Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברגי נעילה לג'נט - פולו 1.4 04

114508534
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

צהריים טובים- שאלה לי לחברים הפורום היקרים

האם סט הברגים הזה יתאים לרכב שלי , שאלתי את המוכר אבל הוא לא יודע מכיון שלעולם לא נמכרו פולו בארה"ב

http://www.ebay.com/itm/130519284869?item=130519284869&viewitem=&sspagename=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123&vxp=mtr

תודה רבה ושבת שלום

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הברגים האלה לא מתאימים לרכב שברשותך. ברגים עדיף שתקנה במחסן של צ'מפיון או של ייצרן מוכר.

לברגים יש חשיבות רבה בכול מה שקשור לבטיחות נסיעה, לא קונים ברגים רק לפי מידות אלא יש לשים לב שהבורג מיוצר לפי תקן DIN/ISO המגדיר בצורה ברורה את חוזק הבורג, טיפול תרמי וציפוי הגנה.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרק תודה על התגובה הזריזה - אפשר לקבל ממך המלצה אולי לחברה שהברגים שלה כן מתאימים לפולו- הסט נקנה בכדי להקשות על הגנב שיבוא לגנוב את הג'נטים .

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה ג'אנט מותקן ברכב שלך ? פלדה או אלומיניום.

תוכל לרכוש בצ'מפיון סט של ברגי נעילה מקודדים לג'אנט אלומניום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...