Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שרבים יעצו לך פה ומניסיון רב שלי מול שכנים צועקים, מכוניות חוסמות כאלה ואחרות....

תתקשר 100 תבקש את אגף הרכב, יפנו אותך למישהו שידרוש את פרטי הרכב תאמר שהרכב חונה בצורה חשודה במשך מספר ימים בחנייתך הפרטית. הם כבר יוצרים קשר עם בעל הרכב ומדווחים\מאיימים שאי פינוי הרכב יגרור לקנס+גרירת הרכב.

בזה סיימת את הסיפור.

אין צורך בחתימה....

פורסם

לא מבין למה אנשים הולכים רחוק,תקשר כבר למשטרה תן להם מספר רכב,תארגן את המסמך בטאבו שזאת החניה הפרטית שלך ושלום על ישראל יגיעו ויתנו דו"ח.

לפני חודש בפ"ת מישהו חסם כמעט את כל היציאה מחניה של בניין של חבר שלי,התקשר למשטרה,לא הצליחו לאתר בעלים,הגיע ניידת שאלו את חבר שלי מה הוא מעדיף שיתנו לאותו בעל רכב דו"ח 250 שקל או לחכות לגרר שיגרור לו תרכב,בסוף נתנו לו 250 שקל וזה הכל.

ההגה הוא עגול!

פורסם

לכל אלה שכתבו שהמשטרה נתנה דו"ח על תפיסת חניה פרטית בבניין - אני אשמח אם מישהו יוכל לרשום כאן את הסעיף המדוייק בגינו ניתן הדו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עדכון קטן.

התקשרתי למשטרה, ניסו לאתר את הבעלים. לא הצליחו. התבקשתי להגיש תלונה.

הלכתי לתחנה עם הנסח טאבו. במשטרה אמרו שאין להם חוקרים כרגע ושאבוא מחר.

בקיצור, אני תקוע בלי חניה פרטית כבר ארבעה ימים. השארתי לו פתק על השמשה וביקשתי ממנו בצורה מכובדת שיזיז את הרכב.

הפתק עדיין נשאר שם.

פורסם

תארגן שני ג'קים על גלגלים, כמו שיש במוסכים. אתה ועוד חבר מסיעים את הרכב לאמצע החניה, את השאר

כבר יעשו השכנים. ;-)

וברצינות, חוץ מלהגיש תלונה במשטרה, אין לך יותר מידי מה לעשות. מה שכן, אל תוותר על התלונה הזו,

זו תלונה על השגת גבול, והם דווקא מתייחסים לזה די ברצינות, לפחות מנסיוני.

פורסם

בדוק אפשרות להתקשר לחברת הליסינג אליה שייך הרכב.

ברמת העיקרון, יש להם את המפתחות החלופיים - והם יכולים גם לאתר את הבעלים בוודאות !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
תארגן שני ג'קים על גלגלים, כמו שיש במוסכים. אתה ועוד חבר מסיעים את הרכב לאמצע החניה, את השאר

כבר יעשו השכנים.

אתה בכוון.

כשברברים חוליגנים אוהדי כדורגל חסמו לחמי את החניה שלו, התארגנו 10 חברה מהדירות שמסביב, הרמנו את העונדה השחורה לאמצע הכביש הראשי והנחנו אותה מעדנות באמצע הנתיב.

10 דקות אחרי האוטו כבר היה על גרר משטרתי.

פורסם

הפיתרון של ללכת לתחנת המשטרה עם נסח ותשריט ולהגיש תלונה על השגת גבול, זה להעניש את הניפגע, פיתרונות לפנסיונרים עתירי זמן פנוי. תחשבו על שוכר דירה, כמה זמן יקח לו להשיג את הנסח, להגיש תלונה, בית משפט לתביעות קטנות...עדיף כבר לבלוע את הצפרדע.

צריך להמצא פיתרון מהיר, משיג הגבול כברירת מחדל צריך לשלם קנס ראוי, אם יעדיף להישפט ולאלץ את בעל החניה לעבור את התהליך הארוך, יצטרך לשאת לפחות בכפל ענישה.

