Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים. היום חזרתי מהצבא וגיליתי שיש רכב שחונה בחניה הפרטית של ההורים שלי כבר שלושה ימים.

כמובן שההורים שלי נשארו אדישים. שמו פתק על השמשה ובזה הכל נגמר.

התקשרתי למספר "איך אני נוהג" איתרו שזה קצין צהל (אבאו חונה שם) ולא מצליחים לאתר אותו.

מה עושים?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו, היה פה שירשור ענק על זה. אתה פותח תיבת פנדורה. תדווח לעיריה\משטרה, שהם יבואו וינסו לאתר את ה"פושע" (המרכאות כי הוא כן, אבל לא כמו רוצח כמובן). מקסימום תחסום אותו, זה מה שאני הייתי עושה, הייתי לוקח את הסיכוי שיגרם נזק לרכב שלי כתוצאה מכך (הוא יתעצבן יאבד עשתונות וכו' וכו'). המשפט האחרון בגדר המלצה בלבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה עושים?

מתקשרים ל 100

מדווחים על האירוע וממתינים לניידת.

בינתיים מוציאים את האישורים ואת הטאבו שמאשר שהחניה אכן שלכם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה באמת מעצבן, לדעתי הפקחים של הערייה צריכים לתת קנסות גם למי שחונה בחניה פרטית ואולי אף לגרור אותו במקרה כזה שזאת חניה מתמשכת.

פורסם
וואו, היה פה שירשור ענק על זה. אתה פותח תיבת פנדורה. תדווח לעיריה\משטרה, שהם יבואו וינסו לאתר את ה"פושע" (המרכאות כי הוא כן, אבל לא כמו רוצח כמובן). מקסימום תחסום אותו, זה מה שאני הייתי עושה, הייתי לוקח את הסיכוי שיגרם נזק לרכב שלי כתוצאה מכך (הוא יתעצבן יאבד עשתונות וכו' וכו'). המשפט האחרון בגדר המלצה בלבד.

הגאון הזה ויתר נותני עיצות אחיתופל שבטח יגיעו לא יהיו לידך כשיקרה משהו לך או לרכב החוסם שלך.

פנה למשטרה/עיריה/צבא ושמור על החוק.

פורסם

שמור על החוק? לא ידעתי שלחנות בסמוך\מקביל לחניה שהיא שלי (במידה וישנה אפשרות), היא לא כחוק.

אגב, ראיתי מה המשטרה יודעת לעשות בקטעים כאלה. בא אדם, חנה בכניסה לחניה, הלך (משמע כל החניה חסומה). הגיעו שוטרים, שעתיים רק צופרים, מתקשרים, הפכו את כל העולם, וזהו. אפילו גרר לא הגיע. בסופו של דבר, הגיע הבחור ונגמר הסיפור בלי עוגמת נפש מצידו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא מבינה מדוע לא מזמנים גרר וגוררים אותו לתחנת המשטרה,

ולא משחררים את הרכב עד אשר משלמים את הקנס.

כמו שעיריית ת"א לדוגמא גוררת ואוסרת את הרכב מאחורי שער חשמלי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שומאכר,

אתה לא מבין - אם הקצין הזה לא יאבד עשתונות ויזמין משטרה, בגלל שחסמו את הרכב שלו,

בעל החניה יהפוך לעבריין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלא יאבד עשתונות, איפה הבעיה? הוא לקח רכוש של אחרים, ואח"כ יתלונן? אוקיי.

וליטל, עיריית ת"א יש רק בת"א. אולי פרט לרשל"צ, לא ראיתי עוד מקומות במרכז שגוררים בצורה כזאת שנהנים ממנה (ואני ממש לא ציני). אצלי בעיר זה לא קורה, לצערי.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שמור על החוק? לא ידעתי שלחנות בסמוך\מקביל לחניה שהיא שלי (במידה וישנה אפשרות), היא לא כחוק.

אגב, ראיתי מה המשטרה יודעת לעשות בקטעים כאלה. בא אדם, חנה בכניסה לחניה, הלך (משמע כל החניה חסומה). הגיעו שוטרים, שעתיים רק צופרים, מתקשרים, הפכו את כל העולם, וזהו. אפילו גרר לא הגיע. בסופו של דבר, הגיע הבחור ונגמר הסיפור בלי עוגמת נפש מצידו.

