Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תגידו לי להתחדש - היום רכשתי 106 ראלי כחולה וחמודה שנת 1997! זה הרכב הראשון בבעלותי (אם כי יש לי רשיון 4 שנים, וכבר נהגתי במספר רכבים).

שימו לב שהידע שלי במכונאות רכב אינו רחב במיוחד (עדיין), אז תשתדלו לא לצחוק אם אני מדבר שטויות לפעמים.

הרכב עצמו יד שלישית (2 הידיים הראשונות היו בידי אחים), ועבר סה"כ 94 אלף ק"מ (!).

בסה"כ הרכב דורש עבודה, הוא לא מהראלי המושקעות בטירוף שיצא לי לראות, אבל קניתי אותו ב-500 ש"ח מעל המחירון שלו (זה משמעותית פחות מהראליים הקודמים שבחנתי). כהערת צד - בבקשה לא עוד ת'רד של למה לקנות ראלי מעל המחירון. מלבד זאת, הרכב נמכר עם פילטר פתוח, אגזוז אנסה, צ'יפ, ווסת לחץ דלק, מוט מייצב עליון, חגורות ספארקו, דוושות אלומיניום ספארקו, שטיחי אלומיניום, ומוט הילוכים אלומיניום. כל השאר סטנדרטי.

הלכתי לראות אותו עם בנאדם שמבין ברכב (לפחות פי כמה וכמה ממני). הרכב היה מוזנח משהו, כל מיני דברים קטנים ומעצבנים שאפרט בהמשך, אך שום דבר שאינו בר תיקון. בסופו של דבר הרכב נוסע חזק, לא נעשו בו תאונות, לא תקלות רציניות במנוע, לא שילדה או קצה שילדה וכו'. החלטתי שמבחינתי זה מספיק, לפחות כרכב ראשון, ואקח על עצמי להחזיר את העטרה לראלי הזו :)

---

להלן הרשמים הרעים שנתקלנו בהם (נדוש יהיה לציין את הטובים):

- כמה שריטות מחוץ לאוטו, לא בולטות מדי

- מנוע עובד בטורים לא יציבים, בעיקר בסרק, אבל הוא קצת מחוספס גם בנסיעה

- התופסן של דלת שמאל לא 100%, ז"א יש צורך לכוון אותו במעט

- הבגאז' מוזנח, נשפח שם קצת שמן, ובאופן כללי מלוכלך שם והפח פנימית שרוט.

- יש חורים לרמקולים אחוריים, נראה כמו 6*9, אין מה לעשות, הבעלים שם בד "פאץ'" מעל.

- תא הכפפות לא נסגר, יש כנראה בעיה בתופסן

- צמיגים דורשים החלפה (אנו שמנו לב רק לקדמיים)

- יש כמה חוטים שרועים מתחת לתא הנהג, מצד שמאל, לדעתי הייתה שם פעם קופסה שנשברה.

- התחילה להצטבר חלודה בקצוות של הג'אנטים הלבנים של הראלי (הסתכלנו טוב, אין סימני חלודה באף מקום אחר באוטו)

- חורים לדיבורים לצערי, מזל שכל שאר הפאנל נראה טוב ונקי.

- יש בעיה בכיוון (הידני!) של מראות ימין ושמאל

---

לאחר מכן הלכנו לקומפיוטסט בא"ת הישן של ראשון, כמו שהומלץ כאן בפורום, ואני אכן חייב לציין לטובה את השירות המשובח, הקפדנות והמקצועיות של הבדיקה, האדיבות של הבוחן שהסביר כל דבר ודבר, באמת מומלץ בחום. תוצאות הבדיקה הראו שיש הרבה מה להשקיע באוטו:

1. מנוע, 2. מערכת קירור, 3. מערכת דלק, 4. מערכת הצתה - רעש מערכת תזמון ושסתומים, להחליף רצועת תזמון לפי הוראות יצרן, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, סיבובי מנוע לא יציבים, לתאם מנוע.

5. מערכת פליטה - רועשת (DUH, אגזוז של אנסה).

6. סרן קדמי ומערכת היגוי - לתקן זויות היגוי, שחיקת צמיגים, חופש ונקישה בתיבת הגה ובמתלה .

7. קפיצים - תקין.

8. שלדת מרכב

8.1. ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקוני פח וצבע, תיקון בגוף מימין ומשמאל, פגמים בצבע.

