Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

אתמול הייתי בשטיפה בצומת חולון , SUPER WHACH

שילמתי לא מעט כסף על מנת שינקו לי את האוטו חיצונית עם מין פלסטלינה שכזו שאת האמת השאירה אותי עם פה פתוח !

היא הורידה את כל הנקודות חלודה שהיו על הצבע, ועכשיו שאני מעביר את היד , הצבע של הרכב ממש ממש ממש חלק !

כאליו שעשו פוליש או משהו.

כל מה שהבחור עשה , זה לקחת חתיכת פלסטלינה שכזו ושפשפף את כל הרכב, שמעו ... יצא מבריק !!!! וחלק כמו תחת של תינוק

השאלה שלי , מה שם של הפלסטלינה הזו

האם אפשר לקנות אותה ב EBAY ?

אפשר לינק ?

תודה רבה !!!

חן

פורסם
זה נקרא clay bar, ניתן לקנות מאיביי וכו׳ ערכות מיוחדות לשימוש.

אחי תודה !!!!!

האם יש הבדל בין כל פלסטלינה ?

אם כן , אשמח ללינק לאחד באיכות טובה

ושוב תודה על התשובה המהירה !!

פורסם

יש מצב שאתה מפנק אותנו בתמונה של התוצאה ועלות ,פחות או יותר?

אני בדיוק מחפש מישהו שיעשה לי עבודת פוליש+פלסטלינה+ווקס טובה במחיר שפוי.

(אחרי חצי שנה עם המאזדה, מצב הצבע שלה מתחיל להידרדר , למורת רוחי)

אולי כדאי לי לנסוע לחולון בשביל זה.

אני כבר קשיש מידי בשביל להשקיע בזה שבת שלמה בעצמי...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
יש מצב שאתה מפנק אותנו בתמונה של התוצאה ועלות ,פחות או יותר?

אני בדיוק מחפש מישהו שיעשה לי עבודת פוליש+פלסטלינה+ווקס טובה במחיר שפוי.

(אחרי חצי שנה עם המאזדה, מצב הצבע שלה מתחיל להידרדר , למורת רוחי)

אולי כדאי לי לנסוע לחולון בשביל זה.

אני כבר קשיש מידי בשביל להשקיע בזה שבת שלמה בעצמי...

אין בעיה אני יעלה תמונות , אבל אני בספק אם תוכל לראות את זה כמו שצריך , אתה מזומן לבוא לחולון השבוע , ולראות את האוטו בעצמך, אני גר ממש 150 מטר CAR WACH ( יש מצב שאני עושה להם פרסומת ? בעעעעעע )

לא מעונין לפרסם אותם אבל התוצאה בשמים.... המחיר הוא לא מעט , הבאתי להם בקופון שקניתי מוואלה , שילמתי65 עליו

ואז הוספתי עוד 200 שקל !!!

בתמורה הוא הבריק לי את האוטו : בפנים , כולל שטיחים והכל , חוץ פעמים בשטיפה בהחיצונית ( כי אחרי שיפשוף הפלסטלינה יש שוב מלא לכלוך על האוטו ) פלסטלינה, ווקס ידיני

ביקצור יצא מבריק!!!

שאלות ? (:

פורסם
אין בעיה אני יעלה תמונות , אבל אני בספק אם תוכל לראות את זה כמו שצריך , אתה מזומן לבוא לחולון השבוע , ולראות את האוטו בעצמך, אני גר ממש 150 מטר CAR WACH ( יש מצב שאני עושה להם פרסומת ? בעעעעעע )

לא מעונין לפרסם אותם אבל התוצאה בשמים.... המחיר הוא לא מעט , הבאתי להם בקופון שקניתי מוואלה , שילמתי65 עליו

ואז הוספתי עוד 200 שקל !!!

בתמורה הוא הבריק לי את האוטו : בפנים , כולל שטיחים והכל , חוץ פעמים בשטיפה בהחיצונית ( כי אחרי שיפשוף הפלסטלינה יש שוב מלא לכלוך על האוטו ) פלסטלינה, ווקס ידיני

ביקצור יצא מבריק!!!

שאלות ? (:

265 ש"ח בסך הכל??

בכזה סכום צריך להיות עם שריטה רצינית בכדי לעשות את זה לבד.

מדובר על לא מעט שעות עבודה ולא מעט מאמץ פיזי ואצבעות כואבות..

מישהו יודע על מקום טוב באזור חיפה/קריות?

פורסם

אכן, צודק אלון.

אני אחפש את הקופון הזה, זה באמת נשמע מאד שווה, כולל התוספת.

האוטו שלי זקוק לזה.

ותודה לחן ששיתף את המחיר.

דא"ג - "פרסומת" לעסק שעושה עבודה טובה במחיר הוגן, זה לא סתם פרסומת- זו תרומה לחברי הפורום שצריכים את השירות , וזה מקובל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אכן, צודק אלון.

אני אחפש את הקופון הזה, זה באמת נשמע מאד שווה, כולל התוספת.

האוטו שלי זקוק לזה.

ותודה לחן ששיתף את המחיר.

דא"ג - "פרסומת" לעסק שעושה עבודה טובה במחיר הוגן, זה לא סתם פרסומת- זו תרומה לחברי הפורום שצריכים את השירות , וזה מקובל.

שמחתי לעזור !

פורסם

מתעלק על השירשור-קראתי כבר עשרות הודעות הפורום בנושא ומרוב מידע אני רק מתבלבל.

אני מעוניין לרכוש באיביי \אמזון, ווקס +פלסטלינה לרכב (ממה שאני מבין לא צריך יותר בשביל ניקוי ושימור בסיסי).

מישהו יכול לתת המלצה לחומרים ספציפים (עדיפות ללינקים)?

תודה מראש,

פורסם
מתעלק על השירשור-קראתי כבר עשרות הודעות הפורום בנושא ומרוב מידע אני רק מתבלבל.

אני מעוניין לרכוש באיביי \אמזון, ווקס +פלסטלינה לרכב (ממה שאני מבין לא צריך יותר בשביל ניקוי ושימור בסיסי).

מישהו יכול לתת המלצה לחומרים ספציפים (עדיפות ללינקים)?

תודה מראש,

פלסטלינה:

http://www.ebay.com/itm/Meguiars-Smooth-Surface-Clay-Kit-G1016-/350239423077?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item518be57a65#ht_1559wt_952

ווקס:

http://www.ebay.com/itm/Meguiars-NXT-Generation-Tech-Wax-2-0-G12718-/350267864540?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item518d9775dc#ht_1414wt_952

אלו מוצרים ברמה אחת מעל המוצרים הבסיסיים שנמכרים בארץ.

• תוכן חדש...