אצלנו בשכונה (בארץ) זה נגמר בחלון שבור ורכב עומד עם הגחון על החצי עיגול מבטון שיש על המדרכה ממול.

haters will hate

פורסם

קרה אצלינו בבניין, והרכב חסם שתי חניות לא אחת, אתם חושבים שלמשטרה היה אכפת.

זרקו את השכנה שלי בין 3 אנשים ואף אחד לא עשה כלום, אומנם היה מדובר רק בחצי יום אבל המשטרה אפילו לא ניסתה אפילו לצור קשר עם בעל הרכב.

אין הרבה מה לעשות למזלך מדובר של חברה (קצין צה"ל אז אולי אפילו צה"לי)ככה שיש לך קצין רכב לדבר איתו ואפילו לדרוש שיבוא נציג של החברה לאסוף את הרכב, אם היה מדובר ברכב פרטי גם את זה לא היה לך אפשרות לעשות.

פורסם

משטרה ופיקוח לא יכולים לגרור רכב מתוך חניה פרטית וגם לא לתת לו דו"ח.

זה שאתה אומר שהחניה היא שלך עדיין לא מהווה אסמכתא לשוטר או לפקח.

לכן, כדי שמשיג הגבול (אולי) יענש, אתה צריך להגיש נגדו תלונה מסודרת במשטרה בצרוף אסמכתאות לכך שהחניה הספציפית היא שלך. אסמכתא פירושה נסח טאבו בצירוף תשריט. (לא מספיק רק נסח טאבו).

יש סיכוי שהמשטרה תסגור את התלונה בטיעון של "חוסר ענין לציבור".

אתה יכול להחזיק בבית עותק של נסח ותשריט, רק שאני לא בטוח ששוטר הסיור יודע לקרוא מה כתוב שם ולהבין את התשריט. גם רבים מבעלי הדירות לא יודעים לקרוא תשריט.

אם אתה מאוד רוצה, תוכל לתבוע את העבריין בתביעה אזרחית ולבקש פיצוי על הסבל שנגרם לך עקב כך שלא היתה לך חניה. יכול להיות שבית משפט יקבל זאת, במיוחד אם גובה הפיצוי שתבקש לא יהיה בשמיים (כמה מאות שקלים).

פורסם

מניסיון עבר ,

מה שאני עשיתי , זה הזמנתי גרר שהוציא את הרכב מהמקום , את התשלום על הגרר ספגתי בהתחלה , אבל לאחר הגשת תלונה במשטרה השגתי את הפרטים של הבן אדם , ואז הגשתי נגדו תביעה בבית משפט לתביעות קטנות .

במקרה שלי האדם אפילו לא הגיעה למשפט אז זכיתי מיידית ומייד הגשתי את הטפסים להוצאה לפועל ואחרי חודש קבלתי את כל הכסף בחזרה .

במקרה שלך , זה אמור להיות יותר קל , יש אבא לרכב , אתה יכול ליצור קשר עם צה"ל ולמסור להם שאם לא מזיזים את הרכב אתה מזמין גרר ומחייב אותם על התשלום של הגרר .

פורסם

מסוג הדברים שמשטר שאיכפת לו מאזרחיו, חייב למצוא להם פיתרון, אולי גרירה מיידית ע"י המשטרה/עיריה במימון בעל החניה, עד להוכחת הבעלות והטלת התשלום על משיג הגבול.

במקום עבודתי על יד בית משפט לעינייני תחבורה, קבוע חוסמים חניות פרטיות על מכוניותיהן, אגב ברוב המקרים, נשים ועורכי דין שלא מוכנים לשלם 15 שקל בחניון מוסדר קרוב. לרוב מדובר באתם אנשים, יודעים שמשטרה אם כבר מגיעה, תכריז ברמקול ותעלם - הרתעה למופת. לפעמים אני מקנא באלה שלא נרתעים להגיב באלימות לחסימות.

נהג מנוסה
:roll:

• תוכן חדש...