אגב גם הניסיון של רכב חשוד נוסה, מגיעים מתקשרים לבעל הרכב, השוטרים אומרים "זה בסדר זה לא רכב חשוד". טוב תנו לי את הטלפון או תבקשו ממנו שיזיז את הרכב, התשובה כמובן "לא, אסור לנו".

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אם מדובר בוודאות ברכב צה"לי, פנה ללא דיחוי לקצין העיר ולמוקד פניות הציבור של צה"ל.

דווח על רכב צה"לי שעומד ללא תזוזה כבר שבוע בחניה פרטית וכן שאתה ממש מודאג לגורלו של בעל הרכב.

ציין כי ראית מעטפה על המושב הקדמי וכי ריח מוזר עולה מהרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כמו ש: ceyal אמר

תשיג כמה חברים - 4 זה מספיק - זה רכב קל

ותעביר בעדינות את המכונית החונה לאמצע הרחוב

ובאורח פלא - אחרי דקות המשטרה או העיריה יגררו אותו

קובי

:-)

פורסם
אני התקשרתי למשטרע פעם אחת, כי העירייה אמרה "אין לנו מגרש חניה אי אפשר לעשות כלום ואי אפשר לגרור כי אין לאן".

המשטרע באה, דפקה דוח, לא השיגה את הבעלים, ובסוף שלחה גרריסט בשירות המשטרע.

אין לי מושג מה קרה בסוף. אבל לי יש חוויה חיובית.

...

חוויה חיובית אבל על הדרך מלכלך? :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

על כל חוויה חיובית חוויתי כמה רעות. מה שגם אני מסתכל על הכלל ולא על הפרט.

העירייה עשתה יותר מהמשטרע. אנחנו לא נכתוב פה את כל הדברים הרעים שזכיתי לחוות מהמשטרע. אין לי ספק שיש לא מעט שוטרים (גם ממשטרת התנועה, מהם אני יותר מתרשם) שעושים את עבודתם נאמנה. דווקא כל יחידות החקירה וההונאה הם אלו שלדעתי פועלים בצורה פסולה.

בקיצור, הנה הבחור אומר שאצלו המשטרע לא התייחסה. לכן זה תלוי מי יושב ביומן וכמה הם עמוסים. במקרה שלי הם היו כל כך פנויים, שכשהתקשרתי בשנית להודות להם, ואמרתי "התקשרתי קודם בגלל רכב שחסם את החנייה שלי" אז היא אמרה לי "כן אתה ***(השם שלי, כוכבית בשלישית). אז אני מניח שיותר מידיי עבודה לא הייתה באותו הרגע. לכן הניידת הגיעה מהר.

מהעירייה אני מאוד מרוצה (בראשון). פעם נתקלתי בבורג של ספסל בצד הרחוב, התקשרתי ובאותו היום באו להוריד אותו. פעם אחת הודעתי על כך שחסרות 2 לבנות ברחוב ההולנדי שלנו (בגודל 15X5 סמ לדעתי) כשהגיעו, החליפו את כל השורה (לקח להם יומיים בסך הכל). תמיד התקשרו אחרי גם להודות לי על כך שמסרתי להם את המידע.

כנ"ל לגבי חניות וחניה על מדרכה, כשטענתי שהיא חוסמת את המעבר של הכסא גלגלים שלי. 5 דקות והייתה שם ניידת.

אולי זה רעיון. תגיד שהרכב שחוסם את החנייה שלך מפריע לך כי יש לך כסא גלגלים ואתה יכול להוציא אותו רק בחנייה הפרטית. יש לי תחושה שמהר מאוד יבוא פקח. הם לא אוהבים להתעסק עם נכים.

היה מקרה שהתלוננתי על ראובן ברדה ממשרד התחבורה שמנע ממני לנסוע ברכב תקין שמשמש אותי לצרכים עקב היותי נכה צה"ל. יום למחרת משום מה שחררו את החבילה שלי מבלי לבקש אישור.

• תוכן חדש...