8.2. ליקויים בעלי משמעות שולית - עצר בטחון לדלת פגום.

9. מערכת בלמים - רעידות בבלימה - לפרק גלגלים לבדיקה (הבוחן המליץ לעשות חריטה לדיסקים)

10. צמיגים - צמיגים קדמיים פגומים, צמיג אחורי שמאל פגום, רעידה בצמיגים.

11. מערכת תאורה כולל מצבר - אין תאריך על המצבר, מזגן אויר אינו פועל (הבעלים אמר זאת מראש, הוא טוען שיש למלא גז במזגן).

12. העברת כוח - הפרדת מצמד לקויה (בלאי), כבל מצמד פגום, חופש בציריות, רעש וחופש ממערכת הנעה.

13. מחוונים - פלסטיקים פנימיים חסרים\שבורים, מגירה, מגבים ותיזי שמשות פגומים.

ובדף שני:

Compression Comparison:

27, 28, 26, 27

Maximum = 28, Minimum = 26, Diff. = 2 (וי)

Engine Revolutions: 326

(אמור להיות 350, קשור לרעידות במנוע)

Battery:

Peak consumption: 344 amp

Start consumption: 104.25 amp

End consumption: 96.75 amp

Load duration: 5.712 sec

Battery OK

---

לאחר המכון הבנו שיהיה צורך בהרבה תיקונים כדי לישר את הקו עם האוטו הזה, הלכנו למוסף מאור בע"מ בא"ת נס-ציונה (בהנהלת עצמון הירש). ביקשנו הצעת מחיר משוערת לתיקון כל הבעיות. יוצא שכל התיקונים יצאו בסביבות 4000-4500 ש"ח. זה כולל החלפת 4 צמיגים, חריטת דיסקים, כבל קלאץ', טיפול בבעיות הבלמים, רעידות, הגה, וכמו כן כל הפיצעפקס הקטנים: תיקון מראות, תא כפפות, תפס דלת. למעשה - כל מה שהתגלה בבדיקה פרט לדברים כמו תיקוני שריטות ופח.

---

עכשיו לעניין:

1. בכלליות קיבלתי מהמכון והמוסך את "רשימת" התיקונים שצריך לעשות ליישור קו. האם יש לכם דגשים בנושא? מה חשוב לעשות, מה ניתן לוותר? האם המחיר של המוסכניק נראה לכם מופרז לכל התיקונים לעיל?

2. אני מחפש מוסך *אמין* לעשות בו את הטיפולים לאוטו. מסיפורי הזוועה פה אני מבין שבהחלט אי אפשר לסמוך על מוסכניקים, ומצד שני אני חייל ואין לי את הזמן לשבת עם המוסכניק. אני צריך מישהו מספיק אמין שאוכל להשאיר לו את הרכב ולדעת שהוא עושה עבודה טובה ולא דופק אותי. אני מחפש המלצות למוסך באזור הרצליה -או- באזור נס ציונה, שגם ידעו לטפל טוב בראלי שלי.

כנ"ל לגבי זגג רכב טוב שיטפל בבעיות הקטנות של תפסים, מראות וכו'.

3. אני מעוניין להחליף ל-4 צמיגים חדשים. המידות הן סטנדרטיות של ראלי (175/60-14), אני מוכן להשקיע קצת מעל הסטנדרט, אבל לא להתפרע. המלצות? (בעיקר של בעלי ראלי)

4. הג'נטים הלבנים האורגינלים ממש מלוכלכים מפיח. קודם אני מעוניין לנקות אותם יסודי, מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה. האם עדיף לעשות את זה לפני או אחרי החלפת הצמיגים?

5. מלבד זאת, שמעתי שניתן לגלוון את הג'נטים של הראלי ולעשותם כסופים - מצד שני ייתכן וכבר עדיף לקנות ג'נטים מגנזיום, מה יותר זול? מה דעתכם?

6. השילדה של האוטו - בגדול מצב סביר. כמה שריטות קטנות פה ושם, כמה דפיקות אבל ממש קטנות (ניתן לראותן רק בזווית נכונה של האור), אין אף דפיקה רצינית, הגג קצת דהוי בצבע (להזכירכם ראלי כחולה) עם כמה נקודות קטנות שבהם התקלף הצבע לחלוטין - זה כתוצאה מהפירות הקטנים שנופלים מהעץ. שכחתי את שמם. האם צביעת האוטו בכלליות זה עסק משתלם, או שעדיף פוליש ווקס כדי לשפר עד כמה שאפשר?

