Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר לי שאנשים פה אומרים שלמשטרה לא אכפת,אני הייתי במוקד,הייתי מעביר אירועים לניידות,ברגע שיש רכב שחונה בחניה פרטית או חוסם,קודם כל מנסים לאתר את הבעלים (שזה אני,מי שמעביר את האירועים "משגר") ואם לא מצליחים שולחים ניידת למקום,ובדרך כלל זה נגמר בקנס או בגרירה.

אז לרשום שלא עושים כלום אני ממש לא מאמין לזה.

נ.ב

אוקסימורון משטרה כן מטפלת בחניות פרטיות,רק אם אותו בעל חניה כמובן מציג מסמכים שהחניה שייכת לו בטאבו אז מטפלים.

ההגה הוא עגול!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הבעיה להביא גרר שיוציא את הרכב מהחניה ולבקש ממנו שיזרוק את הרכב באמצע הרחוב, שיחסום נתיב שלם, ואז אני בטוח שהמשטרה תדע לטפל בבעיה...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בטח אינך שייך למחוז ירושלים. בירושלים זה ממש לא כך. כניראה שכל "שריף" ומדיניותו, ככה אנחנו ניראים בהרבה תחומים. לא רק אני מעיד על כך.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

ד"א - למידע כללי, צה"ל לא מחזיק בביטוחי רכב ואם יש מדבקת איך אני נוהג שמקשרת אותך לצה"ל זה רכב צה"לי לכל דבר ולא רכב פרטי

אבל בגישה חוקית יותר - פנה למשטרה צבאית, הם רק מחפשים לדפוק קצינים מפירי חוק, ותגיש תלונה בצה"ל. מכיוון שזה רכב צה"לי הם גם חייבים לטפל בזה וגם הקצין יטופל בדין משמעתי, משמע, משפט משטרה צבאית (זה יכול לעלות לו בהרבה כסף, ואולי אפילו כלא 6).

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
מה הבעיה להביא גרר שיוציא את הרכב מהחניה ולבקש ממנו שיזרוק את הרכב באמצע הרחוב, שיחסום נתיב שלם, ואז אני בטוח שהמשטרה תדע לטפל בבעיה...

הבעיה שאם יגרם נזק יתבעו אותך.

ואת תשלומי הגרר עד שתגיש תביעה אתה סופג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מניסיון שלי , אחרי שחנו בחניה הפרטית

אתה אמור להתקשר למשטרה. הם מנסים לאתר את בעל הרכב

אם לא מצליחים אתה אמור לגשת למשטרה ולהגיש תלונה על השגת גבול + נסח טאבו שמציין שזו החניה שלך

תכלס המשטרה לא מזיזה את הרכב ולא נותנת לו שום קנס.

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם

אבל בגישה חוקית יותר - פנה למשטרה צבאית, הם רק מחפשים לדפוק קצינים מפירי חוק, ותגיש תלונה בצה"ל. מכיוון שזה רכב צה"לי הם גם חייבים לטפל בזה וגם הקצין יטופל בדין משמעתי, משמע, משפט משטרה צבאית (זה יכול לעלות לו בהרבה כסף, ואולי אפילו כלא 6).

הם לא מחפשים "לדפוק" אף אחד.

בעל הרכב הוש משיג גבול חוצפן שחנה בחניה פרטית ולא טרח לבדוק את רכבו מספר ימים.

זה התפקיד של המשטרה הצבאית, הם לא צריכים לחפש, פשוט זה נמצא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מניסיון עבר ,

מה שאני עשיתי , זה הזמנתי גרר שהוציא את הרכב מהמקום , את התשלום על הגרר ספגתי בהתחלה , אבל לאחר הגשת תלונה במשטרה השגתי את הפרטים של הבן אדם , ואז הגשתי נגדו תביעה בבית משפט לתביעות קטנות .

במקרה שלי האדם אפילו לא הגיעה למשפט אז זכיתי מיידית ומייד הגשתי את הטפסים להוצאה לפועל ואחרי חודש קבלתי את כל הכסף בחזרה .

במקרה שלך , זה אמור להיות יותר קל , יש אבא לרכב , אתה יכול ליצור קשר עם צה"ל ולמסור להם שאם לא מזיזים את הרכב אתה מזמין גרר ומחייב אותם על התשלום של הגרר .

התגובה והמעשה הכי חכם שקראתי מכל התגובות כאן.

דרך אגב, לאן גררת לו את הרכב ?

פורסם

עירייה לא תטפל בנושא מדובר בעבירה פלילית מסוג הסגת גבול אם באמת מדובר בשטח שלך על ידי טאבו .

כמו כן אם מדובר בשטח של הבניין ,ובדרך כלל אתה חונה ,לא מדובר בחנייה שלך על ידי טאבו אלא בחנייה של כל הדיירים ואם אחד השכנים חונה לך בחניה אזי לא מדובר בעבירה פלילית .

תגיש תלונה למשטרה עם מס הרכב באם מדובר ברכב חברה פנה לחברה להשגת בעליי הרכב.

אל תחסום את הרכב ברכבך מדובר בדוח ברירת מחדל ותשלם עבורו 250 שח לא סגור על זה אם יש או אין נקודות בעבירה מסוג זה

בהצלחה ...

פורסם

עוד משהו חשוב שלא ציינו כאן בשירשור (גם לי יש ניסיון עם הנושא) זה לדאוג לסמן את החניה הפרטית בצורה בולטת וברורה.

