Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ב21 לפברואר רכשתי רכב מהחברה,הטיפול הריאשון הוא 15K אך אני מעוניין להכניס אותו לטיפול חודשיים לפני שהוא עומד על 13K.

בהוראות רשום טיפול ריאשון 15K או שנה.

האם זה אפשרי,כתוב במחשב רכב שצריך טיפול ב 15K,מה קורה אם אני עושה לפני?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

מהבחינה המכנית אין בעיה לעשות טיפול לפני הזמן שהייצרן קבע ואפילו רצוי, מבחינת אחריות ובגלל שהרכב שלך חדש רצוי שתבצע את הטיפול במוסך מורשה תחת מסגרת האחריות. לפי ההיגיון שלי הם לא ייאפשרו לך לעשות לפני הזמן, אבל מה הבעיה תרים טלפון תוך כמה דקות תדע.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

למה לא יאפשרו? יאפשרו כמובן.

אתה יכול לעשות את הטיפול כבר עכשיו, יאפסו לך את התראת הטיפולים, וספירה ל 15.000 קילומטר תתחיל מחדש.

פורסם

מדינה חופשית,

תעשה טיפול מתי שאתה רוצה וכמובן תדאג שיאפסו לך את המחשב בנוגע לתיקון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שלום לכולם

ב21 לפברואר רכשתי רכב מהחברה,הטיפול הריאשון הוא 15K אך אני מעוניין להכניס אותו לטיפול חודשיים לפני שהוא עומד על 13K.

בהוראות רשום טיפול ריאשון 15K או שנה.

האם זה אפשרי,כתוב במחשב רכב שצריך טיפול ב 15K,מה קורה אם אני עושה לפני?

אין בעיה להקדים את מועד הטיפול אבל נשאלת השאלה למה?

• תוכן חדש...