שמבצע עבודות פחחות בזול יחסית,רק קח בחשבון שגם האיכות בהתאם...

קוראים לפחח גבי,אם תרצה אפרסם פה את הכתובת.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

סע לקלנסואה בוחבוח עשה לי את החיפושית ב3כולל פחחות וצבע

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כן אשמח לקבל את הטלפון של גבי.

כמה להערכתם צריכה לעלות עבודה כזאת:

2 דלתות + כנפיים קדימיות תיקונים קלים וצבע?

פורסם

כאחד שהיה לו את הרכב הזה (5 דלתות), לא משתלם להשקיע פחחות וצבע ברכב כזה ישן, וכמובן שיש מקומות זולים ממש אבל האיכות בהתאם.

אם הרכב ממש חשוב לך ואתה אוהב אותו ושומר לאספנות או וואטאבר, וכמובן יש לך בכיס כמה ג'ובות מיותרות, הייתי מציע לקנות רכב כזה שלם לחלקים, שימושי יותר.

פורסם

אני לא עושה את התיקון משיקולי כדאיות של ערך הרכב.

אני רוצה להשקיע את ה 1500 ש"ח להערכתי בכדי שהרכב יחזור לימים יפים יותר ופרט לחלקים הנ"ל הוא במצב חדש.

(מכני,קוסמטי פנימי)

אגב ,המזגן מקורי בדגם עם מנוע 1.0 ??

פורסם

אני יודע שה1.3 הגיעה עם מזגן מקורי שהיה מאוד טוב אגב, ברמת גימור gl (הגבוהה יותר), רמת גימור ga שהיא הפשוטה יותר, הגיעה ממה שזכור לי ללא מזגן ויש התקנה מקומית.

• תוכן חדש...