Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכוניות הנעה אחורית נחשבות למהנות יותר,כזה רכב עם מנוע חזק,מאפשרות לשחק עם הזנב. כמובן מטומטם עם רכב כזה יזכה למשהו אחר.

סיבובים הייתי עושה בגן בקרוסלה, למה על הכביש עם כלי של טון וחצי שתיים?

(סתם אני לא ייתמם, יש כאלו שנהנים מזה. אבל גם עם הנעה קדמית וקצת ידע אפשר להעיף זנבות לכל הכיוונים)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמובן שמי שבונה על זה שהESP יציל אותו, הוא טיפש. מערכות מתקדמות זה לא תחליף למוח.

אבל בכ"ז, זה בדיוק התפקיד שלה, למנוע מקרים של אובדן אחיזה כתוצאה מהאצה לא מבוקרת או שגויה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נהג הבמוו החליט לצאת מהכיכר כשהוא מדביק את הדוושה ונותן קיק.

כל המעורבים בתאונה פונו לבתי חולים במצב קל.

אני לא מבין מאיפה כולכם החליטו שמגיע לו.

סנדה, הציטוט הראשון הוא המענה לשאלתך. בלי לחשוב על הסובבים אותו ולתנאי הדרך, זה מה שהוא עשה.

ותודה לכולם על התיקון - אמן יתקנו לו את הרכב ולא ישבית אותו :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כזה רכב עם מנוע חזק, מאפשר לשחק עם הזנב. כמובן מטומטם עם רכב כזה יזכה למשהו אחר.

זה לא רק עניין של טמטום. שליטה ברכב הנעה אחורית חזק (שאנו גם איננו יודעים כיצד תיחזקו אותו) בכביש רטוב היא מאוד מורכבת גם לנהג מיומן. הכביש הרטוב לא רק אוחז פחות, הוא גם מחדד את המגבלות כך שאבדן האחיזה חד ופתאומי יותר ועם פחות סימנים מקדימים (רעש, תחושת הגה) וגם מקשה על השליטה בזמן ההחלקה, כיון שהצמיגים פשוט צפים על המים.

אם אתה מוסיף לכך נגר (אפקט של גשם ראשון) שמקטין את האחיזה פי שניים מכביש רטוב רגיל, ואולי גם בעיות לחץ אוויר\צמיגים וייתכן שגם משטח לא אופטימלי - אתה מכניס את עצמך למצב מאוד בעייתי, גם עם כל המיומנות או הבקרות המתוחכמות.

נ.ב. אם הגלגלים האחוריים הסתחררו תחת כוח, כנראה שבקרת המשיכה (ועמה בקרת היציבות) היתה בחופשה מטעם הנהג...

נ.ב.נ. עוד ייתכן, שאם לנהגים הנפגעים היה מרווח תמרון גם בזמן העצירה, הם היו יכולים להקדים תרופה למכה ולמנוע אותה!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
סיבובים הייתי עושה בגן בקרוסלה, למה על הכביש עם כלי של טון וחצי שתיים?

(סתם אני לא ייתמם, יש כאלו שנהנים מזה. אבל גם עם הנעה קדמית וקצת ידע אפשר להעיף זנבות לכל הכיוונים)

כמובן הכוונה שלי היייתה לא לנסות את זה בכביש שיש עליו עוד רכבים,למרות שיש לו ESP זה לא אומר שהוא עכשיו יכול לקחת פניות במהירות גבוהה,הרי עדיין הפיסיקה תגרום לכך שהרכב יעשה פניה רחבה יותר וזה אולי מה שגרם לו להיתנגש,אולי במהירות נמוכה יותר הESP היה עוזר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נתחיל מזה שכאשר מדובר בצמיגים רחבים, אפקט הציפה מתגבר.

עם זאת, אין שום סיבה שמכונית ברמה הזו, עם ESP תקין ומחובר, תחליק תחת האצה ביציאה מפניה, גם אם הכביש מאוד רטוב, גם אם הדביק הנהג את הדוושה לרצפה.

כנראה שה-ESP תיקנה, אבל הנהג בכל זאת נלחץ, המשיך להדביק את הגז ונהג עצמו לתוך תאונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נ.ב. אם הגלגלים האחוריים הסתחררו תחת כוח, כנראה שבקרת המשיכה (ועמה בקרת היציבות) היתה בחופשה מטעם הנהג.