(את הנקודות הקטנות זה כבר לא ישפר, אבל יש איזה 2-3 כאלו).

7. הבעלים הקודמים שם ריפוד פשוט (לא ברור בדיוק, ספק גופיה ספק ריפוד), הוא כבר די בלוי, חייב למצוא אחד חדש. מכירים מקומות עם ריפודים יפים-אה-לה-ספורטיבים במחירים שווים לכל נפש?

---

אני יודע שהפגזתי בפוסט. אשמח אפילו אם תענו על שאלה אחת. בכל אופן, עדיף שזה יהיה עד יום שלישי, כי אז אני פיזית לוקח את האוטו, ומעדיף להעבירו ישר למוסך.

תודה! :shock::lol:

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש.

קודם כל - אתה מגזים. אתה מדבר כאילו יש לך לעשות יישור קו גדול. ממש לא.

צמיגים? תחליף.

ברקסים? תחליף.

כשמוכרים\קונים אוטו יש גבול לכמה דבירם אפשר להתייחס. ברקסים זה אחד מהדברים האלה. אתה לא יכול לצפות לקנות את האוטו עם ברקסים וצמיגים חדשים. נכון שצמיגים גמורים זה סיבה להורדה מהמחיר, אבל ברקסים? מחליפים בטיפול 10K.

בקשר לטורים הלא יציבים - תיקח בעל ראלי דור שני שיסע איתך באוטו ויגיד לך מה הוא חושב. הטורים בראלי לא יציבים, אבל השאלה היא עד כמה הם לא יציבים.

חורים של דיבורית? אין מה לעשות. תסתדר עם זה ככה. ביג דיל...

שמן בבגאז'? תקדיש אחר הצהריים של יום שישי לזה ותנקה את זה.

תא כפפות מתפרק? אם זה כמו שהיה אצלי בראלי זה ממש לא רציני ולא שווה התייחסות. אל תיהיה פריק לכל בעיה קטנה (ומכנגד, תשים לב לכל שינוי באוטו כדיי לגלות בעיות שעומדות להתרחש מבעוד מועד).

קשה להמליץ לך על מוסך בלי שנידע מאיפה אתה...

בקשר לצמיגים - תחליף את הצמיגים למידה של 106GTI. אני לא בטוח שאני זוכר נכון, אבל אם כן המידה היא 185/55/14.

להחליף ג'אנטים למגנזיום זו השקעה גדולה מאוד (מעל 3K). תישאר עם הנוכחים.

Back to the original - NC again.

פורסם

תודה TB.

אני גר בהרצליה.

עם זאת, הבחור שעוזר לי עם ענייני הרכב עובד באיזור נס-ציונה ולכן גם מוסכים באיזור נס-ציונה יכולים להיות אפשרות.

לגבי צמיגים - יש ספקות לגבי הטיב של צמיגים רחבים בחתך נמוך עבור ראלי - הדעות חלוקות, ואני מעדיף שלא לקחת את הסיכון.

האם החלפה לצמיגים במידה של ראלי היא תחת "הסטיה החוקית המוטרת בחוק"?

שכן לא ממש בא לי הורדה מהכביש...

פורסם

:shock::lol:

אפשר לדעת מה הכוונה המשפט הזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אוקיי. אנסה להסביר בשפה העילגת שלי:

כשאתה סוגר את הדלת יש את "התופסן" שמורכב על מסגרת הדלת, ודואג שהיא תינעל.

הדלת מורכבת כחצי מ"מ בערך למטה מהתופסן, כך שאם תסגור את הדלת לאט לאט תשים לב שהתופסן מהווה התנגדות. בטריקה סטנדרטית לא תשים לב, הדלת פשוט נסגרת.

פורסם

היי לך, תתחדש ושיהיה לך רק בהצלחה ונסיעה זהירה ובטוחה (ךמרות שזו ראלי :lol: ).

