Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 46 אינצ', הדגם למיטב זכרוני הוא 720.

שמעתי מכמה מוכרים את הטענה שמסכי סוני של ישפאר הם בעלי מעבדים ורכיבים שונים מאשר היבוא המקביל וגם המסך פחות איכותי (שמיוצר בארץ אחרת לגמרי, לא זכור לי היכן).

בחנות מראים לך בתצוגה מסך של ישפאר, אתה משתכנע וכשמקבל את החלופי, או שלא שם לב או שחושב שזאת היתה ההתלהבות הראשונית בחנות ועכשיו כבר "התרגלת" לאיכות התמונה.

אבל השוק הזה רווי בסוכני מכירות שיגידו לך את מה שטוב להם וישקרו לך במצח נחושה בכלל בלי להניד עפעף ולכן אני שואל, מישהוא מכיר סימוכין לטענה הזאת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קיימת רולטת פנלים אצל חלק מהיצרנים.

תוכל לקרוא על זה בשרשור הבא, באופו עקרוני אין קשר בין סוג הפנל לסוג היבוא.

http://www.hometheater.co.il/vt141856

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני עובד באתר אינטרנט שמוכר מוצרי חשמל.

אנחנו מוכרים טלוויזיות של היבואנים הרשמיים. יש מוצרים שיש הבדל מהותי בין יבואן רשמי לייבוא עקיף , כמו תפריט בעברית ועוד כמה דברים.

עוד הבדל בין רשמי לעקיף זה שנות האחריות ואופן הטיפול, באחריות של היבואן הרשמי טכנאי יגיע אליך עד הבית , ואם דרוש תיקון לא צריך לחכות לחלקים כי תמיד יש במלאי בארץ.

בייבוא מקביל אין תמיד מלאי חלקים ויש צורך להמתין עד שהחלק יגיע מחו"ל, במקרה של תקלה ברוב הספקים אתה תצטרך להביא את הטלוויזיה לנקודת שירות.

אם ההבדל הוא כמה מאות בודדות של שקלים אז לך על היבואן הרשמי ותחסוך כאב ראש, אם ההבדל הוא דיי גדול אז אולי כן שווה דרך יבואן עקיף

פורסם

יניב, בלי קשר ממי אתה קונה, ודא היטב שהקופסא שאתה מקבל מכילה מסך עם החומרה שהזמנת - סוג הפאנל, שיטת התאורה, הגדרות ניגודיות ותגובה וכולי.

לפעמים רק האות האחרונה בשם הדגם יכולה להבדיל בין מפרטים שונים.

לענייננו, אני רכשתי בזמנו טלויזייה ונגן DVD של סוני מיבואן מקביל בחצי מחיר ונהניתי ממוצרים מעולים. לגבי השירות, קח בחשבון שגם השירות הרשמי הוא גרוע ברוב המקרים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בקיצור, לקנות חלופי (הפער הוא מטורף, כ 3500 ש"ח :shock: ) ואך ורק ממישהוא שיש לו את המסך במלאי, לפתוח את הקופסא, לראות מה יש בפנים ובמידה והכל בסדר, להעמיס על הרכב ולנסוע.

אדון כופתית,

אם בא לך לתת לי הצעת מחיר טובה על ה 720 בה"פ אתה יותר ממוזמן.

פורסם

לפחות במסכים של SHARPאני יודע שיש יבואן רשמי (המסכים מיוצרים ביפן) ויש יבוא מקביל (מסכים סיניים).

בחלופיים יש רכיבים זולים ואין בעצם שום קשר למכשירים שמיבא היבואן הרשמי. כמובן שאין מה לדבר על ההבדלים באיכות.

פורסם
אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 46 אינצ', הדגם למיטב זכרוני הוא 720.

שמעתי מכמה מוכרים את הטענה שמסכי סוני של ישפאר הם בעלי מעבדים ורכיבים שונים מאשר היבוא המקביל וגם המסך פחות איכותי (שמיוצר בארץ אחרת לגמרי, לא זכור לי היכן).

בחנות מראים לך בתצוגה מסך של ישפאר, אתה משתכנע וכשמקבל את החלופי, או שלא שם לב או שחושב שזאת היתה ההתלהבות הראשונית בחנות ועכשיו כבר "התרגלת" לאיכות התמונה.

אבל השוק הזה רווי בסוכני מכירות שיגידו לך את מה שטוב להם וישקרו לך במצח נחושה בכלל בלי להניד עפעף ולכן אני שואל, מישהוא מכיר סימוכין לטענה הזאת?

לפני שבועיים רכשתי טלוויזיה 37 אינץ' ישירות מהייבואן בהרצליה. לפני שהעמסתי את הטלוויזיה לרכב בדקתי את הכתוב על-גבי המדבקה המקורית של הייצרן המודבקת על האריזה עם כול הפרטים מתאימים לרכישה שביצעתי.

ארץ הייצור של הדגם שרכשתי KDL-37BX401 הינו ממפעל סוני בצ'כיה.

שכחתי...לאחר שאתה משלם המוכר מביא לך ישירות טלוויזיה מהמחסן מאחורי הגב שלו ותוכל לבדוק את כול הפרטים בו במקום.

אכן קיימים ייבואנים מקבילים של דגמים שהינם שונים מזה שישפאר מייבאת ואכן אתה עלול להתקל בבעיות עם שירות תיקונים לדגמים האלה.

באתר של סוני קיימת רשימה 'שחורה'.

http://www.isfar.co.il/?CategoryID=709&ArticleID=2025

איזה כייף לי :)

פורסם

תלוי מי היבואן.