כנראה שזו התשובה הנכונה לשאלתי.

בכלל, כדאי להשקיע בקריאת התגובה של חן במלואה.

אולי יכניס מעט בינה בקודקודם של כמה פרחחים צעירים מידי עם רכבים חזקים מידי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מעניין אם אפשר לחבר את מחשב הרכב למחשב ולראות את הלוג, הרי ברכבים האלו ישנו רישום על כל פעולה מסוכנת או לא רגילה כגון האצה מטורפת \ מעורבות של ESP וכו..

פורסם

זה משהו מדהים, מגיע פותח השרשור ורשם מה שרשם( מבלי לזלזל בו חלילה) וכולם כמו עדר הפכו לשופטים ועושים פה משפט שדה לנהג הבימר, אז יש מצב שזה נכון והוא שמוק שהשתולל, אבל חשבתם לרגע שאולי קרה שם משהו אחר שגרם לו להילחץ ולהדביק את הדוושה או לא יודע איזה פעולה הוא ביצע שם. מישהו ממכם ישב אותו באוטו שאתם מאחלים לו את הגרוע מכל?

את עבודות המשפט תשאירו למערכת המשפט.

שכל אחד יסתכל על צורת הנהיגה שלו מאשר שתסתכלו על אחרים, המצב של כולנו יהיה יותר טוב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כנראה שהחליקה לו הרגל מהברקס לגז.

עשירים נועלים נעלי עור אמיתי.

אל תשפטו לא הייתם שם.

אני מקווה שזה לא הרגל שהחליקה, אלה זה הקצר במוח של הבנאדם שרכש BMW.

לא מבין איך אנשים עושים תאונה עם רכב שיש לו יותר בקרות מF16, ועוד יותר לא מבין איך אפשר להרשות לעצמך להשתגע עם רכב במחיר של בית.

פורסם

אני לא יודע עם מישהו באמת יודע מה קרה שם אבל חבל למי שיש רכב כזה יקר לא לוקח כמה שיעורים למידה ממישהו מקצועי.

דבר שני שיכול להיות, אולי הוא כיבה את ה ESP, כדי לקבל את האפקט של זריקת ישבן של הרכב.

אני יודע מתוך נסיון על הלקסוס GS300 שגם היא בעלת הנעה אחורית שטיפת מים על הכביש וכל סיבוב קטן ה ESP ישר נדלק ומתקן את הרכב, ללא השימוש בESP הרכב נזרק מצד לצד.

פורסם
זה משהו מדהים, מגיע פותח השרשור ורשם מה שרשם( מבלי לזלזל בו חלילה) וכולם כמו עדר הפכו לשופטים ועושים פה משפט שדה לנהג הבימר, אז יש מצב שזה נכון והוא שמוק שהשתולל, אבל חשבתם לרגע שאולי קרה שם משהו אחר שגרם לו להילחץ ולהדביק את הדוושה או לא יודע איזה פעולה הוא ביצע שם. מישהו ממכם ישב אותו באוטו שאתם מאחלים לו את הגרוע מכל?

את עבודות המשפט תשאירו למערכת המשפט.

שכל אחד יסתכל על צורת הנהיגה שלו מאשר שתסתכלו על אחרים, המצב של כולנו יהיה יותר טוב.

זכותך כמובן לקחת את דבריי בעירבון מוגבל, אך אני רשמתי את מה שרשמתי כי בדיוק החניתי את הרכב בתחנת דלק 5 מטרים ממקום התאונה.

היום היו דיבורים בין כמה חבר'ה שמכירים את נהג הבימר והם סיפרו ששעה לפני התאונה הוא הסתובב לו ברכב עם כוס שתייה חריפה ביד ועשה פוזות על אחרים.

אם יש אמת בדבר, אני מגיע לו מה שקרה. רק חבל שהוא היה צריך לערב בזה אנשים אחרים.

שונא גזענים !.

פורסם

והרי לכם התשובה שאכן מגיע לו כל מה שייחלו פה.

אביתר, כן אני יודע :wink::-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...