אני מבין את כוונתך בקשר ל"המון" דברים ה"קטנים" אך מעצבנים הללו - אני בדיוק כמוך, בעל 106 מלפניי 3 חודשים בערך, ובכל זמן פנוי שיש לי רק רץ איתה למקומות ומתקן את הדברים שהבעלים הקודמים השאיר והזניח (תראה איזה בן זו** - אפילו את תא הכפפות הוא הוריד ולא טרח להחזיר אותו כי הוא נהרס, אני כבר 3 חודשים מחפש תא כפפות :x ) אני פשוט משתגע מזה...אבל לצערי, יש לי עוד השקעה עד שהרכב יהיה מושלם, כמו שאני רוצה שהוא יהיה - אבל הוא יושלם, בכל מחיר (טוב..כמובן בוויתורים מסויימים)...

לענייניינו:

1. צמיגים - אני את שלי (החלפתי ביום הקנייה) הרכבתי בפנצ'רייה שאני עובד איתם(מטעם עבודתי) כ 5 שנים ומכיר אותם פרפקט...מדובר בפנצ'ריית "דחף" ביציאה מנתב"ג בתחנת הדלק של "אלון", אמנם זה לא ראשון\נס ציונה...אבל זה מרחק שווה לכל נפש..בעל המקום, ראובן, והעוזר הנאמן שלו אברהם הם אנשים של זהב שלא ייתנו לך לעלות על הכביש אם משהו הכי קטן בצמיג שלך לא נראה להם! הם אנשים ישרים ביותר...וזאת ע"פ אלפיי הלקחות שלהם שנשארים נאמנים - וגם אני אחד מהם...

אני הרכבתי ברכב שלי צמיגיי "פאלקן" במידה שציינת (175/60-14) ואני מאוד מרוצה מהרכישה...

אם תהיה מעוניין אני אוכל לדבר איתו ולתאם מחיר בשבילך...לנסות לפחות.

2. בת"א...ברחוב יגאל אלון 2 (פינת משו..) ישנה חנות לייצור ריפודים (עצמאי) בשם "קולוראדו".

הבחור ואישתו מחזיקים חנות קטנה, עם המון המון המון סוגים, צבעים ובדים לריפוד, ההזמנה נעשית אצלם לאחר מדידה, אתה יכול לבחור כאלו שכבר מוכנים ואתה יכול להזמין משהו אישי שאתה תעצב. כמו כן הם מחזיקים המון ריפודים של חברות מוכרות בשלל צבעים (כולל גופיות לרכב וכיסויים למשענות ראש ולהגה ושטיחים לרכב [חלקם דמויי אלומיניום - ממש ממש יפים].

המחירים סבירים + +.

הרכבה: 50 ש"ח.

(תתמקח - זה עוזר)!

זהו בינתיים.

אני מכניס את הרכב שלי בעוד כשבועיים לשיפוץ כללי של מערכת ההיגוי שלי: מסרק, מיסבים, בולמים, משולשים במוסך של קרוב משפחה שעבד בפיז'ו המון זמן - ואני סומך עליו שיסדר לי את הקטע הזה על הצד הטוב ביותר...

באם עדיין בקשותייך יהיו רלוונטיות אמליץ לך גם עליו.

עד אז, תנסה להנות כמה שיותר, אל תחשוב על הדברים הקטנים - כי זה לעולם לא יספק אותך, גם כשיהיה לך את הטוב ביותר, תמיד למישו אחר יהיה מעט יותר טוב משלך.

טפל בדברים החיוניים - הדברים הקשורים לבטיחות שלך...כל הדברים הקטנים - לאט לאט!

שיהיה בהצלחה ו "מברוק"!

אלעד

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם

(1)להחליף רביעיה, את הטוב מבין אלו שיש כרגע למקם בתור חליפי.

(2)לאחר החלפת הצמיגים לבצע כיוון פרונט.

(3)רעידה בבלימה - אכן הח' צלחות בילום, ניתן לדחות עד לטיפול השגרתי באם זה אינו מעיק על תחושת הנהיגה בזמן בלימה.

(4)מזגן - יתכן ובסה"כ יש צורך למלא קרר(גז), אך יש לקחת בחשבון שיתכנו גם דליפות או כל מריעין בישין אחרים והטיפולים ינסוק לכמה אלפים.

(5)כבל מצמד - לבדוק ולהחליף/לסוך בהתאם.

(6)לטפל במע' הקרור.

(7)סל"ד לא יציב - עד כמה לא יציב?

(8)דלת לא מתואמת - פעולה פשוטה של הפעלת כח למעלה/למטה(רצוי לעשות ע"י מביני עיניין-פחח) יחזיר את הדלת למקומה.