י.שלום מביא מאירופה - פולין בעיקר והמסכים שלו יכולים להיות יותר מתאימים לארץ מאשר היבוא הרישמי.

יש לו יותר דגמים של טושיבה עם עידן פלוס מאשר לניופאן

כמו שאמרו עדיף לקבל שרות מישפאר.

אייל

פורסם
בקיצור, לקנות חלופי (הפער הוא מטורף, כ 3500 ש"ח :shock: ) ואך ורק ממישהוא שיש לו את המסך במלאי, לפתוח את הקופסא, לראות מה יש בפנים ובמידה והכל בסדר, להעמיס על הרכב ולנסוע.

אדון כופתית,

אם בא לך לתת לי הצעת מחיר טובה על ה 720 בה"פ אתה יותר ממוזמן.

על איזה טלוויזיה ודגם אתה מדבר שיש הבדל כה גדול ?

שים לב ! הדגמים של סוני ופיליפס לא תומכים בשפה העברית בלוח שידורים אלקטרוני במידה ואתה מתכוון לקלוט את שידורים הדיגיטאליים בעזרת הממיר המובנה.

גם את שמות סרטים בשפה העברית תראה בג'יברייש.

פורסם

הדגם הוא סוני ?CategoryID=673&ArticleID=2261 עם תכונת 3D מיותרת ומעצבנת אבל ראבאק, איזה איכות מטורפת ב 2D! :shock:

מחירון 14K ש"ח.

מכירה מנציג ישפאר מורשה 9-10K ש"ח.

מכירה מיבוא מקביל - 6-6.5K ש"ח.

עריכה - אני רואה שוואללה שופס היא משווק מורשה ואצלה המחיר הוא 6990 ש"ח כך שמרבית הבעיה עבורי נפתרה.

מרק, זה אבל רק בממיר המובנה, נכון?

את העיברית מהממיר של יס ואת התרגום בסרטי DVD הוא יראה בעיברית תקינה, לא?

פורסם

באגירה, אל תשווה ככה מחירים באינטרנט

ראית בוואלה יותר זול? תתקשר לוודא שיש להם במלאי ואכן שזה המחיר עפ הדגם

יש להם שיטה שהם מורידים מחירים שנגמר המלאי

אז אנשים מזמינים, אין במלאי, לא מקבלים את המוצר ומוצע להם מוצר אחר באותו מחיר, כמובן שהוא לא משתווה למוצר שרכשת כי המחיר נמוך

אם אתה מתכוון להשתמש בusb/sd להקרנת סרטים עם תרגום עברי לא מובנה אז קח בחשבון שבמכשיר עם יבוא מקביל לרוב התרגום לא יהיה ניתן לקריאה

אצלי זו היתה סיבה מכריעה לקנות מסך תומך כי אני מחבר ישירות הרדיסק של 2 טרה למסך

כמו כן יתכן ופאנל המסך לאנישתווה באיכותו לזה שנמכר ביבוא סדיר (למשל בסמסונג ופנסוניק ידוע שזה משמעותי)

ולדעתי הכי חשוב אחריות, אם האחריות היא מ.י.שלום ודומיו אז תסתכל על זה כאילו אין בכלל אחריות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני אהיה רק בחמישי בעבודה שוב אם עד אז זה עוד יהיה אקטואלי אני אשמח לתת לך הצעה.

רק תרשום לי את הדגם המלא.

פורסם
הדגם הוא סוני ?CategoryID=673&ArticleID=2261 עם תכונת 3D מיותרת ומעצבנת אבל ראבאק, איזה איכות מטורפת ב 2D! :shock:

מחירון 14K ש"ח.

מכירה מנציג ישפאר מורשה 9-10K ש"ח.

מכירה מיבוא מקביל - 6-6.5K ש"ח.

עריכה - אני רואה שוואללה שופס היא משווק מורשה ואצלה המחיר הוא 6990 ש"ח כך שמרבית הבעיה עבורי נפתרה.

מרק, זה אבל רק בממיר המובנה, נכון?

את העיברית מהממיר של יס ואת התרגום בסרטי DVD הוא יראה בעיברית תקינה, לא?[/quote]

כן אתה תראה תרגום. גם סרטים עם תרגום מובנה אתה תראה ללא שום בעיה.

אתה תתקל רק בבעיה במידה ותעתיק סרט להתקן USB ללא תרגום מובנה או במילים אחרות התרגום נמצא בתיקייה נפרדת אז לא תראה את התרגום.

אתה יכול בבקשה לתת לי לינק לשם השוואה בין שני החנויות שבהם אתה מתעניין לרכוש את הטלוויזיה. את המחקר של ההשוואות עשיתי לפני חודש ובסופו של דבר החלטתי לרכוש בישפאר בהרצליה לכן אוכל לייעץ לך.

קצת נראה לי מוזר ההבדל במחיר.

פורסם

לדעתי האישית הצנועה.

אחרי הרבה התלבטיות בין ה NX720 של סוני, ה830 של שארפ והD6600 של סמסונג, אני הלכתי על הסמסונג.

האיכות (ולי יש פנל "סיני") מדהימה.

יש SMART מצוין

והתמיכה בעברית מושלמת (גם אם קנית מיבוא מקביל, קל מאוד ל"עברת" אותה, אני עשיתי את זה לסינגפורית שלי!)

כולל מקלט DVB-T עם לוח שידורים עברי!

גם ה"ציוד ההיקפי" זול יותר (2 זוגות משקפים ב 47$).

כמובן שיהיו אחרים שיחלקו על דעתי, אבל בכל זאת המלצה מאיש קטן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...