Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה אוקטביה 2006 מוסבת לגז, אני מרוצה מהרכב עד הגג! נוסע מעולה, אמין (טפו טפו טפו :wink: ) ממש הרכב הכי סבבה שנסעתי עליו עד היום ומתוקף תפקידי נסעתי על רכבים רבים.

ק"מ 155000

הדילמה, האם כדאי להשקיע ברכב לפנק אותו להנאה מקסימאלית ולרכוש רכב בתדירות נמוכה יותר או לחלופין להעדיף שדרוג כי יש היום מנועי TSI גירים חדשים יותר (ואני לא מתכוון לDSG החדשה שעושה צרות) ובכלל התקדמות משמעותית.

בגדול, אני חסיד של שינויים בהתקדמויות משמעותיות אחרת, סה"כ ההבדל בין הרכבים השונים לא באמת משמעותי בשנים האחרונות.

אשמח לדעה ונקודות למחשבה.

תודה

פורסם
יש לי סקודה אוקטביה 2006 מוסבת לגז, אני מרוצה מהרכב עד הגג! נוסע מעולה, אמין (טפו טפו טפו :wink: ) ממש הרכב הכי סבבה שנסעתי עליו עד היום ומתוקף תפקידי נסעתי על רכבים רבים.

ק"מ 155000

הדילמה, האם כדאי להשקיע ברכב לפנק אותו להנאה מקסימאלית ולרכוש רכב בתדירות נמוכה יותר או לחלופין להעדיף שדרוג כי יש היום מנועי TSI גירים חדשים יותר (ואני לא מתכוון לDSG החדשה שעושה צרות) ובכלל התקדמות משמעותית.

בגדול, אני חסיד של שינויים בהתקדמויות משמעותיות אחרת, סה"כ ההבדל בין הרכבים השונים לא באמת משמעותי בשנים האחרונות.

אשמח לדעה ונקודות למחשבה.

תודה

התשובה בגוף השאלה שלך... אם אתה מרוצה מאוד והרכב לא עושה לך בעיות למה להחליף? תהנה ממה שיש לך! מחר תקנה TSI ועוד חודשים ימציאו משהו חדש... זה אף פעם לא נגמר...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

כל זמן שהגז זול והאוקטביה פיקס, למה להחליף?! הענין היחיד הוא שככל שהשנתון מתקדם, כך גדל הפער שצריך אחרי זה להשלים למכונית חדשה. מצד אחד המחיר של המשומשת יורד ומאידך, המחיר של החדשות עולה וקשה להשלים את הפער ככל שהשנים עוברות וזה כמובן אמור לגבי מי שלא קוטף את הכסף מהעץ. אנחנו למשל מעדיפים להחליף את הרכב של אשתי כל שנתיים פלוס מינוס כי היא שונאת מוסכים ותקלות וככה יש לה אחריות ורק טיפולים אחד או שנים גג בשנה. בניגוד למה שאמרת, באינטרוולים של שנתיים-שלוש, יש הרבה חידושים ושינויים מרכב לרכב

• תוכן חדש...