כל שאר הפיצ'יפקעס תתקן לאט, לאט.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אוקיי. אנסה להסביר בשפה העילגת שלי:

כשאתה סוגר את הדלת יש את "התופסן" שמורכב על מסגרת הדלת, ודואג שהיא תינעל.

הדלת מורכבת כחצי מ"מ בערך למטה מהתופסן, כך שאם תסגור את הדלת לאט לאט תשים לב שהתופסן מהווה התנגדות. בטריקה סטנדרטית לא תשים לב, הדלת פשוט נסגרת.

התופסן קל לכיוון. בעזרת מפתח פתוח סובב את הלשונית שנעוצה במפתן ,הזז אותו למקום הרצוי , חזק וסע לשלום.

פורסם

חבר לגבי כל התיקונים ברכב שלך אמליץ לך בחום על חלקי חילוף אחים חדד מכפר סבא "דבר עם יוחאי" הוא מכיר כל חלק בראלי מרוב שקנית ממנו חלקים לשלי ממולץ בחום והוא מתחייב למחיר הכי הזול בארץמרעכות קירור גם מתלים הגה מוטות מייצב נציוריות כל דברי המיכני יש להם. ולגבי תופסן לדלת יש לי ראלי מושפטת בבית תשלח לי טל' שלך ואני יתן לך וגם המראה יש לך ואם אתה רוצה יש לי סאן רוף חדש בקרטון .

ולגבי צמיגים תגיד מה ההצעה שקיבלת ואז נוכל להשוות מחירים שאוכל להשיג לך

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

תודה רבה על התגובות!

1. בנוסף לאמור לעיל, גיליתי שדלת שמאל גם לא "נתפסת" - ז"א אי אפשר להשאיר אותה פתוחה, היא נסגרת לבד (בניגוד לכל דלת נורמלית שיש לה מעצור בשלב מסוים) מה פשר? גם את זה ניתן לתקן איכשהו לבד?

2. אני מנסה להבין מה הסדר הנכון בפעולות הבאות...

- פירוק הגלגלות ובדיקת בלמים (במוסך, שבטח די ילכלך את האוטו והחישוקים).

- הרכבת חישוקים חדשים ויפים (שאגב עולים סביב ה-1500 ש"ח, לא מטורף מדי)

- הרכבת צמיגים חדשים

- כיוון פרונט

- איזון פרונט (האם דרוש כלל?)

3. מילו לי גז למזגן עם זרחן (הם שיערו שיש דליפה כי לא היה גז בכלל). תוך יומיים המזגן הפסיק לקרר, משמעו דליפה די רצינית. כמה התיקון עלול לעלות, אני לא רוצה שישחטו אותי... ותוך כמה זמן מרגע מילוי הגז+זרחן אני צריך ללכת למוסך ע"מ שיגלו את מקור הדליפה?

4. מה דעתכם לגבי מוסך מורשה פג'ו-סיטרואן ברח' "גלגלי הפלדה" באזור התעשיה הרצליה פיתוח (קרוב אלי!)

מישהו היה שם? מכיר? שמע משהו?

5. ואפרופו, מישהו גם מכיר את "אור עד קור" שנמצאים ממש מול הנ"ל, ויש לו משהו להגיד לגביהם. הם עוסקים במיזוג, מערכות וכו'. אצלהם מלאתי גז+זרחן. הם אדיבים למדי, אך מצד שני חבר אמר שהם דואגים לעשות רווחים יפים באמצעות "ניפוח" הבעיות.

6. העצה לנהוג בזהירות הוכיחה את עצמה כנכונה. נכנסתי כבר פעמיים לתת-היגוי לא קל, האחד בכיכר והשני בפניה 90 מעלות (לא במהירויות גבוהות מדי). אני באמת צריך להחליף צמיגים!

פורסם

1: יש לי אותה בעיה ...

ודלת יותר כבדה , בעסה כשהיא נסגרת לי על הרגל

לא מספיק חשוב לי כדי לטפל בזה , יש לי דברים אחרים בראש סולם העדיפויות.

2.

פירוק גלגלים

בדיקת בלמים ( מומלץ גם אם הרכב חדש אצלך ריענון נוזל בלמים )

בינתיים אם אתה רוצה להחליף חישורים תביא כבר איתך עם רביעיית צמיגים מאוזנת ותחליף אותם במוסך אם כבר הצמיגים למטה.

