Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת וידאו לרכב ב200 ש"ח כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,בשבוע שעבר נכנסתי לyellow וראיתי שמוכרים שם מצלמת וידאו לרכב ב 200 ש"ח אין לי מושג איזה פונקציות יש לה וגם המוכרת לא ידעה לומר לי מה שכן נגמר להם כל המלאי והם יקבלו השבוע.האם מישהו רכש או ראה את המצלמה? במידה וזה הדגם הפשוט האם כדאי לקנות ?

פעם ג'ימיני היום פיקנטו

פורסם

אני גם ראיתי אותה ביילו. אבל לא התעמקתי בשום דבר במצלמה.

כי חשבתי לעצמי הם מוכרים ב200 ש"ח. הם לא בדיוק חנות למוצרי חשמל ולרכב. הם סך הכול דלק וסגריות ועוד כמה שטויות.

אז זה לא אמור להיות הסוג הטוב..... לא?:oops:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

לא ממליץ לקנות בתחנת דלק שום דבר חוץ מדלק.

ב90% מהמקרים המחירים ממש מופקעים, ולך גם תתלונן לתחנת דלק שהמצלמה פתאום לא עובדת לך.

• תוכן חדש...