Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה תתקל רק בבעיה במידה ותעתיק סרט להתקן USB ללא תרגום מובנה או במילים אחרות התרגום נמצא בתיקייה נפרדת אז לא תראה את התרגום.

ואללה, באלוהים, גם אם אני רוצה לעשות כזה דבר, אין לי מושג איך! :lol:

אתה יכול בבקשה לתת לי לינק לשם השוואה בין שני החנויות שבהם אתה מתעניין לרכוש את הטלוויזיה. את המחקר של ההשוואות עשיתי לפני חודש ובסופו של דבר החלטתי לרכוש בישפאר בהרצליה לכן אוכל לייעץ לך.

קצת נראה לי מוזר ההבדל במחיר.

אין צורך בלינק, הייתה לי הנחת יסוד בסיסית ומוטעית לחלוטין שכל המחירים ניתנים למיקוח אבל ניתנים למיקוח בצורה שווה.

ברגע שהוברר לי ע"י נציג ישפר (בטלפון) שבחנות הדגל ניתן לקנות את המוצר במחיר "דומה מאוד" למחיר אשר משווק ע"י משווקים מורשים (6900), אין לי שום שמץ של ספק שאני קונה ישירות מישפאר, משלם, מקבל מסך, בודק את הקוד ויוצא לדרכי לשלום בלי טלפונים אחרי שבועיים ש"הדגם שהזמנת לא נמצא במלאי" ומבלי טלפונים למעבדה אחרי חצי שנה "בזק שלום, המספר שחייגת איננו מחובר".

בכל מקרה, המון תודה על העזרה, עשיתם לי סדר בראש שבלעדיו הייתי קונה מוצר מיבוא מקביל (גם המוצר וגם השרות נחות) ומאושר שחסכתי 3500 ש"ח בזמן שכולה חסכתי כמה מאות בודדים (אם בכלל).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב, ביקשתי לינק לשם בדיקה האם באמת מדובר על אותם שני דגמים כאשר הפער במחיר הינו 3500 שקלים שזה נראה לי מוזר מאוד.

בזמנו שבדקתי באתרי מכירות שונים הבנתי שהדגמים הנמכרים על ידי משווקים לא מורשים הם דגמים שונים וכמובן האחריות ניתנת על-ידי גורמים ללא שם.

ישפאר מעניקה 5 שנות אחריות.

שים לב !

במעמד הרכישה לקבל ספרות בעברית או אנגלית+תעודת ביטוח מכיוון שהטלווזיות המגיעות מצ'כיה מגיעות עם ספרות בשפות רבות אבל לא באנגלית ועברית.

לפעמים הם נוהגים להדביק את הספרות+תעודת הביטוח על האריזה מבחוץ מכיוון שהם לא פותחים את האריזה.

אני לא קיבלתי ספרות ולא תעודת ביטוח מכיוון שנציג המכירות במפורש אמר לי שהספרות נמצאת בתוך האריזה וזה לא היה כך. התקשרתי לשירות לקוחות וקיבלתי מהם שירות מצויין ותוך יומים שלחו לי בדואר רשום את כול הנדרש.

לפי דעתי קיבלת החלטה נכונה.

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון סיכום, הערב נרכש מסך סוני LED NX710 מאולם התצוגה של ישפאר עם אחריות מלאה ל 5 שנים.

לכל מי שמרגיש שהוא חייב לשאול, אני אחסוך את השאלה ואפרסם ישר:

מחיר מחירון מקורי (כאשר הדגם היה חדש) - 14K ש"ח.

מחיר מחירון מעודכן 11K ש"ח.

מחיר מבצע נוכחי (כי הדגם המחליף כבר משווק בארץ) - 9999 ש"ח.

מחיר קניה בפועל - 8K ש"ח.

המחיר כולל הובלה, התקנה בתליה על קיר גבס וכבל HDMI

מחר נתחיל לריב עם YES :evil:

פורסם

פשוט טלוויזיה מעולה.

לא הסתבכת לעלות מהחניון לקומת אולם התצוגה? או שחנית ברחוב מול אולם התצוגה.

פורסם

לאחר שהובהר לי שמרגע שאני יוצא עם המסך מהחנות ועד ההתקנה, הוא "על אחריותי", לא הייתה לי שום מחשבה להגרר עם מסך שיעמוד לי בקרטון בסלון עד שיגיע המתקין.

מדובר בחברה כ"כ רצינית שקשה לי להאמין שהם יתבזו בלשלוח מסך אחר או משהוא מתצוגה.

בכל מקרה, המסך יבדק בקפדנות כשיגיע עם הטכנאי.

פורסם
לדעתי האישית הצנועה.

אחרי הרבה התלבטיות בין ה NX720 של סוני, ה830 של שארפ והD6600 של סמסונג, אני הלכתי על הסמסונג.

האיכות (ולי יש פנל "סיני") מדהימה.

יש SMART מצוין

והתמיכה בעברית מושלמת (גם אם קנית מיבוא מקביל, קל מאוד ל"עברת" אותה, אני עשיתי את זה לסינגפורית שלי!)

כולל מקלט DVB-T עם לוח שידורים עברי!

גם ה"ציוד ההיקפי" זול יותר (2 זוגות משקפים ב 47$).

כמובן שיהיו אחרים שיחלקו על דעתי, אבל בכל זאת המלצה מאיש קטן.

לא נעים לי לשאול - אבל איך מעברתים?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לוקחים קאטר וקוטמים את הקצה של הדונגל :roll:

פורסם
לאחר שהובהר לי שמרגע שאני יוצא עם המסך מהחנות ועד ההתקנה, הוא "על אחריותי", לא הייתה לי שום מחשבה להגרר עם מסך שיעמוד לי בקרטון בסלון עד שיגיע המתקין.

מה הכוונה האחריות עלייך ?

אני אחרי התשלום העמסתי את הטלוויזיה לרכב ושלום על ישראל.

בבית התקנתי אותה באופן זמני על מעמד שמסופק יחד עם הטלוויזיה.

פורסם

הכוונה היא שאם בדרך הביתה אני דופק ברקס חרום ופוגע במסך, אכלתי אותה.

אם בדרך מהאוטו לבית אני מועד על מדרגה ונופל לי המסך, אכלתי אותה.

אם השענתי אותו על הקיר (עד שיבוא הטכנאי להתקין) ואיזה חתול סורר קפץ על הארגז והפיל אותו, אכלתי אותה.

מצד שני, קיימתץ האופציה שמגיע טכנאי עם המסך, אומר בוקר טוב וניגש למלאכה של ההתקנה.

כשהוא יוציא את המסך מהארגז ויהיה עליו ולו פגם קטנטן ובקושי נראה לעין, עדיין תהיה לי הזכות לשלח אותו לדרכו להביא מסך אחר.

• תוכן חדש...