כיוון פרונט מומלץ בחום

3. יש לך דליפה מאוד רצינית וצריך לבדוק מאיפה , אני לא משאר שיש לך מושג אמיתי ממתי זה , זה יכול ליהיות צינור או שניים , וזה יכול ליהיות מדחס , מעבה , שסטום ... או בקיצור צריך לבדוק לעומק ושמקצוען יתעסק בזה כי זה הרבה כסף כל חלק והרבה עבודה שחלקה באיזורים רגישים ( פירוק דש בורד שלם בחלק מהמקרים ) :\

4. לא מכיר יותר מדי , אבל שמעתי על אביב שם שבנה כמה מכוניות נחמדות , אישית אני מטפל במקום אחר למרות המרחק הנורא ( עד לקניון איילון ... או בקיצור עדיף מוסך טוב וקצת יותר רחוק ממוסך קרוב שאתה לא 100% סומך עליו ... )

רוב ההמלצות מתחלקות בפורום כאשר הרבה ממליצים על מוסך ליטל בת"א וקבוצה אחרת ממליצה על צמרת בבני ברק, כמו כן חוץ ממורשים יש עוד כמה אופציות , כמו תמיר בחולון , בני מראש העין וכו. נתון לשיקולך , אני לא אכנס לנושא כי אני סובייקטיבי.

5. אין שמץ אבל הרבה אנשים המליצו על בחור בשם דני ואני ממליץ לך על ללכת למקצוען כי זה ענין שאם מאתרים אותו נכון יכול להסתיים בטוב יחסית , ואם לא אז יכול להגרר להרבה כסף , וזה מניסיוני האישי באוטו אחר.

6. תחליף צמיגים ותבדוק גם מצב בולמים וכל מכלולי הפרונט כמו התפוחים המשולשים וכו.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שיהיה בהצלחה

ומה עם תמונות?????

תודה, ואני מבטיח להביא תמונות בימים הקרובים!

הימים האחרונים היו כ"כ מטורפים ועמוסים, לא הספקתי אפילו לעשות אפילו תמונה אחת לרכב :)

היחידים שראו את הרכב היו...

- ליביו (שגילה בדרך זו שהוא גר כלל לא רחוק ממני...)

- איציק נ. (שהציל אותי עם הכבלים אחרי ששכחתי את האורות פתוחים בראלי)

והכל בפוקס. עולם קטן :D

נ.ב. הרגע פתחתי את השלט של ה-106 (זה שמחובר למפתחות). יש בו שתי בטריות Varta של 3V עגולות ודקות, בעובי מ"מ וקצת כל אחת, מוצמדות אחת לשניה.

הסימון עליהן הוא Varta CR 2016 Li-Mn 3V.

אני מעוניין להחליף את הבטריות!

האם אפשר להביא בטריה אחת עבה במקום? (אני זוכר שיש אחת עבה כזו)

פורסם
שיהיה בהצלחה

ומה עם תמונות?????

תודה, ואני מבטיח להביא תמונות בימים הקרובים!

הימים האחרונים היו כ"כ מטורפים ועמוסים, לא הספקתי אפילו לעשות אפילו תמונה אחת לרכב :)

היחידים שראו את הרכב היו...

- ליביו (שגילה בדרך זו שהוא גר כלל לא רחוק ממני...)

- איציק נ. (שהציל אותי עם הכבלים אחרי ששכחתי את האורות פתוחים בראלי)

והכל בפוקס. עולם קטן :D

נ.ב. הרגע פתחתי את השלט של ה-106 (זה שמחובר למפתחות). יש בו שתי בטריות Varta של 3V עגולות ודקות, בעובי מ"מ וקצת כל אחת, מוצמדות אחת לשניה.

הסימון עליהן הוא Varta CR 2016 Li-Mn 3V.

אני מעוניין להחליף את הבטריות!

האם אפשר להביא בטריה אחת עבה במקום? (אני זוכר שיש אחת עבה כזו)

תנסה.. העלות היא מזערית (5 שקל ..)

פורסם

הבטחתי - וקיימתי

הנה תמונות של הרכב שצילמתי היום בבוקר

http://106.pic.co.il

מה אתם אומרים בכלליות?

האם יש משהו ספציפי שנראה לכם רע או דורש שיפור?

(הדבר היחיד שצועק לי הצילו זה החישוקים הטחונים שלי, נראה לי שאחליף לחישוקי מגנזיום!)

• תוכן חדש...