אם החניה לא מסומנת (פיזית, על גבי הכביש ו/או החומה ממול) בצורה ברורה - יש סיכוי גבוהה שהקייס שלכם יחזיק מעמד בדיוק עד שיגיע לבית משפט - ומשם יזרק לפח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתמול השכנים ה"יקרים" שלי ערכו מסיבה - וכמובן שהאורחים החליטו לחסום מחצית מהרחוב (רחוב הולנדי) ואת חניית ביתי הפרטית והמקורה(אקליפס קבריו חדשה).

השעה די מאוחרת אחרי חצות, גשם זלעפות בחוץ, והפאקינג אקליפס חוסמת בצורה כזאת שאין סיכוי להכנס לחנייה - אלא אם אני מזיז אותה ומשנה צורה ליטי שלי ולפוקוס שחנתה ליד (בצמוד לאי תנועה עם עץ) - מה שכמובן לא יקרה.

ניסיתי לצלצל באינטרקום של שכניי היקרים - ואף אחד לא טרח לענות. במוחי עלו מחשבות זדנויות לגבי עתידה של האקליפס ההמחורבנת אך התאפקתי וניסיתי לנדנד אותה, אולי יש בה אזעקה. לא בא לי להסתבך בפלילים בגלל חוסר התחשבות של איזה ערס פוץ חסר כל חינוך ותרבות.

כמובן שגם זה לא עבד ואף אחד לא טרח לצאת החוצה, אז עברתי לאופציית הערת כל הרחוב ע"י צפצופים בלתי פוסקים (וראבק, הדאבל-צופר של היטי עושה יותר מידי רעש :oops:) - לאחר שהפיקוח העירוני לא רצה להגיע, טוען כי זאת בעיה שלי וזה מה יש.

בסוםו של דבר זה אכן עבד. הערס פוץ יצא מהבית - יחד עם בעלת הבית וביתה - כמובן עצבניים ומרוגזים, כאילו אני העבריין בכל הסיפור הזה, אז גם הגיעו פוזות והתנהגות ברברית מצידו של האידיוט, אך בסופו של דבר הוא הזיז את הרכב והערתי לו שבפעם הבאה זה יגמר אחרת לחלוטין - וכדי לו לחשוב פעמיים לפני שהוא חוסם חניית בית פרטי - וממש לא משנה השעה (הרי הוא קפץ וטען כי זו שעה מאוחרת בה אף אחד לא יוצא מביתו. אם כך - למה לעזאזל אתה מחוץ לביתך חוסם חנייה פרטית?!?).

מוסר השכל אין כאן. יש רק הרבה עצבים - על אותם ישראליים חסרי חינוך, תרבות, התחשבות בזולת וחוסר הבנה כלפי השאר, רק כלפי עצמם לבדם. כאילו הם היחידים שחיים ונושמים בעולם זה, בלי אף אחד אחר בסביבה.

הם מוצאים חנייה קרובה ליעד - ומחנים. בלי להסתכל או לתשוב אולי הם מפריעים למישהו, אולי כדי לחפש מקום חנייה אחר. העיקר להחנות כמה שיותר קרוב. אסור הרי ללכת ברגל הרבה, בעיקר בגשם זלעפות שכזה :?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מניסיון שלי , אחרי שחנו בחניה הפרטית

אתה אמור להתקשר למשטרה. הם מנסים לאתר את בעל הרכב

אם לא מצליחים אתה אמור לגשת למשטרה ולהגיש תלונה על השגת גבול + נסח טאבו שמציין שזו החניה שלך

תכלס המשטרה לא מזיזה את הרכב ולא נותנת לו שום קנס.

אני מדבר על מחוז מרכז...

טיפלתי במאות אירועים של רכב חונה באיסור,הסגת גבול,כל פעם שלא הצלחתי לאתר בעלים (אני מדבר על הסגת גבול) הגיע ניידת וקיבל דו"ח יפה ואפילו מסתיים בגרירה.

אלה אם כן פתאום בעל הרכב הגיע והזיז את הרכב.

ההגה הוא עגול!

פורסם

אני התקשרתי למשטרע פעם אחת, כי העירייה אמרה "אין לנו מגרש חניה אי אפשר לעשות כלום ואי אפשר לגרור כי אין לאן".

המשטרע באה, דפקה דוח, לא השיגה את הבעלים, ובסוף שלחה גרריסט בשירות המשטרע.

אין לי מושג מה קרה בסוף. אבל לי יש חוויה חיובית.

בראשון לעומת זאת (כמו בתל אביב) מתקשרים לעירייה, 20 דקות יש פקח. מביא דוח. 10 דקות נוספות ויש גרריסט של העירייה (אם לא באים ביחד).

בראשון הם מאוד יעילים, פעם שמו צפרדע ירוקה בחנייה שלי (הפח אשפה) כי שיפצו למעלה (חנייה פרטית שלי). העיפו להם את הצפרדע, ונתנו להם דוח על תפיסה של חנייה, ולקבלן דוח על כך שהוא השאיר קצת פירורים מהשיפוצים בחנייה שלי (אמרתי לו לטאטא, זה היה כמו חצץ, לא הרבה. הוא לא רצה, שילם 500 שקל קנס).

כיף לגור בראשון!

• תוכן חדש...